Filter
Masters
Tempo: Alles

Top Online Masters in Kunststudies 2019

Een master is een veelzijdige mate waarin wetenschappers geeft geavanceerde kennis op hun vakgebied. Studenten kunnen studeren voor een of twee jaar en hebben vaak mogelijkheden voor meer prestigieuze posities na het voltooien van een programma.

Wat is een online Master in Arts? Deze graad omvat diverse gebieden zoals reclame en fotografie. Studenten leren hoe creatief te denken en hun ideeën te realiseren. De nadruk wordt ook gelegd op technische vaardigheden, zoals handling grafische software en social media. Programma's gericht op onderwijs leren studenten over de verschillende leermethoden, terwijl de ontwerp-programma's kunnen zich richten op gebieden zoals kunst, mode en architectuur. Studenten vaak leren van professionals in hun vakgebied. Sommige programma's zijn onder andere bezoeken aan beurzen en lezingen door vooraanstaande arts professionals. Na het afronden van een programma, kan de student een professionele portfolio te hebben.

Studenten moeten leren hoe om creatief en kritisch na te denken, maar ook zelfstandig werken.Het houden van een meester 's ook kunnen openstellen werkgelegenheid in een verscheidenheid van industrieën.

Veel programma's bieden de kans om zowel te studeren op een campus en online, terwijl anderen zijn volledig op internet gebaseerd. Prijzen zijn afhankelijk van welke opties worden gekozen. Om ervoor te zorgen dat een programma overeenkomt met educatieve doelstellingen van een student, moet grondig onderzoek naar de universiteiten worden uitgevoerd.

Na het invullen van een online Master in Arts, kan de student carrière als mode-ontwerpers en fotografen voor de studio's, kranten en private bedrijven. Sommige studenten kunnen hun eigen grafisch ontwerpbureau openen of uitgegroeid tot een curator in een museum. Mogelijkheden zijn onder andere het beheer van design projecten, marketing en onderwijs op scholen en universiteiten. Sommige studenten kunnen ervoor kiezen om hun Master gelden Arts graad aan de filmindustrie aan direct of bewerken van films.

Veel online Master in Arts programma studenten in staat om te blijven werken als ze studeren voor hun diploma.Kansen bestaan ​​ook in te schrijven in internationale programma's. Om te beginnen met het bereiken van uw heer, zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

6 Resultaten in Kunststudies

Instituto Artes Visuales

Het opleidingsplan is gewijd aan de vertaling van deze kennis met het internet. Baseren werken aan de realisatie van projecten op basis van webstandaarden. De student ken ... [+]

De master's degree in Web Design UCAM zelf is een aparte titel van de Katholieke Universiteit van San Antonio van Murcia (UCAM) gericht op alle mensen die willen een hbo-opleiding op het gebied van digitale communicatie te verdienen.

Het opleidingsplan is gewijd aan de vertaling van deze kennis met het internet. Baseren werken aan de realisatie van projecten op basis van webstandaarden. De student kent de belangrijkste web design talen zoals HTML en CSS, de UI-UX, Responsive ontwerp fundamentals of WordPress.

De student heeft toegang tot een web hosting voor uw proeven met ftp toegang, MySQL database, WordPress en technische ondersteuning.

Optioneel kan de student kan ontvangen als wetenschappelijk materiaal en voor de duur van zijn opleiding licentie Creative Cloud.... [-]

Spanje Spain Online
Open Inschrijving
Spaans
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Instituto Artes Visuales

De UCAM Master's degree in Kunst en Communicatie is een eigen titel van de Katholieke Universiteit van San Antonio van Murcia (UCAM) in Grafisch en Web Design gericht aan ... [+]

De UCAM eigen master's degree in Art and Communication is een aparte titel van de Katholieke Universiteit van San Antonio van Murcia (UCAM) in Graphic Design en Web georiënteerde iedereen die wil om een ​​diploma te verdienen op het gebied van digitale communicatie.

Verdeeld in twee verschillende dit eerste gebied is geheel gewijd aan de kennis van de conceptuele en praktische gebieden die iedere ontwerper moet weten hoe te beheren om te integreren in een studio of ontwerpbureau: reclame, posters, catalogi, folders, billboards, digitale retouchering, ontwikkeling logomarca en huisstijlen.

Het tweede gebied is gewijd aan de vertaling van deze kennis met het internet. Baseren werken aan de realisatie van web-projecten op basis van de normen van de student kent de belangrijkste web design talen zoals HTML en CSS, de UI-UX, Responsive ontwerp fundamentals of WordPress.... [-]

Spanje Spain Online
Open Inschrijving
Spaans
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
LaBasad - Barcelona School of Arts & Design

Online Master's Degree in Communication Arts Management is ontworpen op een project implementatie perspectief waar je moet begrijpen, conceptualiseren en ontwerpen van or ... [+]

Online Master onderwezen in het SpaansDoelstellingen van de Master

Online Master's Degree in Art Direction Comuniciación is ontworpen op een project implementatie perspectief waar je moet begrijpen, conceptualiseren en ontwerpen van originele en aantrekkelijke visuele oplossingen die de boodschap te communiceren te verbeteren. Van de meest spectaculaire zelfs de eenvoudigste webpagina audiovisuele productie, art director bijdrage is van fundamenteel belang. Het uiteindelijke doel van de cursus is dat studenten die in staat is het genereren van cursen relevante ideias die merken te verbinden met mensen en hen te vormen in elk communicatiekanaal.

Benadrukken de rol van strategisch communicatie factoranalyse, differentiatie en positionering.Leer de vaardigheden en functies van art director en creatieve realción met andere profielen.Conceptualiseren en acties uit te voeren multichannel communicatie vanuit reflectie en analyse van het bericht te verzenden en zijn publiek.Verbeteren van de efficiëntie van de visueel overtuigende boodschap.Controleren en sturen de productiefase.Het verhogen van de creatieve en uitvoerende capaciteit door het ontwikkelen van concrete projecten.toegangseisen... [-]
Spanje Barcelona Spain Online
Open Inschrijving
Spaans,Spanish (Spain)
Voltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Campus Universitario Europeo

De CUE Professional Master in Graphic Design zal rusten studenten met alle tools, neg-esarias voor grafische projecten, zoals posters, rechtspersonen, advertenties, ... [+]

Professional Master CUE - Grafisch ontwerp De CUE Professional Master in Graphic Design zal rusten studenten met alle tools, neg- esarias voor grafische projecten, zoals posters, rechtspersonen, advertenties, tijdschriften. Dit alles, te gebruiken onder de studie en de toepassing van grafische vormgeving theorie en tools voor illustratie, lay-out en beeldverwerking. Ook verdiepen in de wereld van web design en creatie tools van sites internet te promoten.

&nbsp

Voor wie is het?

- Hoger niveau technici. - Afgestudeerden in Communicatie en Schone Kunsten. - Professionele reclamewereld. - Verantwoordelijk voor marketing. - Journalisten. - Verantwoordelijk voor de communicatie. ... [-]

Spanje Marbella A Coruña Madrid
September 2019
Voltijd
Deeltijd
6 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Programma biedt de kennis te begrijpen en te voldoen aan de behoeften, technologie en mogelijkheden van elk project. ... [+]

Heb je nagedacht over de hoeveelheid visuele effecten die u dagelijks ontvangt van de webomgeving door hun meerdere apparaten?

We zijn voortdurend op de hoogte, zoeken, delen, betrekking hebben, te communiceren, analyseren, gooi, ... informatie op het internet. Zo belangrijk is de betrouwbaarheid van de informatie, zoals hoe het wordt gepresenteerd en past zich aan elk van de apparaten.

De markt is van essentieel belang om professionals in staat om het begrijpen van de voortdurende transformatie van het milieu hebben, begrijpen de gebruiker om u informatie en bericht te verzenden.

Tijdens de cursus zullen de studenten in staat zijn om beter te begrijpen en de behoeften, de technologie en de reële mogelijkheden van elke cliënt of project om een doeltreffend antwoord op de doelstellingen te geven, zijn zo ook de mogelijkheid om grafische creatieve bijdragen te bieden het is een uniek en innovatief stuk.... [-]

Spanje Barcelona
November 2019
Spaans
Voltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Flexible Learning with Falmouth University

De MA in Fotografie is gestructureerd om u uit te rusten met de kennis, het inzicht en de vaardigheden om volledig in te spelen op de technologische en sociale evolutie v ... [+]

Een online cursus met optionele face-to-face workshops.

Vroegboekkorting tot £ 1.000.

Overzicht

De MA in Fotografie is gestructureerd om u uit te rusten met de kennis, het inzicht en de vaardigheden om volledig in te spelen op de technologische en sociale evolutie van het medium en om te slagen binnen de concurrerende en complexe creatieve industrieën.

Gedurende de cursus wordt u aangemoedigd om uw individuele specialisme te ontdekken en het potentieel van uw eigen ideeën en oefeningen te realiseren. Op deze manier kunt u belangrijke bijdragen leveren binnen een scala van professionele contexten.

Door getalenteerde internationale beoefenaars samen te brengen met de drang om te slagen, te innoveren en te leiden, zorgt de cursus voor een dynamische kruisbestuiving van benaderingen in het veld en de verkenning van kritische perspectieven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Ives
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands