ONLINESTUDIES

Online Masters in Kwaliteitsmanagement in Mexico 2020/2021

Na het voltooien van een bachelordiploma, veel studenten kiezen om deel te nemen aan een masteropleiding. Dit soort geloofsbrief kan kansen op werk te verbeteren en de kennis die nodig is om een ​​succesvolle carrière te hebben.

De studie van kwaliteitsbeheer probeert manieren te vinden om uitmuntendheid te produceren en te behouden. Programma's over de hele wereld onderzoeken verschillende normen en hoe deze te bereiken. Studenten kunnen ook manieren onderzoeken om het beleid rond kwaliteitseisen te verbeteren.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, dat is moeilijk te krijgen als je gewoon wilt freelance voor een korte tijd nodig. De meeste van de overheid gefinancierde universiteiten op burgemeester steden (hoofdstad) hebben korte cursussen over geschiedenis, gastronomie en culturele onderwerpen, de meeste van hen zijn bijna gratis.

Online Master's in Kwaliteitsmanagement in Mexico

2 Resultaten in Kwaliteitsmanagement, Mexico, Afstandsonderwijs Filter

Master's Degree in Quality Management and Operations

UNIR - Mexico
Masters
<
Voltijds
<
18 maanden
Spaans
Online

Het curriculum van de Master in Operations Management en kwaliteit van UNIR Mexico beantwoordt aan de eisen van nationale of internationale bedrijven die behoefte hebben aan t ...

Lees meer

Master's Degree in Quality Management (afgestudeerd online)

Universidad Del Valle De Mexico
Masters
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Spaans
Online

Leer effectieve tools, processen en methodologieën te gebruiken om de kwaliteitsprocessen van organisaties voortdurend te verbeteren.

Lees meer