ONLINESTUDIES

Online Masters Opleidingen in Kwaliteitsmanagement 2020/2021 in Noord-Amerika

Degenen die geïnteresseerd zijn in een masterdiploma zijn, hebben een breed scala aan opties voor hen open staan. Dit graduaat wordt over het algemeen na de voltooiing van een bacheloropleiding voortgezet en kan worden aangeboden in veel verschillende vakgebieden. Elk programma zal variëren van school tot school.

Mensen die willen zorgen dat organisaties, producten en services optimaal werken, zijn misschien geïnteresseerd in het bestuderen van kwaliteitsbeheer. Studenten in programma's over de hele wereld kunnen bestuderen hoe ze kwaliteitscontrolesystemen en -procedures kunnen plannen en verbeteren.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Master's Opleiding Online in Kwaliteitsmanagement in Noord-Amerika

3 Resultaten in Kwaliteitsmanagement, Noord-Amerika, Afstandsonderwijs Filter

Master's Degree in Quality Management and Operations

UNIR - Mexico
Masters
<
Voltijds
<
18 maanden
Spaans
Online

Het curriculum van de Master in Operations Management en kwaliteit van UNIR Mexico beantwoordt aan de eisen van nationale of internationale bedrijven die behoefte hebben aan t ...

Lees meer

Oakland City University
MSc
<
39 uur
Engels
Online

Lees meer

Master's Degree in Quality Management (afgestudeerd online)

Universidad Del Valle De Mexico
Masters
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2 jaren
Spaans
Online

Leer effectieve tools, processen en methodologieën te gebruiken om de kwaliteitsprocessen van organisaties voortdurend te verbeteren.

Lees meer