ONLINESTUDIES

Online Graduate Studies in Leiderschap in Duitsland 2020/2021

Na het voltooien van een bachelordiploma, veel studenten kiezen om deel te nemen aan een masteropleiding. Dit soort geloofsbrief kan kansen op werk te verbeteren en de kennis die nodig is om een ​​succesvolle carrière te hebben.

Degenen die leiding studeren zijn vaak in staat om een ​​breed scala aan management functies bij bedrijven, overheden, non-profit groepen, of andere organisaties nemen. Dit onderwerp omvat de studie van wat maakt een goede leider en hoe leidinggevende vaardigheden kunnen worden verworven.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Online Master in Leiderschap in Duitsland

2 Resultaten in Leiderschap, Duitsland, Afstandsonderwijs Filter

Master of Leadership in Sustainable Finance - Online

Frankfurt School of Finance & Management
Masters
sep 2020
<
Deeltijd
<
18&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Engels
Online

Geef je carrière een boost met een internationaal diploma in leiderschap. Het online programma Master of Leadership in Sustainable Finance is bedoeld voor (opkomende) leiders ...

Lees meer

Masteropleiding van de economische psychologie, leiderschap & Management

SRH FernHochschule Riedlingen
Masters
okt 2020
<
Deeltijd
Engels
Online

de masteropleiding in het bedrijfsleven psychologie, leiderschap en management gekwalificeerd voor veeleisende beheertaken op het gebied van beroepsmatige psychometrische toep ...

Lees meer