ONLINESTUDIES

Online Masters in Managementstudies in Costa Rica 2020/2021

Degenen die geïnteresseerd zijn in een masterdiploma zijn, hebben een breed scala aan opties voor hen open staan. Dit graduaat wordt over het algemeen na de voltooiing van een bacheloropleiding voortgezet en kan worden aangeboden in veel verschillende vakgebieden. Elk programma zal variëren van school tot school.

Studenten op zoek naar een leidinggevende functie krijgen misschien wel interesse zou in het nastreven van een graad in het management. Deze programma's kunnen studenten de nodige ervaring in een leidinggevende rol voor diverse bedrijven om te werken door zich te richten op onderwerpen zoals marketing, business en finance.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Costa Rica, officieel de Republiek Costa Rica, is een land in Midden-Amerika, begrensd door Nicaragua in het noorden, Panama aan het zuidoosten, de Stille Oceaan in het westen, en de Caribische Zee in het oosten.

Online Master Porgramma in Managementstudies in Costa Rica

1 Resultaten in Managementstudies, Costa Rica, Afstandsonderwijs Filter

Master in Project Management

University for International Cooperation
Masters
<
Voltijds
<
20 maanden
Engels
Spaans
Online

De Master in Project Management (MPM) op de Global School of Project Management (GSPM) is een graduate programma met internationale accreditatie, ontworpen voor het ontwikkele ...

Lees meer