8 online Master Opleidingen in Managementstudies in Verenigd Koninkrijk for 2024

online Master Opleidingen in Managementstudies in Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • The City, Verenigd Koninkrijk

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    30 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De wereld van de publieke dienstverlening is veranderd en daarmee ook de vraag naar een geheel nieuwe reeks vaardigheden en denkwijzen. Door u kennis te laten maken met de nieuwste, baanbrekende praktijken, strategieën en mondiale perspectieven op het gebied van publieke dienstverlening, bereidt onze 100% Online Masters of Public Administration (MPA) u voor op de uitdagingen van de hedendaagse publieke sector, waardoor u de tools krijgt om positieve verandering teweeg te brengen, waar u ook bent zijn in de wereld.

    • Falmouth, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Evenementen spelen een belangrijke rol in het bedrijfsleven, cultuur en sport. De MA in Creative Events Management is gestructureerd om de nodige vaardigheden en inzichten te bieden die beoefenaars nodig hebben om kritische doelgroepen te beheren en om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in technologie en verschuivingen in markten.

    • Horsham, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Professionals op het gebied van organisatieontwikkeling stellen de mens centraal in organisaties. Samen creëren ze een positieve en inclusieve werkomgeving, stimuleren ze samenwerking, nemen ze ongelijkheid weg en verhogen ze de prestaties. OD stelt mensen in staat om te gedijen. De master in organisatieontwikkeling van Roffey Park is een gevestigde, internationaal erkende masterkwalificatie op het gebied van organisatieontwikkeling.

    • Guildford, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    6 maanden

    Afstand leren

    Engels

    • Online

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De Masters in Logistiek en Supply Chain Management van de University of Hull leert studenten een diepgaand begrip en kennis van de wereldwijde supply chain-industrie. Effectief logistiek en supply chain management is cruciaal voor het opbouwen en behouden van innovatie, marktleiderschap en duurzaam concurrentiesucces.

    • Online

    Full time

    21 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De Masters in Transport Planning and Engineering zal uw kennis en begrip van de transportsystemen vergroten terwijl u verschillende transportmodellerings- en beoordelingstechnieken bestudeert vanuit zowel theoretisch als praktisch oogpunt, waardoor u efficiënte transportstrategieën kunt ontwikkelen voor een reeks mogelijke scenario's.

    • Online United Kingdom

    Engels

    Ons doel is om betaalbare online cursussen - 100% online - aan iedereen aan te bieden. We bieden twee soorten cursussen: beroepsgericht en academisch. Onze diploma's zijn internationaal erkend. Haal een van onze diploma's en je bent veel dichter bij je droombaan dan je denkt.