83 online Master Opleidingen in Managementstudies in Spanje for 2024

online Master Opleidingen in Managementstudies in Spanje for 2024Filter
    • Community of Madrid, Spanje

    Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Master in Project Management gespecialiseerd in BIM is een online master waarmee je je eigen dubbele graad met internationale geldigheid kunt behalen. Het is een innovatief programma dat vaardigheden biedt voor projectmanagement volgens de richtlijnen van het Project Management Institute (PMI), maar met een focus op de methodologie bij uitstek in constructiesystemen. De BIM Project Management Master maakt het mogelijk om de BIM-methodologie (Building Information Modelling) grondig te kennen en deze toe te passen bij de uitvoering van projecten in de privésfeer en bij openbare infrastructuurwerken.

    • Online

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels, Frans

    De Executive Master in International Business (EMIB) is een online programma met 14 management- en leiderschapscursussen Master Thesis. Deze bieden u de vaardigheden die nodig zijn voor vele strategische gebieden van een bedrijf dat op internationale markten handelt.

    • Online Spain

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    De Master in Luxury Brand and Business Management biedt studenten een strategisch beeld van de mogelijkheden die beschikbaar zijn in de industrie, door geavanceerde vaardigheden aan te bieden in de belangrijkste functies van een luxebedrijf: communicatie en marketing, branding, retail, financiën en boekhouding.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    9 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Master in Revenue Management and Hospitality is een postdoctoraal programma dat Revenue Management combineert met de horecasector. Deze masteropleiding richt zich op het optimaliseren van de inkomsten en winstgevendheid van bedrijven in de hotelsector door de toepassing van Revenue Management-technieken en -tools. Bovendien biedt het een uitgebreid inzicht in concepten en strategieën voor hospitality management, en de relatie tussen inkomstenbeheer en zakelijk succes in de horeca.

    • Online

    Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    Inesdi's Master in Digital Project Management biedt een overzicht van de verschillende essentiële fasen in het projectmanagementproces, afgestemd op de nieuwe versie van de PMI PMBOK (7e editie), terwijl het management van digitale projecten wordt verdiept; daarmee inspelen op deze nieuwe zakelijke behoefte. Deze masteropleiding is bedoeld voor projectmanagers en leiders van werkteams die zijn gekoppeld aan zowel traditionele als digitale producten en diensten; voor professionals uit andere vakgebieden die specifieke kennis willen opdoen over projectmanagement en een verbetering van hun professionele positie willen realiseren; en voor afgestudeerden en afgestudeerden in technische engineering, economie en bedrijfskunde en wetenschap die het gebied van projectmanagement willen betreden.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Master in Logistiek Management en Richting biedt u belangrijke kennis op het gebied van logistieke processen op het gebied van operaties. Deze Master biedt de nodige tools om de concurrentiekracht van uw bedrijf of organisatie te vergroten. Zo ontwikkel je een strategische visie in alle acties die je implementeert binnen de supply chain van jouw organisatie; Je leert een logistieke strategie definiëren en vanuit alle gebieden duurzaam en innovatief management uitvoeren.

    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    12 maanden

    Blended, Afstand leren

    Spaans

    Online master in marketing en commercieel management. De Online Master in Marketing en Commercieel Management helpt u bij het ontwikkelen van de sleutelcompetenties van Marketing en Commercieel Management en biedt de nodige hulpmiddelen om de concurrentiepositie van het bedrijf op het gebied van Marketing en Sales te verbeteren.

    • Online

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Spaans

    • Madrid, Spanje

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    Een master in logistiek en supply chain via het secretariaat van openbaar onderwijs van Mexico (SEP) (RVOE nr. 20220580) van Universidad EUDE México in een 100% online modaliteit, zal je trainen om posities van verantwoordelijkheid en management op het gebied van internationale logistiek op zich te nemen en toeleveringsketen. Dankzij de theoretische en praktische kwaliteit maakt deze master u bovendien de perfecte kandidaat voor zowel management als logistiek van een bedrijf. Bovendien is deze master bedoeld voor professionals met een duidelijke internationale roeping. U kent alle belangrijke aspecten met betrekking tot logistieke netwerken, integraal logistiek management, inkoopbeheer, bevoorrading, opslag, alles met betrekking tot marketingdistributie, informatietechnologie.

    • Online Spain
    • Villaviciosa de Odón, Spanje

    Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    Met de online Master's Degree in Strategic Process Management kunnen studenten de strategie in een organisatie plannen en uitvoeren, volledig aangepast aan elke verandering en uitdaging. Strategische processen zijn essentieel, omdat ze organisaties helpen hun langetermijndoelen te bereiken en hun concurrentievoordeel te behouden.

    • Online Spain
    • Online Switzerland
    • + 1 more

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het Master in Management-programma van de EU onderzoekt leiderschap in de 21e eeuw, van strategisch denken, management en onderhandelen tot marketing. Dit programma richt zich op de ontwikkeling van uitvoerende vaardigheden en geeft studenten de tools om effectieve leiders te zijn en zich aan te passen aan toekomstige veranderingen.

    • Spain Online, Spanje

    Full time

    12 maanden

    Blended, Afstand leren

    Spaans

    Bent u op zoek naar een innovatieve masteropleiding, met een methodologie die zich perfect aanpast aan de zakelijke omgeving? Een programma gemaakt om in te spelen op de uitdagingen en behoeften van zowel de particuliere sector als overheidsbedrijven? Ostelea's Master in organisatie van evenementen, protocol en zakentoerisme (MICE) is wat je nodig hebt.

    • Barcelona, Spanje

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De Master in Fashion en Luxury Branding and Marketing biedt de digitale vaardigheden en de managementexpertise om te slagen in deze dynamische industrie. Het programma onderzoekt de belangrijkste aspecten van internationaal mode- en luxemanagement, marketing en branding door de impact van digitale marketing- en communicatiestrategieën en de nieuwe retail- en mediakanalen te onderzoeken.

    • Spain Online, Spanje

    Deeltijd

    12 maanden

    Blended, Afstand leren

    Spaans

    De Master in Financieel Management en Management Control, binnen onze afstandsmasters, bereidt managers en financiële professionals voor om teams te leiden en te leiden, door de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het genereren van waarde in het bedrijf. De financieel directeur en accountant moeten een strategische visie hebben op het management van de onderneming en vooral op het creëren van concurrentievoordelen.

    • Online Spain

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren

    Spaans

    De UCJC Master in Management, Innovatie en Leiderschap van Educatieve Centra bereidt toekomstige directeuren voor om verantwoordelijke, effectieve en cultureel competente onderwijsleiders te worden