$close

Filters

Resultaten weergeven

Online Masters Opleidingen in Materiaalwetenschappen 2022

Extra diepgaande studie in een specifiek onderwerp kan worden verkregen door het nemen van een masteropleiding's. Dit graduate niveau programma vereist meestal een student die een bachelor's degree en duurt ongeveer één tot twee jaar in beslag. Wat is een online Master in Materials Science? Een master's degree in de materiaalkunde programma omvat meestal de belangrijkste onderwerpe… Meer informatie

Extra diepgaande studie in een specifiek onderwerp kan worden verkregen door het nemen van een masteropleiding's. Dit graduate niveau programma vereist meestal een student die een bachelor's degree en duurt ongeveer één tot twee jaar in beslag.

Wat is een online Master in Materials Science? Een master's degree in de materiaalkunde programma omvat meestal de belangrijkste onderwerpen van een student nodig heeft om te weten te bekwamen in zijn of haar gebied van de wetenschap geworden. Programma algemeen gericht op thermodynamica, faseovergang, materialen fysica en mechanische eigenschappen. De meeste programma's zijn ontworpen zodat studenten keuzevakken die hun programma zal afstemmen op hun specifieke belangen kunnen kiezen. Cursussen kunnen bestaan ​​uit de natuurkunde van vaste stoffen, kinetiek, nanomaterialen, diffractie methoden, composietmaterialen en engineering strategieën.

De voltooiing van een programma in de materiaalkunde kunnen studenten in staat stellen de leiders in de materiaalkunde veld geworden.Een dergelijk programma kan ook studenten in staat te ontwikkelen kennis in hun gekozen gebied, zodat ze experts kunnen worden.

Als het gaat om de kosten te programmeren, is het moeilijk om een ​​nauwkeurige schatting geven vanwege de verschillen tussen scholen en programma's. Elke school is in staat om de meest nauwkeurige kostenraming te geven aan aankomende studenten.

Een Master in Materials Science programma kunnen studenten voor het werk voor te bereiden in een scala van gebieden waar de materiaalkunde wordt gebruikt. Dit kan elektronica en techniek. Studenten kunnen werk te vinden als onderzoeker of in het veld. Mogelijke carrière opties omvatten technische sales engineer, metallurg, materiaal ingenieur en procesontwikkeling wetenschapper. Studenten kunnen ook in aanmerking komen voor de werkgelegenheid met inbegrip van project manager, kwaliteit manager, hoger onderwijs docent, biomedisch ingenieur en professor.

Als u genieten van materiaalkunde en zich willen specialiseren in een bepaald gebied, kan een materiaalkunde masterdiploma in staat zijn om u te helpen uw vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
The Abbe School of Photonics
Jena, Duitsland

De Master of Science in Photonics (M.Sc. Photonics) is een masteropleiding die multidisciplinaire verslaggeving biedt op het gebied van optica en fotonica. Het tweejarige prog ... +

De Master of Science in Photonics (M.Sc. Photonics) is een masteropleiding die multidisciplinaire verslaggeving biedt op het gebied van optica en fotonica. Het tweejarige programma bestaat uit vier opleidingsstadia. Het cursusschema varieert van fundamenteel wetenschappelijke onderwerpen tot toepassingsgerichte technische aspecten van de fotonica. Het programma is ontworpen om studenten met verschillende achtergronden en nationaliteiten te integreren en biedt hen een gedegen kennis van optica en fotonica voor wetenschappelijk onderzoek en voor de technologische toepassingen ervan in de industrie. Alle studenten die deelnamen aan het tweejarige programma ontvangen speciale ondersteuning voor zelfstudie en zijn opgeleid voor leidinggevende functies in de industrie en de academische wereld. -
MSc MSc
Voltijds
2 jaren
Engels
okt 2022
15 jan 2022
Campus
Online