ONLINESTUDIES

Online Masters Opleidingen in Mondiaal Leiderschap 2020/2021

Degenen die geïnteresseerd zijn in een masterdiploma zijn, hebben een breed scala aan opties voor hen open staan. Dit graduaat wordt over het algemeen na de voltooiing van een bacheloropleiding voortgezet en kan worden aangeboden in veel verschillende vakgebieden. Elk programma zal variëren van school tot school.

Internationale zakelijke leiders moeten een brede kennis van meerdere culturen hebben om hun eigen organisaties effectief te begeleiden. Programma's in de wereldwijde leiderschap proberen deze kennis te geven, meestal door middel van studies in het buitenland en cursussen in de psychologie en vergelijkende politiek.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Online Master in Mondiaal Leiderschap

1 Resultaten in Mondiaal Leiderschap, Afstandsonderwijs Filter

MicroMasters-programma voor leiderschap in wereldwijde ontwikkeling (The University of Queensland)

edX
Masters
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
15&nbsp;-&nbsp;60 weken
Engels
Online

Leer de vereiste leiderschapskwaliteiten die nodig zijn om je carrière in internationale ontwikkeling te bevorderen.

Lees meer