ONLINESTUDIES

Online Master's Programma's in Mondiaal Leiderschap 2020/2021 in Noord-Amerika

Master's graden zijn schoolse programma's die beschikbaar zijn in persoon zijn, online of via afstandsonderwijs programma's van vele instellingen voor hoger onderwijs. Het verdienen van deze geavanceerde graad kunnen studenten in staat stellen een beter begrip en meer werkervaring in hun interessegebied te krijgen.

Bij de voorbereiding voor een carrière in een internationaal verbonden gebied van business, zoals financiën of logistiek, kunnen de studenten een programma in de wereldwijde leiderschap te overwegen. Deze cursussen kunnen toestaan ​​dat een student aan de internationale ervaring die nodig zijn om te slagen in een verscheidenheid van disciplines te krijgen.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Master Online in Mondiaal Leiderschap in Noord-Amerika

1 Resultaten in Mondiaal Leiderschap, Noord-Amerika, Afstandsonderwijs Filter

MicroMasters-programma voor leiderschap in wereldwijde ontwikkeling (The University of Queensland)

edX
Masters
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
15&nbsp;-&nbsp;60 weken
Engels
Online

Leer de vereiste leiderschapskwaliteiten die nodig zijn om je carrière in internationale ontwikkeling te bevorderen.

Lees meer