$close

Filters

Resultaten weergeven

Online Master's Opleidingen in Paardenstudies 2022

Studenten die meer gespecialiseerd willen worden in hun vakgebied, kunnen ervoor kiezen om een ​​masteropleiding te volgen. Het behalen van een masterdiploma kan een of meerdere jaren in beslag nemen, en veel programma's bevatten een afstudeeronderzoek of scriptieproject als vereiste voor afstuderen. Wat is een master in paardenstudies? Het is een opleiding gericht op het ontwikkelen van… Meer informatie

Studenten die meer gespecialiseerd willen worden in hun vakgebied, kunnen ervoor kiezen om een ​​masteropleiding te volgen. Het behalen van een masterdiploma kan een of meerdere jaren in beslag nemen, en veel programma's bevatten een afstudeeronderzoek of scriptieproject als vereiste voor afstuderen.

Wat is een master in paardenstudies? Het is een opleiding gericht op het ontwikkelen van geavanceerde kennis van paarden. Cursussen bestrijken een breed scala aan onderwerpen, waaronder paardenanatomie, dierenwetenschap, training, fokken, voeding, preventieve zorg, gezondheid en welzijn. Sommige cursussen richten zich ook op paardenfaciliteitsbeheer en training van ruiters. Programma's zijn geschikt voor huidige renners die op zoek zijn naar ruiter-opvoeders en iedereen die gepassioneerd is over paarden.

Toekomstige studenten kunnen veel vaardigheden leren terwijl ze een Master in Equine Studies verdienen. Ze hebben de mogelijkheid om hun rijvaardigheid te ontwikkelen en hun lichamelijke gezondheid te verbeteren. Ze kunnen ook managementvaardigheden leren.

Bij het evalueren van masterprogramma's in paardenstudies, is het belangrijk om nota te nemen van het verschillende collegegeld en de kosten die elke school in rekening brengt. Factoren zoals locatie en lengte van het programma kunnen de kosten beïnvloeden. Geïnteresseerden moeten rechtstreeks contact opnemen met scholen voor meer informatie.

Er zijn veel carrièremogelijkheden voor professionals met een Master in Equine Studies. Ze kunnen nieuwe renners trainen of competitieve renners coachen. Ze zouden kunnen werken in een schuur of paardenfaciliteit in functies zoals een schuurhand, schuurmanager, ruiter, grondverantwoordelijke of paardentrainer. Veel banen houden het werken op vele locaties in, zoals hoefsmid, fokkerijconsulent, paardenverzorgingstechnicus en voedingsadviseur. Afgestudeerden kunnen ook werken als planners van paardenevenementen of paardenraceristen.

Er zijn tal van opties om te overwegen wanneer studenten besluiten om een ​​master's degree in paardenstudies na te streven. Deze studierichtingen zijn ontworpen met geleerden in het achterhoofd en velen bieden flexibele planningen en afstandsonderwijsopties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Dit programma omvat een diepgaande wetenschappelijke benadering van het beheer van gezondheid en welzijn, reproductie, gedrag, voeding en lichaamsbeweging voor paarden. Je lee ... +

Dit programma omvat een diepgaande wetenschappelijke benadering van het beheer van gezondheid en welzijn, reproductie, gedrag, voeding en lichaamsbeweging voor paarden. Je leert ook hoe je een wetenschappelijke benadering praktisch toepast om de gezondheid, het welzijn en de prestaties van paarden te verbeteren. -
MSc
Deeltijd
2 - 6 jaren
Engels
Online