24 online Master Opleidingen in Projectmanagement in Spanje for 2024

online Master Opleidingen in Projectmanagement in Spanje for 2024Filter
    • Community of Madrid, Spanje

    Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Master in Project Management gespecialiseerd in BIM is een online master waarmee je je eigen dubbele graad met internationale geldigheid kunt behalen. Het is een innovatief programma dat vaardigheden biedt voor projectmanagement volgens de richtlijnen van het Project Management Institute (PMI), maar met een focus op de methodologie bij uitstek in constructiesystemen. De BIM Project Management Master maakt het mogelijk om de BIM-methodologie (Building Information Modelling) grondig te kennen en deze toe te passen bij de uitvoering van projecten in de privésfeer en bij openbare infrastructuurwerken.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    9 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Master in Project Management is een ontwerpertrainingsprogramma om professionals op te leiden die in staat zijn projecten efficiënt en effectief te beheren, waardoor projectsucces en klanttevredenheid worden gegarandeerd. Studenten verwerven vaardigheden op het gebied van projectplanning, implementatie en controle, evenals team- en resourcebeheer. Bovendien zal de masteropleiding hen een diep inzicht bieden in projectmanagementprocessen en de tools en technieken die nodig zijn voor de toepassing ervan.

    • Online

    Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    Inesdi's Master in Digital Project Management biedt een overzicht van de verschillende essentiële fasen in het projectmanagementproces, afgestemd op de nieuwe versie van de PMI PMBOK (7e editie), terwijl het management van digitale projecten wordt verdiept; daarmee inspelen op deze nieuwe zakelijke behoefte. Deze masteropleiding is bedoeld voor projectmanagers en leiders van werkteams die zijn gekoppeld aan zowel traditionele als digitale producten en diensten; voor professionals uit andere vakgebieden die specifieke kennis willen opdoen over projectmanagement en een verbetering van hun professionele positie willen realiseren; en voor afgestudeerden en afgestudeerden in technische engineering, economie en bedrijfskunde en wetenschap die het gebied van projectmanagement willen betreden.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Master in Project Management biedt alle noodzakelijke tools om elk type project optimaal te beheren. Momenteel is de rol van de projectmanager als expert in het beheer van projecten en programma's van groot belang. Dit werknemersprofiel moet voorbereid zijn op het ontwerpen, beheren, implementeren en monitoren van elk type project in elk type organisatie.

    • Online

    Full time

    12 maanden

    Blended, Afstand leren

    Spaans

    De master in projectmanagement en verandermanagement heeft tot doel de vaardigheden en capaciteiten te trainen die nodig zijn om projecten in organisaties succesvol te beheren en hun impact en rendement te waarborgen, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren

    Spaans

    Met de Master in Business Administration en Project Management neem je de verantwoordelijkheid voor het bedenken en uitvoeren van strategische beslissingen. Je werkt op een praktische manier met de criteria en tools die nodig zijn om de meest geschikte strategie voor het bedrijf te analyseren, diagnosticeren, definiëren, implementeren en controleren, waarbij je de verschillende strategische alternatieven en concurrentievoordelen analyseert in overeenstemming met de omstandigheden van de markt als geheel.

    • Online Spain
    • Villaviciosa de Odón, Spanje

    Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    Met de online Master's Degree in Strategic Process Management kunnen studenten de strategie in een organisatie plannen en uitvoeren, volledig aangepast aan elke verandering en uitdaging. Strategische processen zijn essentieel, omdat ze organisaties helpen hun langetermijndoelen te bereiken en hun concurrentievoordeel te behouden.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Spaans, Engels

    De Master in Project Management van OBS Business School op deze zakelijke vraag en leidt professionals op voor het beheer van complexe en / of internationale programma's en projecten met een studieprogramma dat de meest actuele vereisten van de wereldwijde standaard van het Project Management Institute (PMI) integreert ).

    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    21 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De Master in ontwikkeling van innovatie- en productprojecten bevindt zich op een strategisch middelpunt, tussen designprofessionals en professionals uit de harde managementgebieden, en draagt bij aan de eerste nieuwe managementkwesties en aan de tweede, creatieve maar tegelijkertijd methodologische processen .

    • Madrid, Spanje

    Full time

    6 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    De online masteropleiding SAP Logistics Project Management van de Rey Juan Carlos Universiteit is een van de beste online educatieve aanbiedingen voor de opleiding van SAP-consultants op de markt.

    • Logroño, Spanje
    • Online

    Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Spaans

    De online Master in Management van technologische projecten van UNIR u met een 100% professionele oriëntatie op als een eerste niveau manager in het beheer van op technologie gebaseerde projecten.

    • Valencia, Spanje
    • Barcelona, Spanje

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren

    Spaans

    Het verwerven van de nodige opleiding om aan de behoeften van de ondernemingen steeds meer geïnteresseerd in de integratie van project management in hun normale werkzaamheden te voldoen. Alles onder criteria van nauwkeurigheid en efficiëntie.

    • Online

    Full time

    1 Jaar

    Afstand leren

    Spaans

    • Madrid, Spanje
    • Spain Online, Spanje

    Deeltijd

    14 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    Este Master is een Simulador Project Management Professional (PMP)® om de certificering van het Project Management Institute® voor te bereiden en een certificaat van Interne Auditor ISO21500 te verkrijgen voor Bureau Veritas.

    • Online Spain
    • Madrid, Spanje

    Full time

    24 maanden

    Afstand leren

    Spaans