close

Filters

Resultaten weergeven

Online Graduate Studies in Restaurantmanagement 2020

Een masterdiploma is het bewijs van iemands voltooiing van een hoog niveau van professionele studie. Het is een graduaatsprogramma waarin van studenten wordt verwacht dat zij geavanceerde kennis gebruiken om kritisch na te denken over concepten in hun vakgebied. Het wordt meestal beloond door een universiteit of hogeschool na een bachelordiploma. Wat is een Master in Restaurant Management? Het i… Meer informatie

Een masterdiploma is het bewijs van iemands voltooiing van een hoog niveau van professionele studie. Het is een graduaatsprogramma waarin van studenten wordt verwacht dat zij geavanceerde kennis gebruiken om kritisch na te denken over concepten in hun vakgebied. Het wordt meestal beloond door een universiteit of hogeschool na een bachelordiploma.

Wat is een Master in Restaurant Management? Het is een geconcentreerd studiegebied, meestal onder de grotere paraplucategorieën gastvrijheid en bedrijfsbeheer. Studenten in dit programma kunnen een beter inzicht krijgen in de interne werking van een restaurant als het gaat om klantenservice, administratie, bedrijfs- en personeelsbeheer.

Afgestudeerden van dit type programma kunnen een hogere kans hebben om in aanmerking te komen voor restaurantmanagementposities. Vaardigheden die worden geleerd, zoals klantenservice en management, kunnen ook waardevol en relevant zijn voor andere zakelijke banen buiten de restaurantwereld.

Bij het beoordelen van de kosten voor een masterdiploma, moet een aantal overwegingen worden gemaakt. Het leerplatform, het tempo van het programma, de locatie en andere registratiekosten zijn slechts enkele factoren die een impact zullen hebben. Zodra een school en een programma zijn geselecteerd, kunnen aankomende studenten contact opnemen met de toelatingscommissie zodat ze weten wat ze kunnen verwachten.

Degenen met een Master in Restaurant Management kunnen uitkijken naar de kansen op werk in verband met de mate. Dit kan restaurantbeheer op verschillende niveaus omvatten, zoals winkel-, districts- of mogelijk bedrijfsmanagers die hun werknemers beheren en superviseren en ervoor zorgen dat de kwaliteit van het product, de bestelling en de levering, evenals verschillende beheertaken worden gedekt. Er zijn ook mogelijkheden om naar posities als chef-kok, cateringmanager en evenementenmanager te gaan.

Het volgen van een masteropleiding is geen eenvoudige taak, maar het is mogelijk dankzij programma's die vanuit de hele wereld worden aangeboden of zelfs virtueel via uw thuiscomputer. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
OSTELEA | Distancia
Madrid, Spanje +1 Meer

De master in hotelmanagement en -restauratie, die is bedoeld om professionals en managers op te leiden tot het leiden van wereldwijde zakelijke projecten op het gebied van hos ... +

De master in hotelmanagement en -restauratie, die is bedoeld om professionals en managers op te leiden tot het leiden van wereldwijde zakelijke projecten op het gebied van hospitality management, hoewel vanuit het zakelijke perspectief nodig om efficiënt te zijn bij het nemen van beslissingen binnen deze sector zo geglobaliseerd en dynamisch zijn en de impact van nieuwe technologieën niet uitsluiten. -
Masters
Online en Campus gecombineerd
Voltijds
12 maanden
Spaans
sep 2020
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op