ONLINESTUDIES

Online Master Opleidingen in Retailmanagement 2020/2021

Na het voltooien van een bachelordiploma, veel studenten kiezen om deel te nemen aan een masteropleiding. Dit soort geloofsbrief kan kansen op werk te verbeteren en de kennis die nodig is om een ​​succesvolle carrière te hebben.

Een retail management programma is een uitstekende manier voor te bereiden op een loopbaan binnen de retail branche. Dit soort programma kan leren over de beginselen van management en leiderschap, evenals over de industrie-specifieke onderwerpen, zoals verkoop en inventaris.

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

Online Master in Retailmanagement

2 Resultaten in Retailmanagement, Afstandsonderwijs Filter

Master in Shopping Expert

UADIN Business School
Masters
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
650 uur
Spaans
Online

Training in inkoop is een van de belangrijkste instrumenten om de groei van een professionele carrière te waarborgen en toekomstperspectieven te creëren. Zowel voor actieve pr ...

Lees meer

Master in intelligentie en retailbeheer 4.0

ESPM – Brasil
Masters
<
Deeltijd
<
4 semesters
Portugees
Online

Tijdens deze master zullen studenten bereid zijn om de grondbeginselen van het retail 4.0-model, nieuwe platforms en meer technologische en geautomatiseerde contactpunten te k ...

Lees meer