ONLINESTUDIES

Online Master's Programma's in Retailmanagement in Brazilië 2020/2021

Master's graden zijn schoolse programma's die beschikbaar zijn in persoon zijn, online of via afstandsonderwijs programma's van vele instellingen voor hoger onderwijs. Het verdienen van deze geavanceerde graad kunnen studenten in staat stellen een beter begrip en meer werkervaring in hun interessegebied te krijgen.

De studie van retail management is ontworpen om studenten te leren hoe het toezicht werkt binnen een retail context. Onderwerpen die in een van deze programma's kunnen werknemer management, customer relations, voorraadbeheer, inkoop strategieën, of de verkoop principes bevatten.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

Brazilië is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. Er is niet veel taalbarrière omdat de meeste van de cursussen worden aangeboden in de Portugese taal.Brazilië heeft 50 publieke en 80 private universiteiten

Online Master Porgramma in Retailmanagement in Brazilië

1 Resultaten in Retailmanagement, Brazilië, Afstandsonderwijs Filter

Master in intelligentie en retailbeheer 4.0

ESPM – Brasil
Masters
29 sep 2020
<
Deeltijd
<
4 semesters
Portugees
Online

Tijdens deze master zullen studenten bereid zijn om de grondbeginselen van het retail 4.0-model, nieuwe platforms en meer technologische en geautomatiseerde contactpunten te k ...

Lees meer