ONLINESTUDIES

Online Masters in Retailmanagement 2020/2021 in Zuid-Amerika

Een master's degree is een postdoctorale opleiding die de studenten voorziet van een diepgaande en zeer gespecialiseerde opleiding in hun vakgebied. Het ontvangen van deze opleiding kunnen de arbeidsmarkt voor academici te verbeteren door het verfijnen van de kennis en ervaring die zij hebben in hun vakgebied.

De studie van retail management is ontworpen om studenten te leren hoe het toezicht werkt binnen een retail context. Onderwerpen die in een van deze programma's kunnen werknemer management, customer relations, voorraadbeheer, inkoop strategieën, of de verkoop principes bevatten.

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

De volkeren van Zuid-Amerika bieden een krachtige ervaring rijk met voorname architectuur, stijl van koken, pottenbakken, en dansen. Met een verleden doordrenkt van folklore, studeren in Zuid-Amerika zal u toelaten om te genieten van een cultuur die de overhand hebben gekregen leeftijden.

Masters Online in Retailmanagement in Zuid-Amerika

1 Resultaten in Retailmanagement, Zuid-Amerika, Afstandsonderwijs Filter

Master in intelligentie en retailbeheer 4.0

ESPM – Brasil
Masters
29 sep 2020
<
Deeltijd
<
4 semesters
Portugees
Online

Tijdens deze master zullen studenten bereid zijn om de grondbeginselen van het retail 4.0-model, nieuwe platforms en meer technologische en geautomatiseerde contactpunten te k ...

Lees meer