$close

Filters

Resultaten weergeven

Online Master's Opleidingen in Statistiek 2021/2022

Voor veel studenten is het behalen van een bachelordiploma niet het einde van de educatieve weg. In plaats daarvan willen sommige mensen hun kennis over bepaalde onderwerpen verdiepen door zich in te schrijven voor een masteropleiding. Na ongeveer twee of drie jaar te hebben voltooid, wordt meestal een masterdiploma toegekend nadat een student al een bachelor heeft behaald. Omdat vrijwel elke di… Meer informatie

Voor veel studenten is het behalen van een bachelordiploma niet het einde van de educatieve weg. In plaats daarvan willen sommige mensen hun kennis over bepaalde onderwerpen verdiepen door zich in te schrijven voor een masteropleiding. Na ongeveer twee of drie jaar te hebben voltooid, wordt meestal een masterdiploma toegekend nadat een student al een bachelor heeft behaald.

Omdat vrijwel elke discipline op de planeet afhankelijk is van statistische gegevens, kunnen mensen zich afvragen, wat is een Master in de statistiek? Nadat ze zich hebben ingeschreven voor deze programma's, beslissen studenten meestal welke statistische benaderingen ze willen bestuderen. Programmadeelnemers volgen vaak cursussen in data-analyse, statistische informatie, toegepaste statistiek, procesbeheer, bedrijfsadministratie en andere vergelijkbare onderwerpen. Ze kunnen nauw samenwerken met een studieadviseur om onderzoeksprojecten te maken en uitgebreide papers te schrijven. Ze kunnen ook deelnemen aan een sluitstukcursus of stage voorafgaand aan het afstuderen.

Studenten leren over het algemeen statistische berekening, bedrijfsanalyse en projectmanagementvaardigheden die hen goed van dienst zijn, zowel door persoonlijke als professionele uitdagingen. Ze kunnen ook hun mogelijkheden verdiepen om kritisch te denken en ingewikkelde problemen te analyseren.

De duur van het afstudeerprogramma, de school die het organiseert en andere factoren bepalen de exacte kosten om een ​​Master in de statistiek te behalen. Aangezien studenten specifieke informatie van toekomstige universiteiten nodig hebben voordat ze zich registreren, is het bespreken van collegegeld en kosten vaak een verstandige benadering.

Statistici, bedrijfsanalisten, bedrijfsbeheerders en leidinggevende functionarissen hebben vaak een Master in de statistiek. Toch volgen afgestudeerden van een statistiekprogramma vaak een loopbaan buiten het bedrijf. Sommigen werken in de academische wereld en kiezen ervoor professoren, onderzoekers, ontwerpassistenten of faculteitsleiders te zijn. Andere afgestudeerden werken in de regering en kiezen ervoor militaire officieren, inspecteurs of managers te zijn. Nog anderen blijven leren door zich in te schrijven voor een doctoraalprogramma in plaats van het personeel te betreden.

Degenen die een masterdiploma in de statistiek willen volgen, hebben een paar opties. Over het algemeen bestaan ​​deze programma's via lokale universiteiten, online scholen en correspondentiecursussen. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
edX
Cambridge, Verenigde Staten

Krijg de kritisch denkende vaardigheden en kennis die nodig zijn om een effectievere besluitvormer te worden.

Krijg de kritisch denkende vaardigheden en kennis die nodig zijn om een effectievere besluitvormer te worden. -
Masters
Voltijds
Deeltijd
16 - 96 weken
Engels
Online
 
edX
Cambridge, Verenigde Staten

Leer fundamentele, veelomvattende analytische vaardigheden om de impact op het bedrijf te maximaliseren en uw carrière als analist te verbeteren.

Leer fundamentele, veelomvattende analytische vaardigheden om de impact op het bedrijf te maximaliseren en uw carrière als analist te verbeteren. -
Masters
Voltijds
Deeltijd
75 weken
Engels
sep 2022
Online
 
edX
Cambridge, Verenigde Staten

Dit MicroMasters-programma in Statistics and Data Science bestaat uit vier online cursussen en een virtueel proctored examen dat u de basiskennis verschaft die essentieel is v ... +

Dit MicroMasters-programma in Statistics and Data Science bestaat uit vier online cursussen en een virtueel proctored examen dat u de basiskennis verschaft die essentieel is voor het begrijpen van de methoden en hulpmiddelen die worden gebruikt in de gegevenswetenschap, en praktijkgerichte training in gegevensanalyse en machine learning . Je duikt in de fundamenten van waarschijnlijkheid en statistieken, en leert, implementeert en experimenteert met data-analysetechnieken en algoritmes voor het leren van machines. Dit programma bereidt je voor op een geïnformeerde en effectieve beoefenaar van data scientist die waarde toevoegt aan een organisatie. Het diploma kan worden toegepast, voor toegelaten studenten, op een Ph.D. in Social and Engineering Systems (SES) via het MIT Institute for Data, Systems and Society (IDSS) of kan uw weg naar een masterdiploma bij andere universiteiten over de hele wereld versnellen. -
Masters
Voltijds
Deeltijd
60 weken
Engels
Online