ONLINESTUDIES

Online Master Opleidingen in Strategisch Leiderschap in de Verenigde Staten 2020/2021

Master's graden zijn schoolse programma's die beschikbaar zijn in persoon zijn, online of via afstandsonderwijs programma's van vele instellingen voor hoger onderwijs. Het verdienen van deze geavanceerde graad kunnen studenten in staat stellen een beter begrip en meer werkervaring in hun interessegebied te krijgen.

Strategisch leiderschap is de handeling van het bevorderen van het succes van een groep op de lange termijn door middel van advies en acties. Studenten van dit veld kan worden ge├»nstrueerd in de strategie├źn te identificeren, te bevorderen en bereiken organisatorische doelen en doelstellingen.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Online Master's Opleiding in Strategisch Leiderschap in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Strategisch Leiderschap, Verenigde Staten, Afstandsonderwijs Filter

MA in Transformative Leadership (online programma)

California Institute of Integral Studies
MA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4 semesters
Engels
Online

De Transformative Leadership MA is een uniek innovatief programma voor afstandsonderwijs dat uitgebreide praktische vaardigheden combineert met diepe zelfreflectie en een nadr ...

Lees meer

Meester in strategisch leiderschap

Stephens College
Masters
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
24 maanden
Online

Omdat wij geloven dat de kracht van het onderwijs is de mogelijkheid om leiders te machtigen.

Lees meer