close

Filters

Resultaten weergeven

Online Masters Opleidingen in Technisch Ontwerpen 2021

Na de voltooiing van undergraduate studies, veel studenten kiezen voor een graduate onderwijs via programma's voort te zetten, zoals een online meester. Een online master kunnen studenten aan de discipline ze geïnteresseerd zijn in te kiezen en te voltooien alle benodigde cursussen. In plaats van dit te doen op de campus, wordt het allemaal ingediend via een web-based klaslokaal. Wat is een… Meer informatie

Na de voltooiing van undergraduate studies, veel studenten kiezen voor een graduate onderwijs via programma's voort te zetten, zoals een online meester. Een online master kunnen studenten aan de discipline ze geïnteresseerd zijn in te kiezen en te voltooien alle benodigde cursussen. In plaats van dit te doen op de campus, wordt het allemaal ingediend via een web-based klaslokaal.

Wat is een online Master in Engineering Design? Dit programma is gewijd aan de minutia van techniek en het snijpunt met de beginselen van het ontwerp. Studenten zo'n programma kan verwachten dat het interdisciplinaire en theoretisch van aard zijn. Als zodanig, een aantal van de cursussen die kunnen worden opgenomen in het curriculum onder andere Human-Centered Design Concepts, Gegevens als Art, Engineering Education, Technical ondernemerschap en Intellectuele Innovatie. Deze kern cursussen worden gewoonlijk in combinatie met keuzevakken en andere cursussen in de technische discipline.

Dit programma is gunstig voor studenten die geïnteresseerd zijn in de wetenschap van de consument en andere gebieden die innovatie aan te moedigen zijn. Meer in het algemeen echter profiteert studenten stimulering creativiteit en innovatie die waardevol op elk gebied is.

U kunt een schatting van alle kosten voor een online Master in Engineering Design krijgen door het bereiken van de bekentenissen kantoor waar u van plan bent te schrijven. Het kan doorgaans bieden een overzicht van het collegegeld en vergoedingen.

Er zijn tal van carrièremogelijkheden voor studenten die een online Master in Engineering Design verdienen. Misschien wel de meest voor de hand liggende weg is die van design engineer, maar er zijn vele andere functies en sectoren die het mogelijk maken afgestudeerden om de vaardigheden die ze hebben geleerd toepassen. U kunt ook werken op gebieden zoals product management, ontwerp onderzoek, de consument wetenschap of marketing te zoeken. De innovatieve capaciteiten ontwikkeld in het programma zal zeker in banen, zoals deze van toepassing zijn, ook.

Wilt u een online Master in Engineering Design te verdienen, zijn er vele scholen die het programma aan te bieden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of New Mexico - Department of Electrical and Computer Engineering
Albuquerque, Verenigde Staten

UNM ECE biedt een zeer betaalbare en Carnegie Research 1 (voor het hoogste niveau van onderzoeksactiviteiten) online M.Sc. diploma in computertechniek met een concentratie in ... +

UNM ECE biedt een zeer betaalbare en Carnegie Research 1 (voor het hoogste niveau van onderzoeksactiviteiten) online M.Sc. diploma in computertechniek met een concentratie in het internet der dingen (ivd). Het programma is ontwikkeld met input van Netflix en de industrie om afgestudeerden de geavanceerde vaardigheden te bieden om hun carrière in de computerindustrie voort te zetten. -
MSc
Voltijds
Deeltijd
18 maanden
Engels
sep 2021
15 jul 2021
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op