$close

Filters

Resultaten weergeven

Online Masters in Transportmanagement 2022/2023

Vond bij de graduate niveau, een masteropleiding biedt studenten de kans om een ​​bepaald onderwerp diepgaand te bestuderen. Programma's meestal een tot twee jaar in beslag en vereisen in het algemeen dat een student reeds behaalde een bachelor's degree. Wat is een online Master in Transport Management? Dit type van de graduate studie kan een student om te leren over de juiste method… Meer informatie

Vond bij de graduate niveau, een masteropleiding biedt studenten de kans om een ​​bepaald onderwerp diepgaand te bestuderen. Programma's meestal een tot twee jaar in beslag en vereisen in het algemeen dat een student reeds behaalde een bachelor's degree.

Wat is een online Master in Transport Management? Dit type van de graduate studie kan een student om te leren over de juiste methoden voor het beheer van een transport systeem of een programma binnen een zakelijke omgeving. Studenten kunnen de algemene business courses te nemen, zoals management vaardigheden, zakelijke communicatie en economie, samen met vervoer cursussen op gebieden zoals geografische informatiesystemen, transport bedrijfssegmenten, internationaal transport en supply chain management. Programma's kunnen bestaan ​​team projecten of praktische activiteiten die het mogelijk maken de studenten om hun vaardigheden te maken aan het gebruik in een real-world setting.

Na het voltooien van het programma, moeten de studenten de vaardigheden die nodig zijn om de logistiek betrokken bij complexe transport management situaties te begrijpen. Zij kunnen worden bereid in managementfuncties binnen het veld te gaan.

Programma kosten kunnen variëren als gevolg van verschillen in de programma's tussen instellingen. Bovendien kunnen lesgeld verschillend op elke school zijn, dus een student altijd moet vragen om een ​​schatting van de kosten na het kiezen van een school.

Afstuderen aan de opleiding van een transport management meester kan een student voor diverse leidinggevende posities in bedrijven en transport bedrijven in aanmerking komen. Afgestudeerden kunnen ook werken met de overheid en buitenlandse bedrijven te vinden. Studenten kunnen werken op verschillende gebieden binnen de transportsector, zoals lucht, spoor, scheepvaart en wegtransport. Mogelijke banen omvatten traffic manager, transport manager, dispatcher, snelheid analist en de scheepvaart-coördinator.Studenten kunnen er ook voor kiezen om te werken in onderzoek en ontwikkeling.

Als je wilt werken in een hoge positie binnen de transportsector, dan kunt u overwegen het nastreven van een Master in Transport Management. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Hasselt University
Diepenbeek, België

In onze masteropleiding heb je twee opties: studeer voltijds aan de Universiteit Hasselt of combineer je masterstudies met een baan in ons flexibele afstandsonderwijs-programm ... +

In onze masteropleiding heb je twee opties: studeer voltijds aan de Universiteit Hasselt of combineer je masterstudies met een baan in ons flexibele afstandsonderwijs-programma. -
Masters
Voltijds
Deeltijd
2 - 3 jaren
Engels
Online