ONLINESTUDIES

Online Masters Opleidingen in Veiligheidsmanagement 2020/2021 in Noord-Amerika

Master's graden zijn schoolse programma's die beschikbaar zijn in persoon zijn, online of via afstandsonderwijs programma's van vele instellingen voor hoger onderwijs. Het verdienen van deze geavanceerde graad kunnen studenten in staat stellen een beter begrip en meer werkervaring in hun interessegebied te krijgen.

Programma's voor veiligheidsbeheer onderzoeken de veiligheid op de werkplek. Studenten bestuderen de reeds bestaande wetten en procedures en ze onderzoeken manieren om veiligheidsnormen te verbeteren en effectief te implementeren. Programma's over de hele wereld kunnen verschillen qua inhoud omdat verschillende locaties verschillende veiligheidseisen hebben.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economie├źn, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Masters Online in Veiligheidsmanagement in Noord-Amerika

3 Resultaten in Veiligheidsmanagement, Noord-Amerika, Afstandsonderwijs Filter

Master in professionele studies in leiderschap op het gebied van beveiliging en veiligheid

University of North Alabama College of Arts and Sciences
Masters
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Online

Deze specialisatie is bedoeld om te voldoen aan de professionele ontwikkelingsbehoeften van studenten die betrokken zijn bij de openbare of particuliere veiligheidssector. Het ...

Lees meer

MSc in terroristische studies en deradicalisatie

EUCLID (Euclid University)
MSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;36 maanden
Engels
Online

De EUCLID online master in Terrorism Studies en Deradicalization is uniek voor het aanpakken van terrorisme vanuit een radicaliserings- en deradicaliseringsperspectief.

Lees meer

MS in Public Safety Administration

Lewis University Online
MSc
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Online

Leid de volgende generatie van first responders met een online MS in Public Safety Administration. Leer hoe je door de complexe uitdagingen van de openbare veiligheid op lokaa ...

Lees meer