Waarom internationale relaties studeren?

 • Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de internationale bestelling?
 • Hoe heeft de globalisering gewijzigde internationale verhoudingen?
 • In hoeverre is de internationale orde gebaseerd op conflict of samenwerking?
 • Hoe is de wereldwijde financiële crisis die de internationale politiek?
 • Doe buitenlandse militaire interventies in burgeroorlogen helpen of hinderen vrede maken?
 • Waarom zijn economische middelen zo ongelijk verdeeld over de hele wereld, en wat zijn de vooruitzichten voor de mondiale rechtvaardigheid?

Als u geïnteresseerd bent in deze vragen en zijn enthousiast over het vooruitzicht van het verkennen van hen met gelijkgestemde individuen, maar uw omstandigheden of verbintenissen aan te gaan is moeilijk voor u om de universiteit te gaan, dan is onze online International Relations MA is voor jou.

Het programma biedt een uitdagende en tot nadenken stemmende modules om u te helpen uw antwoorden te formuleren, en een levendige, intelligente groep studenten en academici om mee te debatteren en ideeën uit te wisselen.

Wat te verwachten

Wil meer weten? Hier is een korte samenvatting van wat u kunt verwachten als u besluit om te studeren bij Queen Mary Online:

 • Modules onderwezen door wetenschappers van de cutting-edge van hun velden, die betrokken zijn bij te dragen aan de internationale begrip van het onderwerp
 • Mogelijkheden om de vaardigheden te ontwikkelen en kennis te denken, praten en kritisch schrijven over hedendaagse internationale uitdagingen
 • Stevige basis voor verdere studie
 • Focus op de traditionele en de huidige uitdagingen in de internationale betrekkingen in combinatie met de opkomende gebieden van belang in de derde wereld
 • De besprekingen over de historische betekenis van de globalisering en hoe zij betrekking heeft op een aantal belangrijke kwesties in de internationale betrekkingen.

Het programma is beschikbaar voor deeltijdstudie als een master, diploma of diploma.

De diversiteit van onze medewerkers en studenten maakt Queen Mary een geweldige plek om de internationale betrekkingen te bestuderen.

Structuur

Onze online International Relations MA wordt aangeboden op een part-time (2 jaar) basis. Gedurende die tijd, zult u vier onderwezen modules en een 12.000 woord proefschrift te ondernemen.

Voor elke module, wordt u beloond 30 credits per stuk en u zult nog eens 60 credits ontvangen voor uw proefschrift. Om u een diploma moet de volledige 180 studiepunten, wat inhoudt dat het voltooien van elk aspect van de modules en het passeren van alle relevante opdrachten hebben opgebouwd.

Wij bieden ook kortere versies van het programma dat u een Postgraduate Diploma (vier semesters, 120 studiepunten, geen proefschrift) of een Postgraduate Certificate (twee semesters, twee onderwezen modules, 60 studiepunten) zal geven.

Modules

 • Contemporary World Politics: theorieën, concepten, Thema
 • International Security: Oorlog en Vrede in een mondiale context
 • Thema's en zaken in het buitenlands beleid van de VS
 • Globalisering en de internationale politieke economie van ontwikkeling
 • Proefschrift

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor de International Relations MA, moet u:

 • Minimaal een hogere tweede klas honours diploma in de politiek of een gerelateerde discipline. *
 • IELTS 7.0 (inclusief 6,5 in het schrijfcomponent), als uw eerste taal niet Engels is.
 • Wij kunnen afgestudeerden overwegen met een minimum van een hogere tweede klas-honours diploma in een ander vak met ofwel aanvullende relevante kwalificaties of werkervaring.

Als u zich wilt aanmelden, maar niet zeker weet of u in aanmerking komt, neem dan contact op met onze online cursus adviseurs.

Internationale kandidaten

Op Queen Mary, we zijn trots op onze wereldwijde gemeenschap en hebben een lange geschiedenis in het verwelkomen van de studenten uit de hele wereld. In de loop der jaren hebben vele duizenden van onze internationale afgestudeerden op gegaan naar een succesvolle carrière na te streven.

Alle aanvragers om qMaal moeten aantonen dat ze voldoen aan een minimum academisch Engels taal standaard voor toelating en om succesvol te zijn op de baan, van de aangegeven niveaus voor het gebied van de studie. Terwijl u misschien niet nodig om een ​​officiële Engels taal kwalificatie bieden, moet u het bewijs van voldoende Kennis van het Engels in lijn met de IELTS bovenstaande vereisten te bieden. Kijk dan op de richtlijn voor Engels taaleisen voor meer informatie over het Engels niveau dat nodig is.

Als u nog niet hebben bereikt het gewenste Engels taalniveau, kunt u in aanmerking komen voor een pre-zittingen cursus Engels, of blijven Engels taaltoetsen in uw land naar het niveau dat nodig is te bereiken.

Voor eventuele vragen over de Engels taal eisen of over startkwalificaties specifiek voor uw land, contact opnemen met onze koers adviseurs die u graag helpen.

Aanslag

Als student bij Queen Mary Online vragen wij u om een ​​actieve rol te spelen bij uw verwerving van vaardigheden en kennis. We maken gebruik van een mix van online tutorials, discussiefora en groepswebinars die ontworpen zijn om geïnformeerde discussies rond ingestelde onderwerpen te genereren.

Beoordeling voor de MA in Internationale Relaties is alleen door middel van een cursus. De moduleleider stelt evaluaties die geschikt zijn voor de inhoud van hun module, die gewoonlijk de vorm van een onderzoeksopgave of kritische evaluatie zullen hebben. Zij zullen ook beschikbaar zijn om u te adviseren en te ondersteunen gedurende de cursus.

De eindverhandeling zal meer in-depth studie en zelfstandig onderzoek betrekken op een onderwerp dat met uw supervisor is overeengekomen.

Waar we konden leiden

Afgestudeerden van onze programma's ontwikkelen tot diverse verantwoordelijke posities in de regering, niet-gouvernementele organisaties (NGO's), internationale organisaties en de sector niet-for-profit, alsmede een bredere rol in de sector media en financiën. Ze gaan ook op een carrière in de academische wereld en onze programma's studenten te helpen ontwikkelen van de vereiste onderzoeksvaardigheden.

De combinatie van theoretische kennis, rigoureus debat, onafhankelijk onderzoek, zelfreflectie en kritische evaluatie te maken afgestudeerden van de Internationale Betrekkingen MA zeer aantrekkelijk voor een scala aan potentiële werkgevers.

Om het concreet te maken, hier zijn een paar voorbeelden van waar onze studenten zijn toegepast:

 • Internationaal Monetair Fonds (IMF)
 • Moody's
 • Internationale Federatie van Rode Kruis en Rode Halve Maan
 • Volkswagen
 • Alliantie voor vredesopbouw
 • Verenigde Naties - Perú
Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 1 andere vakken van Queen Mary Online »

Deze cursus is Online
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
11,900 GBP