Meester in multi-device web design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Heb je nagedacht over de hoeveelheid visuele effecten die u dagelijks ontvangt van de webomgeving door hun meerdere apparaten?

We zijn voortdurend op de hoogte, zoeken, delen, betrekking hebben, te communiceren, analyseren, gooi, ... informatie op het internet. Zo belangrijk is de betrouwbaarheid van de informatie, zoals hoe het wordt gepresenteerd en past zich aan elk van de apparaten.

De markt is van essentieel belang om professionals in staat om het begrijpen van de voortdurende transformatie van het milieu hebben, begrijpen de gebruiker om u informatie en bericht te verzenden.

Tijdens de cursus zullen de studenten in staat zijn om beter te begrijpen en de behoeften, de technologie en de reële mogelijkheden van elke cliënt of project om een doeltreffend antwoord op de doelstellingen te geven, zijn zo ook de mogelijkheid om grafische creatieve bijdragen te bieden het is een uniek en innovatief stuk.

In dit kader zullen zij als belangrijke sleutels digitaal ontwerp en de ontwikkeling van vaardigheden en richtlijnen voor het bewaken van een project van het vastleggen van eisen van de klant om de presentatie van het eindproduct.

We zal zich richten op de relatie tussen bedrijven, ontwerpers en gebruikers, zodat projecten voldoen aan de doelstellingen en de lokalen die zijn ontworpen voor het bereiken.

DOELSTELLINGEN

Losprincipales objetivosde dit programma zijn:

 • Inzicht in nieuwe manieren van het zien van het heden en de toekomst in een online omgeving. Het verwerven van vaardigheden en kennis van nieuwe concepten (interface design, bruikbaarheid, interactie of positionering) en andere reeds bekende grafisch ontwerp aan te passen aan deze omgeving.
 • Het verwerven van een werkende proces dat in elke fase van het project: briefing, concept creatie, strategische / objectieve definitie op basis van behoeften van de klant, GUI ontwikkeling, prototyping, programmering front-end.
 • Leren om de site architectuur, bruikbaarheid en de strategie van een multimedia project te synthetiseren door het ontwerpen van de grafische interface en werken met wireframes.
 • De controle van de verschillende productiestadia van een digitaal project van het contact met de klant tot het product te lanceren, rekening houden met de mensen die betrokken zijn en voldoen aan de eisen en voorwaarden om met succes te brengen elk van hen.
 • Het internaliseren van de concepten van de user experience, zodat ze kunnen worden gebruikt om een interface te creëren
 • Leer communicatieprotocollen en gepatenteerde technologieën van multi - apparaat projecten en internet, om beter te begrijpen welke voorwaarden moet elke toepassing van al die op verschillende media (web en webapp) in een multiplatform-omgeving (het scherm, tablet en smartphone).
 • Het verwerven van de mogelijkheid om de webclient strategie te bepalen, het plannen van het project waaraan te werken, positie, zowel autonoom als via het web betaling (SEO en SEM).
 • Ondersteuning van innovatie, consolideren kennisbedrijf aan projecten te beheren de hoogte van de begrotingen, organisatorische grafieken, vendor management en planning.
 • Professionals om de dagelijkse delen leven van een professionele studio, zie hoe ze projecten en de beste manier om de problemen bij de ontwikkeling van een multidispositvo product op te lossen aan te pakken.
 • Aan het einde van de cursus zullen de studenten materiaal om een digitaal portfolio te ontwikkelen gegenereerd hebben, waardoor ze te bevorderen zich op de werkplek.

Aanbevolen profiel

Deze Master is gericht op mensen die het volgende profiel:

 • Afgestudeerden in Design
 • Afgestudeerden in de Communicatiewetenschappen
 • Afgestudeerden in Telecommunications Engineering en / of Computer
 • Afgestudeerden in Audiovisuele Communicatie

In gevallen waarin de student bewijst vorige hoger onderwijs om een ​​proces van de erkenning van universitaire graad, zal het Academisch Comité CV en de portefeuille van de kandidaat te evalueren en voltooide het curriculum, die een redelijke equivalentie met bestaande studies graad moet doen hetzelfde gebied.

Graad

- Superior School of Design Barcelona Course op de Internationale Universiteit van Valencia, die hen gecrediteerd als professionals in de specialiteit studeerde eigen titel ESDESIGN: Mensen die het programma evaluatie passeren zal een double degree te verkrijgen.

Carrièremogelijkheden

Studenten die deze master kunnen hun carrière te ontwikkelen op de volgende gebieden:

 • Grafische studio
 • Afdelingen web reclamebureaus
 • Afdelingen van marketing, communicatie en design van grote bedrijven
 • Accounts afdelingen van reclamebureaus
 • Free-lance professionals, ondernemers, starters, startende onderneming, enz.
Laatst bijgewerkt op nov 2017

Over de school

Conoce la Escuela Superior de Diseño de Barcelona Formamos a profesionales para convertirles en motor del cambio que les permita la trasformación del entorno y la generación de nuevos espacios, desarr ... Lees meer

Conoce la Escuela Superior de Diseño de Barcelona Formamos a profesionales para convertirles en motor del cambio que les permita la trasformación del entorno y la generación de nuevos espacios, desarrollando la creatividad y la innovación. Lees Minder