Meester van wetenschap in communicatie (ms in communicatie)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding


Communications @ Syracuse is een online master in de communicatie van de wereldberoemde SI Newhouse School of Public Communications aan de Universiteit van Syracuse. Newhouse is een leider op het gebied van massacommunicatie en streeft ernaar om professionals op te leiden die media gebruiken om de wereld een betere plaats te maken. Newhouse is doorlopend top gerangschikt onder scholen van communicatie in de natie.

Met een sterke focus op digitale innovaties die het veld beïnvloeden, biedt Communications @ Syracuse studenten de basis in communicatie, digitale media, sociale media en digitaal journalistiek. Studenten kiezen uit drie specialisaties - reclame, public relations en journalistieke innovatie - en complete cursussen die de gevestigde praktijken en opkomende trends van hun focusgebied verkennen.

De MS in Communications functies:

<li> Live online lessen onderwezen door dezelfde Newhouse faculty leden die op campus leren.</li> <li> Dynamische, immersieve cursussen die 24 uur per dag geopend kunnen worden, hebben studenten een internetverbinding.</li> <li> On-the-go leren met een mobiele app die beschikbaar is voor smartphones en tablets.</li> <li> Persoonlijke leerervaringen bij onderdompelingen in steden over de hele wereld.</li>

Net als bij elk Newhouse programma leren studenten van de faculteit die leiders zijn op het gebied van communicatie en media. Bij het inschrijven van het programma worden studenten bij het alumni netwerk van Newhouse, een wereldwijde gemeenschap die een aantal van de meest gerespecteerde vernieuwers in de industrie omvat.

Communicatie @ Syracuse is een 33-credit programma. Studenten voltooien kerncursussen en gerichte specialisatiecursussen. Studenten ondervinden ook tijdens hun studie twee ondervonden ervaringen. Immersies worden in steden over de hele wereld gehouden en bieden de studenten de gelegenheid om voor drie dagen van lezingen, workshops en netwerkgebeurtenissen persoonlijk met faculteit en klasgenoten te ontmoeten.

Om in aanmerking te komen voor Communicatie @ Syracuse, moeten kandidaten een bachelor diploma behalen van een geaccrediteerde vierjarige instelling met een cumulatieve GPA van B (3.0) of hoger. Een ingevulde aanvraag moet het volgende bevatten:

  • Online app
  • Aanvraagkosten
  • Resume
  • Persoonlijke verklaring
  • Afschriften
  • Aanbevelingsbrieven

GRE en GMAT scores zijn niet vereist voor toegang tot Communications @ Syracuse, maar aanvragers mogen officiële scores indienen als ze het gevoel hebben dat zij hun applicatie zullen profiteren.

Internationale aanvragers dienen TOEFL-scores in te dienen en een video-interview af te ronden.

Om informatie te vragen over Communications @ Syracuse, klik hier.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Newhouse School, the world’s premier school of communications, is offering an online Master of Science in Communications to students everywhere.

The Newhouse School, the world’s premier school of communications, is offering an online Master of Science in Communications to students everywhere. Lees Minder
Ga naar de website van de school