Meester in de forensische criminalistiek

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

presentatie

De master in Forensic Criminalistics is een officiële graad van II livello (tweede niveau) van de Pegasus University of Italy, die toegang geeft tot het doctoraat vanwege de aanpassing en receptie van het Bologna-plan en de European Higher Education Area (EHEA).

Deze masteropleiding heeft tot doel iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van de criminalistiek voor te bereiden en te benoemen, vooral degenen die een officieel diploma willen behalen dat toegang geeft tot het doctoraat en waarmee je je beroep als een private expert kunt ontwikkelen, uitgeven en verdedigen de rechtbanken die rapporten die hen over de kwestie vragen.

Deze master in forensische criminalistiek, uitgebreide professionele kansen, training voor de vrije uitoefening van de functie van gerechtelijk expert in criminalistiek in de gerechtelijke procedures van arbeid, civiel of crimineel, maar ook om te werken voor anderen, meestal in aanverwante bedrijven met het onderzoek en, in het geval van lid zijn van de veiligheidstroepen (FCS), in zijn gespecialiseerde eenheden voor criminalistiek.

Curriculum van de officiële Master of Expert in Criminalistics

 • Criminologie en criminalistiek
 • Technisch-Oculaire inspectie
 • Identificatie, Loposcopy en Dactyloscopy
 • Biologie en indicaties
 • Forensische analyse van technisch onderzoek van computer en elektronische componenten
 • Ballistiek en instrumentale sporen
 • Kalligrafische expertise en documenten
 • Onderzoek naar verkeersongevallen
 • Strafrecht
 • Onderzoeksmethodologie in sociale wetenschappen
 • Final Master's Project (TFM)

Kwalificatie van de officiële meester van deskundigen in criminalistiek

Studenten die toegang hebben tot het forensisch forensisch masterdiploma met academische graad, bachelordiploma of equivalent krijgen een dubbele graad.

1.- Officiële titel van de Pegasus Universiteit van Italië (Master di II Livello )

'Master's Degree in Forensic Criminalistics'

2.- Eigen titel van insekten

'Meester in de forensische criminalistiek'

Studenten die zonder academische kwalificatie zijn benaderd, ontvangen uitsluitend het INISEG eigen diploma.

Vereisten om te studeren Officiële Master of Expert in Criminalistics

Deze master in Forensic Criminology van officiële graad is vooral gericht op afgestudeerden in graden zoals Criminologie, rechten, psychologie, biologie, scheikunde en professionals gewijd aan wetenschappelijk onderzoek en laboratorium, onder anderen.

Professionele uitjes van de officiële Master of Expert in Criminalistics

De diensten van privédeskundigen op dit gebied worden steeds vaker gevraagd, omdat ze absoluut noodzakelijk zijn voor de privésector en de onderzoekswereld.

De uitspraken van de Hoven van Justitie zijn vooral gebaseerd op de bewijzen die geaccrediteerd zijn en die fundamenteel moeten worden verkregen met wetenschappelijke middelen, zijnde de gerechtelijke expert in criminologie die onder meer verantwoordelijk is voor dit soort werk, zodat er zijn steeds meer laboratoria voor private criminologie en privéspecialisten die hun professionele diensten verlenen aan de vele klanten die hun tussenkomst nodig hebben.

Deze forensische forensische meesters kwalificeren zich voor de vrije uitoefening van de functie van gerechtelijk expert in criminologie in de gerechtelijke processen van arbeid, civielrechtelijke of strafrechtelijke sfeer, evenals om te werken voor anderen, normaliter in bedrijven die verband houden met het onderzoek en, in het geval lid te zijn van de Veiligheidsdiensten (FCS), in zijn gespecialiseerde eenheden van Criminalistiek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales qu ... Lees meer

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales que se desarrollan en el área de la Seguridad Global. Lees Minder
Madrid , Zamora + 1 Meer Minder