Nanocertificaat in integraal ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

  • Faculteit: Chuck Schreiner, Ph.D., MBA
  • Nanocursussen - 9-delige serie
  • 3 uur / week, 9 weken

Met deze enkele aankoop kun je alle negen van onze negendelige series Integral Entrepreneurship volgen, gegeven door Chuck Schreiner, Ph.D., MBA. Deze serie laat je kennismaken met een nieuwe integrale manier om ondernemerschap te bekijken en geeft je de tools om snel aan de slag te gaan met het creëren van je eigen toekomst. Een hypercomplexe, ontwrichte omgeving vereist een nieuwe manier om na te denken over hoe we beginnende kleine bedrijven benaderen. Je moet een duidelijke focus op je hart houden en je zakelijke vaardigheden verbeteren.

Na voltooiing ontvangt u een Nanocertificaat dat u kunt delen met collega's en collega's en kunt plaatsen op uw sociale media-profielen. Heeft u vragen over de serie, laat het ons dan weten. Hieronder vindt u een beschrijving van elke nanocourse die in de serie is opgenomen.

Integraal ondernemerschap, deel één - Inleiding

Nanocourse Beschrijving:

Deze nanocursus introduceert Ken Wilber's Integrale Theorie als het gaat om succesvol ondernemerschap in de 21e eeuw. Ken Wilber is een productieve schrijver wiens impact op thought leaders blijft groeien. Studenten krijgen een overzicht van enkele van de belangrijkste ideeën van Wilber, inzicht in de aard van de convergerende bedreigingen voor de mensheid van de 21e eeuw en een model van hoe ondernemers succesvol kunnen zijn terwijl ze bijdragen aan de oplossing van ons collectieve welzijn.

Integraal ondernemerschap, deel twee - belangrijkste beslissingen: missie en strategie

Nanocourse Beschrijving:

Biedt een overzicht van de eerste dingen die een ondernemer overweegt bij het starten van een bedrijf om de kans op levensvatbaarheid te vergroten: missie, marktevaluatie, omvang en aard van het initiële aanbod, benodigde sleutelcompetenties, kapitaalvereisten en initiële mijlpalen worden behandeld en vervolgens ingelijst in de context van de imperatieven van de 21e eeuw.

Integraal ondernemerschap, deel drie - Operaties: aan de slag

Nanocourse Beschrijving:

Het biedt een raamwerk om de eerste kritische mijlpalen te creëren en uit te voeren. Nadruk op marktfocus als drijvende kracht achter het ontwerpen en ontwerpen van een aanbod. Veel aandacht voor het creëren van focus en prioritering zodat de ondernemer zijn / haar focus op korte termijn organiseert.

Integraal ondernemerschap, deel vier - Integrale leiderschapsontwikkeling

Nanocourse Beschrijving:

Richt zich op leiderschap - optimale prestaties, het ontwikkelen van het vermogen om invloed uit te oefenen en het behouden van energie en optimisme door de onvermijdelijke turbulentie van het starten van een bedrijf. Introductie van kerngroeipraktijken om het spirituele bewustzijn te verdiepen en volwassen psychologisch en moreel gedrag te ontwikkelen.

Integraal ondernemerschap, deel vijf - Grondbeginselen van bedrijfseconomie

Nanocourse Beschrijving:

Ondersteuning van de beoordeling van kapitaalbehoeften - hoeveel kapitaal heeft het bedrijf nodig om cruciale mijlpalen te bereiken? Introduceert drie financiële kerngegevens die worden gebruikt om potentiële investeerders te evalueren en ermee te communiceren, met de nadruk op een pragmatische beoordeling van de kasstroomvereisten in de vroege fase van het bedrijf. Introduceert de basis van het zoeken naar investeringen.

Integraal ondernemerschap, deel zes - Bedrijfsplanning voor kapitaal en actie

Nanocourse Beschrijving:

Introduceert het schrijven van een bedrijfsplan dat tegelijkertijd kan worden gebruikt om actie te stimuleren en kapitaal aan te trekken. Beschrijft alle essentiële acties die het bedrijf moet ondernemen, rekening houdend met afhankelijkheden, timing en cashflow. Het doel is dat de ondernemer in staat is om een coherente, gerichte samenvatting van dit plan te maken.

Integraal ondernemerschap, deel zeven - Het bedrijf starten

Nanocourse Beschrijving:

Onderzoekt het nemen van concrete maatregelen zodra het plan is uitgevoerd - van het aantrekken van kapitaal tot productie tot initiële marketing, verkoop en distributie.

Integraal ondernemerschap, deel acht - Bouwen aan organisatiecultuur en -klimaat voor de 21e eeuw

Nanocourse Beschrijving:

Definieert en onderscheidt cultuur en klimaat en presenteert de sleutels voor het ontwikkelen van een gezonde omgeving. Breidt het idee van cultuur en klimaat verder uit dan de interne organisatie en richt zich op het opbouwen van een positieve cultuur en klimaat onder alle belangrijke belanghebbenden waar het bedrijf moreel gedrag en financiële prestaties integreert.

Integral Entrepreneurship Part Nine - Spirituele en morele ontwikkeling en de imperatief van de 21e eeuw

Nanocourse Beschrijving:

Breidt uit op de introductie van leiderschapsontwikkeling. De bedrijfsleider van de 21e eeuw staat voor buitengewone uitdagingen die de groei van ons vermogen om te genieten, te presteren en te leiden aanmoedigen. Het integreren van ons innerlijke, individuele leven met ons zakelijke leven, zodat we met morele helderheid en financieel inzicht kunnen leven, werken en leiden. Dit is het leiderschap dat nodig is in de 21e eeuw.

Faculteit: Chuck Schreiner Ph.D., MBA

2002-2016 Managing Director, mede-oprichter van KarmYog Education Network, Pvt Ltd. Headquarters, Kolkata India. KarmYog Education Network gebruikte media / technologieplatforms en inhoud om grootschalige onderwijsprogramma's aan te bieden aan verschillende doelgroepen, voornamelijk in India - van borstkankerpatiënten tot aspirant-zangers, van taxichauffeurs tot boeren. Onze programma's hadden drie kerncomponenten: het gebruik van media en technologie voor zowel individueel, zelfgestuurd leren als groepsgericht leren; inhoud die geest, lichaam en geest in het leerproces heeft opgenomen om de nodige betrokkenheid te krijgen van degenen wier formele opleiding beperkt genoeg was om gedrag te veranderen; en distributieoplossingen gebaseerd op de markt en het publiek (vaak zonder internettoegang). Mijn primaire rol was het ontwerpen en implementeren van de financiële, strategische en marketingaspecten van het bedrijf, terwijl mijn partner de creatieve (technologie, pedagogie en inhoud) aspecten leidde.

1996-2002 Management Consultant. Mijn adviescarrière bestond uit twee fasen. De eerste fase (1995-1998) was bij een boutique gedragsadviesbureau, Spencer / Shenk / Capers. Ik richtte me op leiderschapsontwikkeling en het opbouwen van organisatieculturen. De tweede fase (1997-2002) was bij Deloitte Consulting als Senior Manager of Change Leadership, waar hij werkte met Fortune 1000-klanten (SC Johnson, ARCO, State of California, enz.) Die hun bedrijven herontwikkelden en ERP-oplossingen implementeerden. Mijn rol was het ondersteunen van bedrijfsleiders bij het opnieuw afstemmen van hun hele bedrijf en het leiden van grote heropleidingsinspanningen.

1988-1996 Psycholoog in de privépraktijk. Mijn praktijk was gericht op kinderen en dus op gezinsdynamiek. Ik schreef een vroeg op cd-rom gebaseerd interactief trainingsprogramma waarin vaardigheden voor ouderschap werden onderwezen. Het integrerende thema van mijn professionele leven is het gebruik van holistische benaderingen om mensen en organisaties te helpen rijpen en bloeien.

Persoonlijke interesses:

1975-huidige beoefenaar van meditatie en systematische groeiprocessen voor geest, lichaam en geest. Als je dit soort dingen over een lange periode oefent, gebeuren er goede dingen en heb ik een gevoel van vreugde in het leven gekregen waarvoor ik heel dankbaar ben. Ik probeer te delen wat ik heb geleerd wanneer ik maar kan en ik vind het cruciaal dat we morele en spirituele ontwikkeling opnieuw integreren in onze publieke persona's. Ik heb veel aspirant-ondernemers in India en de VS begeleid Ik heb een blijvende passie voor ondernemers en geloof dat ze een van de sleutels zijn van hoe wij als collectieve mensheid de convergerende crises van de 21e eeuw oplossen. In deze laatste fase van mijn openbare leven wil ik doen wat ik kan om aspirant-ondernemers te helpen succesvol bij te dragen aan ons collectieve welzijn. De 21e eeuw zal uitdagend zijn op manieren die de mensheid nog nooit is tegengekomen en ik wil jonge mensen helpen volwassen te worden als machtige leiders van gezond verstand en doel.

Contactgegevens Nanocourse

Nanocursussen zijn volledig on-demand voor uw gemak. Als u vragen heeft of extra hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op en onze helpdesk zal u zo snel mogelijk helpen.

Losse nanocursussen komen niet in aanmerking voor studiepunten. Ingeschreven studenten kunnen echter twaalf nanocursussen bij elkaar optellen, een Nanocourse Credit Conversion-optie kopen, het verschil betalen tussen de kosten van de nanocursussen en een reguliere trimesteropleiding op hun studieniveau en een Final Creative Assignment voor beoordeling indienen. Neem contact op met onze registrar voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you ... Lees meer

How you personally develop, what gifts you bring into the world, and how effectively you bring these gifts to your community, are all critical to how our collective future will unfold. If you know you are here to help bring forth a new world, if you are drawn to cultivating your gifts within an open-minded, diverse learning community, if you are motivated by a question-led life and an exploration of mystery, then Ubiquity might be the right fit for you. Lees Minder
VS Online , Chartres + 1 Meer Minder