Niveau 5 Diploma in Business Management leidend tot BA / BSC (Hons) Final Year

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Niveau 5 Diploma in bedrijfsbeheer is gecreëerd om de bedrijfsmanagers van vandaag en de toekomst te ontwikkelen en belonen, en om erkenning en professionalisme te blijven bieden aan de managementsectoren. LEREN zullen inzicht krijgen in het functioneren, de doelstellingen en de processen van organisaties, waarderen hun diversiteit en de invloeden en impact van externe krachten op hen. De snel veranderende en complexe zakelijke omgeving en het vermogen van de verschillende organisaties om veerkrachtig te blijven en positief te reageren op veranderingen en kansen zullen worden onderzocht. Beheer van een reeks bedrijfsactiviteiten en -functies, het beheer van specifieke uitdagingen voor organisaties introduceert leerders in de managementtheorie, -praktijk en -modellen die waardevolle kennis en knowhow zullen bieden. De grondgedachte van de programma's is om een carrièrepad te bieden aan studenten die hun managementcapaciteiten binnen het bedrijfsleven willen ontwikkelen.

Kwalificatie Accreditatie

Level 5 Diploma in Business Management is geaccrediteerd door UK Ofqual - het bureau van de kwalificatie- en examenregulator in Engeland met accreditatienummer: 601/6049/4.

 • Gereglementeerd kwalificatiekader (RQF in Engeland, Verenigd Koninkrijk) - Niveau 5
 • Europees kwalificatiekader (Europa) - niveau 5
 • RQF niveau 5 komt overeen met Schotse kwalificaties en kredietkaderniveau 8/7
 • RQF niveau 5 is gelijkwaardig aan het UK Framework of Higher Education Qualifications (FHEQ's) Level 5

Kwalificatie wordt toegekend door Qualifi Ltd - een gereguleerde gunningsorganisatie in Engeland, Wales en Noord-Ierland.

Kwalificatie Doelstellingen en doelstellingen

Level 5 Diploma in Business Management heeft als doel leerlingen de mogelijkheid te bieden om,

 1. analytische en evaluatieve technieken toepassen en die vaardigheden verbeteren;
 2. onderzoek naar problemen en kansen;
 3. hun bewustzijn en waardering voor management-, organisatie- en milieukwesties ontwikkelen;
 4. gebruik managementtechnieken en -praktijken op een fantasierijke manier;
 5. gebruik maken van relevante informatie uit verschillende bronnen;
 6. probleemoplossend vermogen en creativiteit ontwikkelen en stimuleren om problemen en uitdagingen aan te pakken;
 7. oordelen, bezitten en verantwoordelijkheid nemen voor beslissingen en acties; en
 8. het vermogen ontwikkelen om persoonlijk leren te herkennen en erover na te denken en hun persoonlijke, sociale en andere overdraagbare vaardigheden te verbeteren.

De algemene leerdoelen van het diploma van niveau 5 in bedrijfsmanagement zijn:

 1. De principes van leiderschap in een zakelijke omgeving begrijpen en toepassen
 2. De principes van bedrijfsbeheer binnen de industrie herzien en toepassen
 3. De principes van management in een specifieke omgeving begrijpen en toepassen
 4. De inzetbaarheid van lerenden verbeteren door hen in staat te stellen de relatie tussen managementtheorieën en hun praktische toepassing in de bedrijfswereld te verkennen
 5. Analyse van probleemoplossende technieken die specifiek zijn voor het bedrijfsleven en de industrie
 6. Selecteer, sorteer, bekijk en analyseer informatie uit een breed scala van bronnen
 7. Werk zelfstandig en als onderdeel van een team
 8. Beheer de eigen persoonlijke ontwikkeling en groei.

Kwalificatiestructuur

Niveau 5 Diploma in Business Management richt zich op het ontwikkelen van inzicht, vaardigheden en capaciteiten om de leerling uit te rusten met het bewustzijn en de vaardigheden om een effectieve strategische beheerder, manager en leider te zijn.

De kwalificatie heeft een totaal van 240 credits op niveau 4 en op niveau 5. De eindprijs wordt uitgereikt door de toekennende instantie die 240 studiepunten krijgt.

Eenheden op niveau 5 (120 credits)

 • Unit 01 - In overeenstemming met de veranderende zakelijke omgeving
 • Unit 02 - Effectieve besluitvorming
 • Eenheid 03 - Bedrijfsontwikkeling
 • Unit 04 - Zakelijke modellen en groeiende organisaties
 • Unit 05 - Klantbeheer
 • Unit 06 - Risicobeheer en organisaties

Eenheden op niveau 4 (120 credits)

 • Eenheid 01 - Communicatie in een organisatie
 • Unit 02-Leiderschap en de organisatie
 • Unit 03 - Financieel Bewustzijn
 • Unit 04 - Wijziging beheren
 • Unit 05 - Zakelijke transacties
 • Unit 06 - Teams ontwikkelen

Evaluatiemethoden

De methoden om de prestaties van studenten te beoordelen, zijn door middel van een toewijzing van elke unit om verschillende aspecten van leerresultaten te evalueren.

Toelatingseisen

Cambridge Management and Leadership School hanteert een open toegangssysteem om studenten te werven. U kunt zich aanmelden om deze cursus te volgen als u solliciteert op basis van uw huidige of vorige werkervaring of eerdere kwalificatie. In het geval dat u geen werkervaring of kwalificatie op het vorige niveau hebt, kunnen we u naast dit hoofdgerecht een gratis pre-sessiecursus aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@cmls.org.uk.

Vrijstelling of overschrijving

We accepteren leerlingen met dezelfde kwalificatie om hun studiepunten over te dragen naar niveau 5 Diploma in bedrijfsmanagement. Cambridge Management and Leadership School ondersteunen studenten bij het erkennen van hun eerdere leren dat ze voldoen aan de beoordelingsvereisten voor een Unit door kennis, inzicht, vaardigheden of professionele competentie die ze al bezitten en niet hoeven te ontwikkelen via een cursus van leren. Studenten kunnen een aanvraag voor overmaking, gelijkwaardigheid of vrijstelling indienen via de procedure voor overschrijvingen, equivalentie en vrijstellingen. Neem contact met ons op via info@cmls-global.com voor een aanvraag voor een overschrijving.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is geschikt voor

 • Kandidaten die geen formele kwalificatie op een hoger niveau hebben; OF
 • Kandidaten die op zoek zijn naar een kosteneffectieve kwalificatie voor hoger en hoger onderwijs in Business, Administration, Management en Leadership; OF
 • Kandidaten die op werk zijn en een kwalificatie willen voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling; OF
 • Kandidaten die bereid zijn om een Bachelor-diploma met Honor te behalen bij de UK University met deze kosteneffectieve route om 240 credits te studeren op niveau 5 Diploma in Business Management. Je krijgt direct toegang tot het laatste universiteitsjaar. OF
 • Kandidaten die opnieuw aan het werk gaan na een periode van afwezigheid en voor degenen die op zoek zijn naar een carrièreswitch of willen leren en een formele kwalificatie voor Business Management behalen.

Hoe ga je studeren?

Je studeert online via ons online virtuele leerplatform op een flexibele manier met volledige ondersteuning voor docenten en lesmateriaal.

Carrièrepaden

Niveau 5 Diploma in bedrijfsmanagement biedt een verscheidenheid aan loopbanen en moedigt studenten aan om de vaardigheden, kennis en inzichten te verwerven die hen zullen helpen hun doelen en ambities te bereiken. Afgestudeerden kunnen werk zoeken op het gebied van Business, HR, Marketing, Sales, Finance, Manufacturing, Technology, Retail, Banking en Health Service in elke publieke en private sector.

Je hebt ook de mogelijkheid om BA (Hons) te voltooien door Britse universiteiten te volgen door 240 studiepunten over te zetten naar hun volledige BA (Hons) -graad (360 studiepunten). Je hoeft alleen maar 120 credits van de volgende universiteiten af te ronden om het volledige Bachelor Honours diploma te behalen

 • Universiteit van Bolton
 • Universiteit van Anglia Ruskin
 • De Montfort University
 • Universiteit van Northampton
 • Bucks New University

Totale kosten

De Britse en internationale studenten - £ 2950.00

Afbetalingsplannen

We bieden flexibele maandelijkse afbetalingsplannen op basis van de cursusduur.

Begin datum

Studenten kunnen de cursus op elk gewenst moment starten.

Kortingen

Alle succesvolle aanvragers uit het VK

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Cambridge Management and Leadership School is a unique, modern and innovative academic institution founded on principles of excellence, innovation, equality and opportunity for all. We are established ... Lees meer

Cambridge Management and Leadership School is a unique, modern and innovative academic institution founded on principles of excellence, innovation, equality and opportunity for all. We are established and based on the world famous and the historical city of the Cambridge, England, to offer world-class, rigorous, innovative, and interdisciplinary curriculum to students from all over the world entirely online. Lees Minder