Online Bachelor of Science in professionele technologische studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Industriegedreven innovatie bij Pace

 • Elite-accreditatie
 • Specialisatie opties
 • Industriegedreven curriculum
 • Veelgevraagde vaardigheden
 • Ervaren faculteit
 • Geen SAT / ACT vereist **

** Aanvragers die binnen 4 jaar voorafgaand aan de aanvraag zijn afgestudeerd, moeten een kopie van hun SAT-scores overleggen.

Programma overzicht

Als een van de weinige nationale centra voor academische excellentie in onderwijs op het gebied van cyberdefensie in het land, bereidt de Seidenberg School of Computer Science and Information Systems zeer gewilde technologieprofessionals voor met een sterke, brede kennis van informatietechnologie (IT) om hun carrière bevorderen en goedbetaalde banen in verschillende sectoren vervullen: particuliere bedrijven, non-profitorganisaties en wetshandhavings- en overheidsinstanties.

De 100% online Bachelor of Science in Professional Technology Studies combineert een grotere carrière-focus dan een BSIT-graad en combineert praktische theorie met huidige, real-world probleemoplossende strategieën die onze toegewijde faculteit uit eerste hand heeft toegepast op de werkplek. De hooggekwalificeerde en toegewijde faculteit omvat cyber forensische onderzoekers, getuige-experts in het Amerikaanse federale hof, eigenaren van bedrijfstechnologie en telecommunicatie-experts die allemaal bedreven zijn in lesgeven in de online omgeving.

Ons curriculum wordt voortdurend ontwikkeld om te voldoen aan de normen van het National Security Agency en het Department of Homeland Security. Profiteer van de nauwe banden van de universiteit met deze en andere bureaus, bestudeer wereldwijde netwerktechnologieën en doe praktische ervaring op in het werken in virtuele labs.

Profiteer van ons royale overdrachtsbeleid en de mogelijkheid om levens- / werkervaring aan te vragen voor studiepunten en te kiezen tussen een concentratie in Business Technology Leadership of Computer Forensics :

Bedrijfstechnologie Leiderschap Concentratie

Word een waardevolle, zelfverzekerde en effectieve leider op het gebied van bedrijfstechnologie die bedreven is in het afstemmen van technische projecten op strategische doelstellingen en communicatie met medewerkers op alle niveaus van een organisatie.

Computer Forensics Concentratie

Behaal kwalificaties om een zeer gewilde computer forensisch professional te worden die over een grondige kennis van het strafrechtsysteem, cybercriminaliteit en de beste beschermings- en defensiepraktijken beschikt die in cybersecurity-industrieën worden gebruikt.

BS in professionele technologiestudies: concentratie op leiderschap van bedrijfstechnologie

Begeleid de technische evolutie van uw werkgever

Strategische bedrijfsdoelstellingen zijn onderhevig aan constante groei en verandering op IT-gebied. Een leider die de vaardigheden heeft om technische projecten snel af te stemmen op de doelstellingen van hun werkgever en tegelijkertijd effectief communiceert met technologiegebruikers op alle niveaus van een organisatie, zal uniek gepositioneerd zijn voor succes.

Verhoog uw referenties en bereid u voor op een effectieve manager via de online BS van Pace University in Professional Technology Studies met een concentratie op leiderschap van bedrijfstechnologie. Ons sectorgestuurde curriculum bereidt studenten op de juiste manier voor op het beoordelen, ontwerpen en implementeren van oplossingen voor bedrijfstechnologie. Studenten krijgen vertrouwen in hun vermogen om best practices voor projectmanagement te gebruiken om bedrijfsplannen op hoog niveau effectief te beheren en profiteren van onze nauwe banden met professionele organisaties en overheidsinstanties, waaronder de Computing Accreditation Commission, het National Security Agency, het Department of Homeland Security, en CISCO.

leerplan

Afhankelijk van het in aanmerking komen voor overdrachtskrediet en Prior Learning Assessment (PLA) -kredieten, die kunnen worden toegekend voor levens- / werkervaring, kunnen huidige en aspirant-technische professionals de BS in Professional Technology Studies met de Business Technology Leadership-concentratie parttime in drie jaar voltooien , twee cursussen per semester volgen.

Totale graadvereisten: 120 credits
 • Transfer Credits: 56-64 Credits
 • Vereiste graad van voltooiing: 56-64 credits

BS in professionele technologiestudies: Computer Forensics Concentration

Criminaliteit achter het scherm oplossen

Mobiele telefoon kwetsbaarheden. Datalekken. Cyberjihadisme. Binnenlandse extremisten op sociale media. Naarmate onze technologie steeds geavanceerder wordt, worden ook de digitale misdaden op computers en mobiele apparaten groter. Technische forensische computerprofessionals zijn zeer gewild bij particuliere bedrijven, wetshandhavingsinstanties en overheidsinstanties.

De online BS in Professional Technology Studies met een Computer Forensics-concentratie biedt studenten een sterke, brede kennis van informatietechnologie en een goed begrip van het strafrechtsysteem en cybercriminaliteit. Studenten doen praktijkervaring op met het oplossen van cybercriminaliteit in virtuele laboratoria en krijgen kansen om beveiligingsplannen voor computernetwerken te ontwikkelen. Onze faculteit brengt hun uitgebreide ervaring mee naar de online leeromgeving om studenten inzicht te geven in echte problemen en oplossingen die grote bedrijven ontwikkelen en gebruiken.

De Seidenberg School van Pace University is door het National Security Agency en het Department of Homeland Security aangewezen als National Center of Academic Excellence in Cyber Defense Education.

leerplan

Afhankelijk van het in aanmerking komen voor overdrachtskrediet en Prior Learning Assessment (PLA) -kredieten, die kunnen worden toegekend voor levens- / werkervaring, kunnen huidige en aspirant-zakelijke professionals de BS in Professional Technology Studies met een concentratie in Computer Forensics in drie jaar voltooien , twee cursussen per semester volgen.

Totale graadvereisten: 120 credits
 • Transfer Credits: 56-64 Credits
 • Vereiste graad van voltooiing: 56-64 credits

Onze studenten Aspire

De BS in Professional Technology Studies is gericht op personen die begrijpen dat een succesvolle, langdurige carrière op dit gebied niet alleen de vaardigheden vereist om bedrijfstechnologieoplossingen te implementeren of technisch forensisch computeronderzoek uit te voeren, maar ook het vertrouwen om de theorieën achter de problemen die ze oplossen. Onze studenten willen hun carrière en verdienvermogen verbeteren door hun bachelordiploma af te ronden in een ondersteunende, op carrière gerichte leeromgeving.

Ons programma levert

 • Verbeter uw expertise via specialisatie-opties voor huidige en aspirant computer forensische technici en IT-specialisten en managers.
 • Studeer met hooggekwalificeerde faculteitsleden met uitgebreide branche-ervaring en aandacht voor de unieke aspecten van volwassen studenten in de online omgeving.
 • Ontwikkel veeleisende technische vaardigheden en de mogelijkheid om bedrijfstechnologie of cybercrime-oplossingen te beoordelen, ontwerpen en implementeren.
 • Ontvang persoonlijke loopbaanbegeleiding bij elke stap.
"Computer- en informatietechnologie-professionals verdienen meer dan $ 45K meer dan het gemiddelde jaarloon voor alle beroepen (2017)."

- Arbeids Statistieken Bureau

Collegegeld en tarieven

 • $ 555 per tegoed
 • Technologie vergoeding
  • $ 60 per semester (deeltijdstudenten, herfst en lente)
  • $ 100 per semester (studenten die 12 studiepunten of meer nemen)
 • $ 50 ProctorU kosten

Sommige cursussen vereisen mogelijk extra kosten.

Opmerking: Pace University behoudt zich het recht voor om collegegeld en kosten te wijzigen.

Toelatingseisen

Aankomende startdatum
 • De volgende startdatum is 16 januari 2020.
 • Voltooide aanvragen moeten uiterlijk op 23 december 2019 worden ingediend.
Indiening en beoordeling van aanvragen

Studenten hebben vijf kansen om elk jaar aan een online diploma-voltooiingsprogramma te beginnen, waaronder twee in de herfst, twee in de lente en één in de zomer.

Kandidaten worden binnen twee weken na het indienen van een aanvraag per e-mail op de hoogte gebracht van een toelatingsbesluit.

Geaccepteerde studenten ontvangen aanvullende informatie over het indienen van een aanbetaling om hun plaats in het programma te beveiligen en hoe een afspraak te maken met een academische adviseur.

Bovendien zal de geaccepteerde student een verzoek kunnen indienen om overdrachtskredieten te laten accepteren en instructies ontvangen over het voltooien van hun voorlopige overdrachtskredietevaluatie.

Kandidaten kunnen tot één maand voor de gewenste startdatum solliciteren. We moedigen aspirant-studenten echter aan om indien mogelijk ruim voor de deadline in te dienen. Dit is vooral belangrijk voor degenen die van plan zijn om federale financiële hulp te gebruiken

Kandidaten kunnen de Applicant Portal ook gebruiken om de status van hun sollicitatie te controleren. Wacht 24 uur na het indienen van de aanvraag om deze tool te gebruiken.

Toelatingseisen

Kandidaten die op zoek zijn naar hun bachelordiploma moeten minimaal 56 voltooide studiepunten hebben die in aanmerking komen voor overdracht. Kandidaten met minder dan 56 in aanmerking komende universiteits-credits moeten de AA in algemene kunst en wetenschappen diploma aanvragen. Nadat ze zijn ingeschreven, kunnen studenten ook PLA-credits (Prior Learning Assessment) aanvragen, die kunnen worden toegekend voor hun leven / werkervaring.

Bachelor's degree kandidaten moeten een minimale overdracht GPA van 2,5 hebben, behalve BBA in Business Studies aanvragers die een minimale GPA van 2,75 moeten hebben. Associate degree-kandidaten moeten een minimale middelbare school-GPA van 80 of 2,5 op een schaal van 4,0 hebben. Degenen met een GPA die lager is dan vereist, kunnen een essay of persoonlijke verklaring van één pagina indienen waarin wordt aangegeven waarom het programma geschikt is, met name gezien de online leeromgeving, en kunnen de gerapporteerde GPA rechtvaardigen.

Toelatingsmateriaal
 • Een ingevulde online aanvraag
 • Een actueel, professioneel CV
 • Associate degree-aanvragers die binnen vier jaar voorafgaand aan het aanvragen van de middelbare school zijn afgestudeerd, moeten een kopie van hun SAT-scores overleggen.
 • Officiële hogeschool / universiteit transcripties * van alle eerder bezochte instellingen
 • Officieel transcript, diploma of GED-certificaat van de middelbare school

Papieren transcripties kunnen worden verzonden naar:

 • Pace University Online
 • Tav: Lisa Slingerland
 • 100 Summit Lake Drive
 • Valhalla, NY 10595

Digitale transcripties kunnen worden verzonden naar:

 • Pace University
 • Tav: Lisa Slingerland
 • paceonlineadm@pace.edu

Internationale studenten wier primaire instelling niet in het Engels heeft gedoceerd en woonachtig is in de Verenigde Staten, moeten een van de volgende Engelse taalvaardigheidsscores indienen:

 • TOEFL
  • Op papier gebaseerde versie: 550
  • Computer-gebaseerde versie: 213
  • Op internet gebaseerde versie: 80
 • IELTS: 6.5
 • Pearson PTE: 54

Maak ook kennis met aanvullende toelatingseisen zoals vermeld op onze pagina Internationale studenten.

* Aanvragers moeten er rekening mee houden dat Pace momenteel geen aanvragen accepteert van toekomstige studenten die in Californië of Massachusetts wonen.

Aanvraagproces voor voormalige tempo studenten

Personen die eerder de Pace University hebben gevolgd maar niet zijn afgestudeerd, komen in aanmerking voor een aangepast toelatingsproces als ze willen terugkeren om hun diploma te voltooien. Personen die aan dit criterium voldoen, moeten het proces starten door de volgende formulieren in te vullen:

 • Een hervatting van studies vorm
 • Een verandering van hoofdvorm

Bovendien moet u een actueel, professioneel cv, een persoonlijk essay van één tot twee paragrafen verstrekken over hoe u denkt dat het programma u ten goede zal komen, en officiële transcripties van elke instelling die is bezocht na het verlaten van de Pace University.

Papieren transcripties kunnen worden verzonden naar:

 • Pace University Online
 • Tav: Lisa Slingerland
 • 100 Summit Lake Drive
 • Valhalla, NY 10595

Digitale transcripties kunnen worden verzonden naar:

 • Pace University
 • Tav: Lisa Slingerland
 • paceonlineadm@pace.edu

Alle materialen kunnen worden verzonden naar het Pace Online Admissions Office op paceonlineadm@pace.edu of per fax op (914) 989-8681.

Neem contact op met een toelatingsconsulent op degreecompletion@pace.edu of (866) 815-5166 om het gesprek over terugkeer naar Pace te beginnen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pace University is a comprehensive, independent University with campuses in New York City and Westchester County. Nearly 13,000 students are enrolled in undergraduate and graduate degree programs in t ... Lees meer

Pace University is a comprehensive, independent University with campuses in New York City and Westchester County. Nearly 13,000 students are enrolled in undergraduate and graduate degree programs in the Lubin School of Business, the Dyson College of Arts and Sciences, the Seidenberg School of Computer Science and Information Systems, the School of Education, the School of Law and the College of Health Professions. Lees Minder