INFORMATIEF MATERIAAL OP

ONZE ZAKELIJKE DOCTORIAL (DBA) CURSUS

Voor al diegenen vragenstellers die hun MSc graden hebben bereikt en zijn geïnteresseerd in het aanvragen van een nieuw opgerichte doctoraat cursus die wordt gewaardeerd en over de hele wereld goedgekeurd, met het oog op Doctors of Business Administration te rekenen vanaf de uiterste registratiedatum geworden: 31 ste juli 2019 ,

Alfred Nobel Open Business School Zwitserland

Implementeert zijn doctoraatsschool in samenwerking met een universiteit in Engeland.

Toelatingseisen en de benodigde gegevens:

Aanvragers moeten een masterdiploma of een equivalent daarvan hebben, in een vakgebied dat relevant is voor het voorgestelde onderzoeksthema; een beroepspraktijk van ten minste twee jaar postkwalificatie; en het vermogen om vakbekwaamheid van een hoge standaard aan te tonen in het relevante onderzoeksgebied. Internationale studenten hebben IELTS level 6.5 overall nodig (niet minder dan 6.0 schriftelijk en 5,5 in een andere band) of gelijkwaardig.

-professioneel CV

-persoonlijke gegevens en kopieën van persoonlijke documenten

-brief beschrijving van de MSc-graad goedgekeurd door de overheid

(vanaf het begin van de studies)

-kopie van het MSc-diploma

-beschrijving van postdoctoraal onderwijs en een kopie van het diploma in het geval dat er een is geweest

-werkervaring (met trainingen)

-lijst van publicaties als die er zijn geweest

-korte schets van het proefschrift (concept van het concept van de these)

Registratie proces:

Mensen studeren een PhD-programma als ze een carrière als fulltime-professor ambiëren of zijn gericht op het voortzetten van hun studie om een postuniversitair doctoraat te behalen. Ze doen fundamenteel onderzoek, publiceren in academische tijdschriften, schrijven boeken en geven les.

In tegenstelling daarmee blijven mensen die DBA doen werken bij hun bedrijven als hoogopgeleide professionals en zijn ze gericht op het voortzetten van hun dragers in de zakelijke wereld na hun afstuderen.

Hun doctoraat geeft hen echter ook recht op onderzoek. Ze kunnen af en toe lesgeven als gastdocent of uitgenodigde of toegevoegde faculteit en publiceren in practitioner- of academische tijdschriften.

Het behalen van een doctoraat in bedrijfskunde helpt om kennis op te doen voor werk op basis van de nieuwste onderzoeken, theorieën en trends. Niet alleen deze kennis maakt hen experts op het relevante gebied, maar het resulteert ook in het hebben van verschillende bestuurlijke en besluitvormende vaardigheden waarmee hogere posities in de leiding kunnen worden verkregen, of een nieuwe vervoerder kan worden gestart.

DBA biedt een professionele graad op doctoraatsniveau die beter aansluit bij de claims van de deelnemers en de betrokken industrie dan de meer gangbare PHD-graad.

Mensen doen DBA wanneer ze al veel hebben bereikt in hun zakelijke carrière en nieuwe uitdagingen nodig hebben. Over het algemeen zijn ze afgestudeerd als Master of Business (MBA) op masterniveau en willen ze zich van de anderen onderscheiden door een doctorsgraad te behalen. Ze zijn meestal in de dertig, sommigen in de veertig, sommigen zijn zelfs ouder. Ze hebben vele jaren werkervaring, goede functies, een behoorlijk salaris en veel ambitie en motivatie.

Ons programma staat in de top 20 van de Europese Economie

Algemene DBA rankings van het Comité Euro 2018

Ons doctoraat in bedrijfskunde is een onderzoeksdiploma. Het programma begint met een pre-thesisfase die vier, driedaagse modules bevat; Reflectieve professionele ontwikkeling, systematische literatuurstudie; Methodologische grondslagen en onderzoeksmethoden en analyse. Deze fase duurt gemiddeld 18 maanden, waarna je je formele onderzoeksplan voor goedkeuring presenteert, in een gebied dat is gericht op een onderwerp naar keuze.

Ze gaan vervolgens de scriptiefase in, die minimaal 18 maanden duurt. Aan het einde presenteren ze hun thesis in viva voce en verdedigen ze deze.

Je kunt de doctoraatstitel gebruiken door de afkorting Dr voor je naam te schrijven en het soort ervan te ondertekenen, DBA na je volledige naam.

Collegegeld:

DBA-studenten betalen hun studie zelf. Ze blijven tijdens het doen van de cursus geld verdienen, waardoor ze het collegegeld kunnen betalen. Ze kunnen mogelijk ook hun DBA-uitgaven in aftrek brengen en hun salaris hoogstwaarschijnlijk verhogen zodra ze hun doctoraat hebben behaald door betere posities te verwerven. Sommige bedrijven financieren zelfs DBA-studenten, vooral wanneer ze gegevens van hun werkgevers gebruiken en wanneer hun onderzoek relevant is voor hun bedrijven.

Kosten van DBA:

Jaar 1: £ 11700

Jaar 2: £ 10.100

Jaar 3: £ 400

Jaar 4: £ 2 300

Onze DBA-cursus - onderwijzen en leren

Aan het begin van het programma maak je kennis met Reflective Professional Development. Deze module is ontworpen om uw vermogen om te reflecteren op uw zakelijke ervaring, onderzoeksthema en bredere context te versterken en uw vermogen te ontwikkelen om de resultaten van reflectie te analyseren en synthetiseren. Je zult werken in actielessen voor het leren om je onafhankelijke leren aan te vullen. Het doel is om te werken aan het ontwikkelen van uw onderzoeksvraag (en). Je leert ook om complexe informatie te synthetiseren en interpreteren, waarmee je nieuwe benaderingen, modellen en frameworks kunt ontwikkelen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op June 17, 2019
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
6 semesters
Prijs
- Jaar 1: £ 11700 Jaar 2: £ 10,100 Jaar 3: £ 4,800 Jaar 4: £ 2,300
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen