Het online Doctor of Philosophy (Ph.D.) -programma (180 ECTS) van de Global Humanistic University biedt je onderzoeks- en informatiebeheervaardigheden, analyse- en probleemoplossende vaardigheden, interpersoonlijke en leiderschapscompetenties, en helpt je met jezelf -management en werkgewoonten, evenals uw schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Onder toezicht van hooggekwalificeerde professoren uit de hele wereld, de Ph.D. programma zal uw begrip van bedrijfspraktijken versterken en u meer carrièrekeuzes geven. Tegelijkertijd kunt u een hoger salaris en een hogere functie binnen uw bedrijf behalen. Bovendien geeft je expertise in het veld je ook de mogelijkheid om onderwijsfuncties aan een hogeschool of universiteit te verwerven.

De programmastructuur van de Doctor of Philosophy (Ph.D.) voldoet aan de Europese normen en richtlijnen en de Global Humanistic University is volledig geaccrediteerd en lid van de AASCB .

  • De drie belangrijkste faculteiten zijn Business, Finance en Law .
  • Het programma bestrijkt een studieperiode van minimaal drie en maximaal zeven jaar, en studenten kunnen de Ph.D. studieprogramma in hun eigen moedertaal.
  • Het programma is 100% online. Collegegeld voor het programma is 25.000, - USD die in verschillende termijnen kan worden betaald.

De Global Humanistic University verwelkomt MBA-afgestudeerden uit alle geledingen van de samenleving en voldoende gekwalificeerde professionals in topmanagement en belangrijke personeelsposities binnen bedrijfs- en publieke organisaties die een Ph.D willen aanvragen.

Registreer u nu en kom in aanmerking voor een korting tot 7.000, - USD!

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 2 andere vakken van Global Humanistic University »

Laatst bijgewerkt op September 18, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
3 - 7 jaar
Deeltijd
Prijs
25,000 USD
Totaal vergoeding; Registreer u nu en kom in aanmerking voor een korting tot 7.000 USD!
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum