Online Graduate Diploma of Psychology (Bridging)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

 • Cursusduur: 20 maanden in deeltijd
 • Cursuskosten: $ 2.950 per onderwerp. FEE-HELP is beschikbaar.
 • Cursus studieperiodes: januari, maart, mei, juli, september, oktober
 • Cursusonderwerpen: 10

Word een expert op het gebied van psychologie

Een snel veranderende wereld en een groeiende behoefte om het menselijk brein te begrijpen, heeft veel kansen gecreëerd op het gebied van psychologie. Professionals met mensgerichte rollen en aspirant-geregistreerde psychologen hebben de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun carrièredoelen te bereiken met JCU's 100% Online Graduate Diploma of Psychology (Bridging).

Deze veranderingen hebben een positief effect op de groei van de industrie, aangezien het aantal mensen dat als psycholoog in Australië werkt naar verwachting met 30% zal groeien van 37.500 in 2018 tot 48.800 in 2023. *

Een pragmatische en veelzijdige kwalificatie

Deze graad kan de eerste springplank zijn om een praktiserend psycholoog te worden ^. Als alternatief kunnen studenten deze graad gebruiken om hun huidige rollen in een reeks van industrieën aan te vullen, waaronder marketing, human resources, onderwijs, maatschappelijk werk en counseling.

Het Graduate Diploma of Psychology (Bridging) biedt de fundamentele kennis van de geschiedenis van de psychologie en ontwikkelt uw professionele vaardigheden om hedendaagse psychologie toe te passen om community-gebaseerde uitdagingen op te lossen. Het is ontworpen om afgestudeerden te helpen slagen in een complexe wereld en om betere klantenservice te bieden.

* Bron: joboutlook.com.au
^ Aanvraag voor accreditatie bij APAC is aan de gang

Waarom kiezen voor JCU Online's Graduate Diploma of Psychology (Bridging)?

Het JCU Online Graduate Diploma of Psychology is een eigentijdse en praktische kwalificatie ontworpen voor de toekomst. Je ontwikkelt professionele vaardigheden, leert over opkomende trends in de psychologie en bestudeert een scala aan hedendaagse onderwerpen.

Een opstap naar het worden van een geregistreerd psycholoog

Deze kwalificatie is een Pathway om verder te studeren voor degenen die hun carrière willen veranderen om een psycholoog te worden. Dit kan onder meer carrière Pathways zoals algemene of klinische psychologie, klinische neuropsychologie, forensische psychologie en organisatiepsychologie.

Een weg vooruit in mensgerichte beroepen

Het is ook voor professionals in mensgerichte beroepen die gericht zijn op carrièregroei en de vaardigheden willen die hen helpen meer te bereiken in huidige en toekomstige functies. Dit kan onderwijs, human resources, marketing, counseling, maatschappelijk werk en consulting omvatten.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor deelname aan het online Graduate Diploma of Psychology (Bridging), moeten aanvragers beschikken over:

 • Een bachelorgraad behaald in elke discipline.
 • Kandidaten met een niet-Engelstalige achtergrond moeten voldoen aan de Engelse taalvaardigheidseisen van Band 1– Schedule II van het JCU toelatingsbeleid.

Als je vragen hebt over de bovenstaande toelatingsvoorwaarden voor het online Graduate Diploma of Psychology (Bridging), kun je een van onze inschrijvingsadviseurs spreken.

Begrijp hedendaagse psychologiedisciplines

Ontwikkel een uitgebreid begrip van hedendaagse theoretische perspectieven van psychologie, hun filosofische en historische ontwikkelingen en hun onderlinge verbondenheid.

Vertrouw op het gebruik van gegevens en technologie

Ontwikkel uw vaardigheden in het gebruik van technologie en statistische methoden om onderzoek, cliëntenzorg en gemeenschapsresultaten te vergemakkelijken en verbeter uw carrière in een steeds digitaler en datagedreven veld.

Krijg een globaal perspectief

Deze cursus is ontworpen om in overeenstemming te zijn met de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN en biedt u een communicatietoolkit om problemen op te lossen met betrekking tot de uitdagingen van de verschillende bevolkingsgroepen in verschillende gemeenschappen.

Wat ga je studeren

Je studeert een breed scala aan onderwerpen die uniek zijn voor het Graduate Diploma of Psychology (Bridging) bij JCU Online, inclusief omgevingspsychologie en gezondheid, welzijn

Bestudeer 10 online onderwerpen over een periode van 20 maanden, waarmee je in elk van de zes studieperioden gedurende het jaar kunt beginnen.

Graduate Diploma vakken

 • Sociale psychologie
 • Individuele verschillen in persoonlijkheid
 • De psychologie van gezondheid, welzijn en veerkracht
 • Menselijke ontwikkeling gedurende de levensduur
 • Psychische stoornissen en interventies
 • Leren, geheugencognitie en taal
 • Neurowetenschappen en de biologische basissen van gedrag
 • Omgevingspsychologie en duurzame toekomst
 • Beginselen van counseling
 • Onderzoek en statistiek voor psychologie

Persoonlijke ondersteuning voor uw succes

Het Graduate Diploma of Psychology (Bridging) van JCU Online is ontworpen om studenten de best mogelijke leerervaring te bieden. U krijgt toegang tot één-op-één ondersteuning door een toegewijde succesadviseur. Ze zullen er zijn vanaf het begin van je studie, zodat je gemotiveerd en op koers blijft om je doelen te bereiken.

Om je te helpen effectiever en efficiënter te leren, heb je ook toegang tot live interactieve sessies met je docenten en klasgenoten - waar je ook bent.

De innovatieve en interactieve leeromgeving van JCU, met video, audio, discussieborden, chatforums en evaluaties, is een slimme en effectieve manier van online leren.

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a di ... Lees meer

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a difference in their communities. Lees Minder
Australië Online