Online Grassroots Soccer-expert

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor dit programma?

In de Online Grassroots Soccer Expert cursus leer je de psycho-pedagogische principes van voetbaltraining te identificeren, kennen en overbrengen naar de sportieve realiteit. Je kent de MBP methodologie grondig, leert hoe je de verschillende inhoud en concepten gedurende het seizoen kunt plannen, in overeenstemming met de evolutiefase van je spelers, om de verschillende didactische strategieën die hen vertegenwoordigen te ontwerpen en te implementeren.

Je weet hoe de functies van de coach geïntegreerd zijn in de waardevorming. Je leert ook een evolutionaire visie op fysieke voorbereiding aan te nemen, met een focus op de psychomotorische ontwikkeling van spelers, om voorwaardelijk werk te contextualiseren binnen technische, tactische en collectieve speltraining en je zult de basis van sensorische training en het functioneren ervan identificeren. van evaluatieve technieken gericht op het genereren van metacognitief leren.

Kortom, je leert het spel met tactische bedoelingen te observeren en een passend spelmodel te gebruiken voor de leeftijden van het trainen in het voetbal.

 • Toewijding: 150 uur (30 weken)
 • Volgende editie: 16 november 2020
 • Kwalificatie: expert in online grassroots-voetbal

Wat leert u?

 1. Trainingsprogramma's plannen, evalueren en ontwikkelen die zijn aangepast aan de verschillende stadia van het spelbegrip van de spelers.
 2. De meest geschikte strategieën, methoden, technieken en technologieën selecteren en toepassen voor de verbetering van trainingsprocessen in het voetbal.
 3. Attitudes en waarden overbrengen die de naleving van de reguliere voetbaltraining bevorderen en de educatieve en gezonde effecten ervan benadrukken, effectief communiceren .
 4. Verschillende gebieden en inhoud met elkaar in verband brengen terwijl je ze leert ontwikkelen door middel van voetbal.
 5. De fundamenten en basismanifestaties die de cognitieve, coördinatieve en voorwaardelijke menselijke ontwikkeling door voetbal bepalen, kennen en interpreteren.
 6. De capaciteiten en capaciteiten van atleten in hun verschillende evolutionaire momenten analyseren en optimaliseren
 7. De individuele en groepsdynamiek in voetbalteams begrijpen, adviseren en beheren
 8. De risicofactoren voor het vroegtijdig stopzetten van voetbaltraining identificeren en trainingsinhoud programmeren om dit te voorkomen.

MBP methodologie

 • Gamification. Door middel van game mechanics (gamification) die je op een aantrekkelijke en motiverende manier rigoureuze en praktische informatie bieden, maar ook interactief en professioneel.
 • De geschiedenis. Je onderdompelen in een verhaal waarin je de belangrijkste aspecten van de training van de Grassroots-speler leert herkennen, en jezelf in de schoenen plaatst van verschillende personages die het dagelijkse leven van een trainingsvoetbalclub omringen.
 • Overwinnen. Het overwinnen van ambitieuze uitdagingen waarbij je technologische hulpmiddelen zult moeten gebruiken om coachingvaardigheden te ontwikkelen terwijl je alle sleutels leert van de MBP Grassroots Soccer-methodologie.
 • Virtuele mentor. Leren van de Mister, je virtuele mentor, om reflectief, kritisch, zelfkritisch en ethisch te redeneren in competitief voetbal.
 • Verdieping. Je verdiepen in algemene en specifieke aspecten van de training van spelers in vormende fasen en het ontdekken van geheimen die je naar extra kennis zullen leiden.
 • Online. Autonoom vanuit huis, week na week beslissen wanneer je aan de cursus wilt deelnemen op basis van je beschikbaarheid, en als team samenwerken met andere coaches, maar ook strijden om de beloningen.

Cursusaanbod

De cursusstructuur is verdeeld in 4 grote modules (Planning, Methodologie, Fysieke Voorbereiding en Spelanalyse), waar we stap voor stap alle sleutels tot een complete, transversale, innovatieve en coherente methodologie zullen delen, waarbij we de 4 vragen beantwoorden die elke methodologie moet stellen. antwoord:

 • Waarom? Voordat u met de training begint, is het goed om te bekijken wat de auteurs zeggen die hun leven hebben gewijd aan het bestuderen van alles wat met het trainingsproces bij jongeren te maken heeft, naast het ontwikkelen van een solide voorstel dat alle beslissingen en acties die later zullen volgen, ondersteunt. Het is het argument waarom we de dingen op de een of andere manier zullen doen.
 • Wat te trainen? Identificatie van het stadium van begrip van het spel van onze spelers om de inhoud en slogans te kiezen die we met hen kunnen trainen om hen te helpen naar het volgende niveau te springen.
 • Wanneer moet je het trainen? Als we die inhoud en slogans eenmaal hebben gekozen, is het erg belangrijk om ze op tijd te ordenen. Het plannings- en programmeerproces met al zijn stappen zal ons helpen om al het werk gedurende het seizoen op een coherente manier te organiseren en aangepast aan de behoeften van onze spelers.
 • Hoe train je het? We gingen naar het veld. Het is tijd om te trainen! We zullen alle middelen zien die we als coaches hebben om taken en trainingssessies te leren ontwerpen om het leren van onze spelers te maximaliseren op basis van het doel.

Wat vinden onze studenten?

« MBP niet alleen mijn kijk op voetbal veranderd, maar ook om het op een meer effectieve en gedetailleerde manier te analyseren. Naar mijn mening is er een voor en na deze cursus over scouting en analyse, de inhoud is ongelooflijk en de informatie erin is van de hoogste kwaliteit. " Brett Uttley, Inter Miami

«Ik ben gepassioneerd door voetbal en ik zoek altijd naar de mogelijkheid om nieuwe dingen te blijven leren. Dat is de reden waarom ik me inschrijf voor de cursus Scouting en Online Game Analysis bij MBP , een zeer behendige, verteerbare en gemakkelijk te studeren cursus, die me heeft geholpen veel momenten van het spel te begrijpen en te begrijpen. " Gerardo Torrado, Mexicaanse voetbalbond

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Het doel van de MBP School of coaches is ‘het optimaliseren van het technische/tactische niveau van de coaches tot het maximale’. Om hierin te slagen is ons voornaamste activiteit het opleiden van tra ... Lees meer

Het doel van de MBP School of coaches is ‘het optimaliseren van het technische/tactische niveau van de coaches tot het maximale’. Om hierin te slagen is ons voornaamste activiteit het opleiden van trainers, overal ter wereld, met speciaal aangepaste programma’s voor hen. Jouw coaching mogelijkheden tot zijn maximum. Lees Minder