Online MBA Juridisch Leiderschap - Universiteit van Cumbria (VK)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De MBA heeft zichzelf bewezen als een hoog aangeschreven, gerespecteerde postdoctorale kwalificatie, die een kandidaat een diepgaand begrip van zakelijke praktijken biedt, samen met vaardigheden op het gebied van operationeel management, teamleiderschap en strategische planning. Een dergelijke multidisciplinaire benadering van de toepassing van de wet zou een formidabele voorsprong geven binnen de relatie met de cliënt. Het MBA Juridisch Leiderschap wil studenten het commerciële bewustzijn en de zakelijke kennisvaardigheden bieden om een modern advocatenkantoor of afdeling te leiden, door de klassieke MBA te verbeteren met modules over duurzame financiering, digitale marketing en juridisch leiderschap.

Met dit programma kun je je carrière nieuw leven inblazen door een aantal praktische concepten te leren die je onmiddellijk kunt toepassen om uitdagende situaties op te lossen. Een uniek aspect van het programma is de mogelijkheid om te leren door middel van toegepaste, echte casestudy's die uw probleemoplossende vaardigheden zullen verbeteren en daarom uw carrièrepotentieel zullen maximaliseren.

De MBA-programma's profiteren enorm van de internationaliteit die voortvloeit uit het werven van studenten uit de hele wereld en het gebruik van docenten die goed gekwalificeerd zijn in hun vakgebied.

Leer op de belangrijkste privéschool van Zwitserland en studeer af met studenten uit meer dan 130 verschillende landen en van de Universiteit van Cumbria .

Looptijd

Minimaal 12 maanden, maximaal 5 jaar.

Levering methode

100% online via OnlineCampus (een interactieve online leeromgeving) met intensieve klassendiscussie en samenwerking.

plaatsen

Het aantal plaatsen per termijn is strikt beperkt tot 60.

ranking

De University of Cumbria staat op de 8e plaats van de World for Quality Education door de Times Higher Education in 2020.

In een studie in opdracht van Hitachi Capital Invoice Finance (2020) onder meer dan 9.500.000 eerdere universiteitsstudenten in het VK, staat de University of Cumbria in de top drie van instellingen voor hoger onderwijs in het noorden van het VK voor studenten die beginnen of een bedrijf leiden.

Voorwaarden

Vier termijnen per jaar (winter, lente, zomer en herfst).

Accreditatie en erkenning

De MBA-programma's van de University of Cumbria die online worden aangeboden in exclusieve samenwerking met het Robert Kennedy College worden wereldwijd erkend. Zodra je je studie aan het Robert Kennedy College hebt afgerond, ontvang je een diploma van de Universiteit van Cumbria. De Universiteit van Cumbria heeft de titel van de universiteit en de bevoegdheden voor het toekennen van diploma's ontvangen van Her Majesty's Most Honorable Privy Council. Het wordt volledig erkend door de Britse regering en staat vermeld op de lijst van erkende Britse toekenningsinstellingen van het Britse Department for Business, Innovation and Skills.

Lees meer over het online MBA juridisch leiderschap!

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Lees meer

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Lees Minder
Zürich , Zwitserland Online , York , Salford , UK Online , Stad Carlisle + 5 Meer Minder