Online MBA Tourism - University of Cumbria (VK)

Algemeen

4 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De MBA is de belangrijkste managementkwalificatie voor managers. Ontworpen voor uw succes, creëert de MBA onderscheidende managers met een uitgebreide kennis van de nieuwste zakelijke praktijken. Deze gespecialiseerde MBA in Toerisme onderzoekt het scala aan concepten van de functies van management binnen de toeristische sector, evalueert hoe toerisme is gestructureerd en georganiseerd als een bedrijf, en hoe het duurzaam kan worden beheerd als een bestemming in de mondiale context. Hoewel er misschien enige vooringenomenheid is met betrekking tot de Britse praktijk, met name met betrekking tot casestudybesprekingen, moet het programma als globaal worden beschouwd wat betreft de dekking van het toerisme.

De MBA-programma's profiteren enorm van de internationaliteit die voortvloeit uit het werven van studenten uit de hele wereld en het gebruik van docenten die goed gekwalificeerd zijn in hun vakgebied.

Leer op de beste particuliere universiteit van Zwitserland en studeer af met studenten uit meer dan 130 verschillende landen en van de Universiteit van Cumbria.

Looptijd

Minimaal 12 maanden, maximaal 5 jaar.

Programma overzicht

Het schema is ontworpen om op een flexibele manier tegemoet te komen aan de doelstellingen van het online MBA en kan worden aangepast aan de individuele voorkeuren van elke student. De MBA vereist dat je zes cursussen plus een eindverhandeling voltooit.

Levering methode

Meestal online via OnlineCampus (een interactieve online leeromgeving) met intensieve klassendiscussie en samenwerking, plus een verplicht verblijf van één week. De residentie wordt gehouden in het Verenigd Koninkrijk en wordt georganiseerd door de Universiteit van Cumbria.

Voorwaarden

Vier termijnen per jaar (winter, lente, zomer en herfst).

Accreditatie en erkenning

De MBA-programma's van de University of Cumbria die online worden aangeboden in exclusieve samenwerking met het Robert Kennedy College worden wereldwijd erkend. Zodra je je studie aan het Robert Kennedy College hebt afgerond, ontvang je een diploma van de University of Cumbria.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Lees meer

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Lees Minder
Zürich , Zwitserland Online , York , Salford , UK Online , Stad Carlisle + 5 Meer Minder