Wordt uitgedaagd om te slagen

Revitaliseer je carrière, leer nieuwe technieken om organisatorische veranderingen te stimuleren en verken je ondernemerskant. Bestudeer een online MBA bij een van Europa's toonaangevende triple-geaccrediteerde business schools van overal ter wereld.

Studeren van overal ter wereld, word je uitgedaagd om strategisch te denken over hedendaagse managementkwesties. Je ontwikkelt de nodige vaardigheden en het zelfvertrouwen om een ​​flexibeler en invloedrijk leider te worden in de snel veranderende zakelijke omgeving van vandaag.

Je zult leren van een ervaren, gepassioneerde faculteit van een drievoudig erkende bedrijfsschool, die zich scherp richt op het bieden van een dynamische en bevredigende leerervaring die je helpt een geweldige carrière om te zetten in een uitzonderlijke carrière.

112663_vlerickventuretalk6.JPG

Ervaar online flexibiliteit

De online MBA van Vlerick Business School biedt u de flexibiliteit om te studeren rond uw bestaande persoonlijke en professionele verplichtingen, met behulp van hun innovatieve, interactieve online leeromgeving. Deze online MBA is speciaal geoptimaliseerd voor online leren en biedt een combinatie van online rollenspel, webinars en boeiende video's om je te ondersteunen bij je opdrachten. Je wordt aangemoedigd om deel te nemen aan groepsdiscussies, interactieve en meeslepende studietechnieken te volgen en contact te leggen met faculteiten en leeftijdsgenoten zonder een voet op de campus te zetten.

Verander ideeën in actie

De online MBA geeft je de praktische vaardigheden om elk zakelijk probleem dat je tegenkomt aan te pakken. Dit uitgebreide programma, met modules over leiderschap, strategie, wereldwijde zaken, marketing, boekhouding en digitale trends, is ontworpen om u te helpen slagen op uw professionele reis.

Krijg een wereldwijde kijk

Laat u inspireren door professoren en bedrijfsleiders van over de hele wereld, die jarenlange ervaring hebben met het beheren van internationale bedrijven. De online MBA van Vlerick geeft u een uniek internationaal perspectief op zaken - een enorm voordeel in concurrerende internationale markten. Naast toegang tot een actief, 23.000 man sterk wereldwijd netwerk van alumni, heeft onze faculteit links naar instellingen, bedrijven en onderzoeksteams over de hele wereld.

Versneld leren

De online MBA daagt deelnemers uit om hun leerproces vanaf het begin van het programma van 26 maanden toe te passen. Met de 1-jarige fast track-optie kunt u een onmiddellijke impact hebben door uw kennis in versneld tempo in actie te brengen, of een meer flexibele optie te kiezen en uw studie tot 5 jaar te verlengen.

Waarom kiezen voor Vlerick?

 • # 1 gerangschikte business school voor executive education in de Benelux
 • EQUIS, AMBA en AACSB geaccrediteerd
 • Sterk track record van online leren
 • Internationaal ervaren zakelijke faculteit van over de hele wereld
 • Geen residentie - 100% online
 • 1 jaar fast track-optie beschikbaar
 • Begin in januari, april of september

Toelatingseisen

 • Heb minstens 4 jaar fulltime werkervaring
 • Een academische graad hebben behaald aan een geaccrediteerde universiteit
 • Heb Engels taalvaardigheid (of Engels competentie test equivalent)
 • Een geschiktheidsinterview afleggen met het Vlerick-team via Skype
 • Voltooi een analytische online test

Maak van een geweldige carrière een uitzonderlijke carrière.

Stuur voor meer informatie uw gegevens naar de school met behulp van het aanvraagformulier.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op June 2, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
Duration
12 - 26 maanden
Deeltijd
Prijs
35,500 EUR
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

jan 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Vlerick Business School: what to expect of the Online MBA