Online MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Online MBA

Ontworpen voor vastberaden, vooruitstrevende professionals met minimaal drie jaar managementervaring, combineert de AMBA-geaccrediteerde 100% Online MBA van de Universiteit van Birmingham beide kwaliteit met flexibiliteit.

Het wordt 100% online aangeboden en biedt studenten de mogelijkheid om de nieuwste bedrijfskundige vaardigheden, operationele principes en managementtechnieken naast hun werk te leren - en het leren in realtime op de proef te stellen voor meer succes op de werkvloer.

"Het heeft niet veel tijd gekost om te concluderen dat de Universiteit van Birmingham de juiste keuze voor mij was vanwege de reputatie van haar academici, wereldranglijsten en onderzoeksresultaten. Ik had er alle vertrouwen in dat ik tijdens mijn transitie en transformatie naar de zakenwereld alle nodige ondersteuning zou krijgen, "Kathirvel Balakrishnan, Online MBA.

Vanaf het begin heb je toegang tot werkgelegenheidsadvies en persoonlijke coaching om je doelen te bevestigen, zodat je je carrière vooruit kunt helpen. Verbeter uw praktische kennis en presteer op het hoogste niveau in globaal bedrijfsbeheer.

Als u de beginselen van wereldwijde handel nog niet zo goed kent, of als u van plan bent om uw carrière uit te bouwen tot een functie op managementniveau, bent u mogelijk geïnteresseerd in de AMBA-geaccrediteerde Online MSc International Business.

Meer te weten komen

Realiseer uw zakelijke ambities

Het programma wordt gegeven door experts die een gevarieerde internationale ervaring bieden en een uitgebreid inzicht bieden in de wereldwijde zakelijke uitdagingen van vandaag. Of je nu vooruitgang wilt boeken in je huidige functie of je eigen bedrijf wilt leiden, het voltooien van de Online MBA geeft je de vaardigheden en het vertrouwen die je nodig hebt om meer impact te hebben in de zakelijke wereld.

Module overzicht:

Het bestuderen van de online MBA duurt ongeveer 2,5 jaar. Het is een programma met 180 credits (inclusief een proefschrift met 60 credits).

Core-modules van het eerste jaar - credits

 • Marketing - 10
 • Operations Management - 10
 • Internationaal zakendoen - 10
 • Boekhouding en financiën - 10
 • Organisatiegedrag en Human Resource Management - 10
 • Strategie - 10

Jaar twee modules - credits

 • Economie en economisch beleid voor bedrijven * of Service Operations Management - 10
 • Kritieke integratie in management * of marketingstrategie - 10
 • Economie en economisch beleid voor bedrijven * of management van verandering - 10 *
 • Ondernemerschap en innovatie * of bedrijfsfinanciering - 10
 • Kritieke integratie in management * of geavanceerde strategie - 10
 • Ondernemerschap en innovatie * of bedrijfsleven in de samenleving - 10

* We bieden herhalingsmodules voor meer flexibiliteit

Derde proefschrift - credits

 • Dissertatie - 60

"Met elke nieuwe module wordt u aangemoedigd om nieuwe uitdagingen aan te gaan op een ander en zeer relevant gebied, om een meer afgeronde, succesvolle versie van uw professionele zelf te creëren. Als je je carrière wilt versnellen, zou ik het aanbevelen om het toe te passen. "Harriet Jeckells, Online MBA.

Als u de beginselen van wereldwijde handel nog niet zo goed kent, of als u van plan bent om uw carrière uit te bouwen tot een functie op managementniveau, bent u mogelijk geïnteresseerd in de AMBA-geaccrediteerde Online MSc International Business.

De online MBA van de Universiteit van Birmingham is specifiek ontworpen voor managers die al in het bedrijfsleven werken en hun begrip in een omgeving van wereldklasse willen vergroten.

Meer te weten komen

Er zijn drie innames per jaar. Studenten kunnen deelnemen aan het programma in maart, juni of oktober.

Om te worden geaccepteerd voor het online MBA, moeten aanvragers beschikken over:

 • Tenminste een hogere tweede klas diploma of postdoctoraal diploma van een Britse universiteit
 • 3.5 GPA
 • Twee referenties
 • Een verklaring van doel
 • Minimaal drie jaar professionele ervaring op managementniveau

Voor internationale studenten zijn standaard Engelse taalvereisten van toepassing. Je moet een IELTS 6.5 hebben met niet minder dan 6.0 in elke band.

Als u niet over drie jaar professionele ervaring op managementniveau beschikt, bent u misschien geïnteresseerd in de AMBA-geaccrediteerde Online MSc International Business.

Voor gedetailleerde prijsinformatie en om meer te weten te komen over de beschikbare betaalmethoden, kunt u informatie aanvragen en zal een lid van het toelatingscentrum contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Meer te weten komen

Laatst bijgewerkt op September 2019

Over de school

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of t ... Lees meer

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of the Russell Group, the University Birmingham also surrounds students with the top scholarly research and professional links in both the business and private sectors... Lees Minder

Accreditaties