Online MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Lynn MBA is een gerespecteerd programma met de beste top 10 in de regio door South Florida Business Journal, nationaal gerangschikt door US News en World Report en beschouwd als een van de beste online MBA-programma's in Florida. Leer van een gerespecteerde, attente faculteit met zakelijke ervaring in een collaboratief, gemakkelijk en flexibel online formaat.

Kies een van de negen specialisaties en voed uw aantrekkingskracht op een steeds veranderende, altijd gepersonaliseerde marktplaats. Naarmate je meer leiderschapsvaardigheden hebt, moet je posities op managementniveau nastreven, zul je discussiëren in een kleine virtuele klas met gemiddeld 10-15 studenten, op basis van persoonlijke en professionele ervaringen.

Niet alleen biedt de online MBA van Lynn u de flexibiliteit om online te leren zonder dat u hoeft te pendelen of in te loggen op specifieke tijden van de dag, wij geven u de vrijheid om uw graduate opleiding in slechts één jaar te starten en af ​​te maken, zodat u kunt blijven relevant en nieuw in uw huidige of nieuwe veld. Werk fulltime terwijl je jezelf als een zakelijk leider vestigt met een geavanceerde, gerenommeerde graad van een programma geaccrediteerd door de Internationale Assemblee voor Collegiate Business Education (IACBE).

Ga vandaag nog aan de slag door ons online MBA-programma aan te vragen zonder GMAT- of GRE-examen voor toelating. Bij Lynn waarderen we werk en levenservaring en we geloven dat we gedreven, zeer intellectuele studenten vangen zonder deze wegversperring om actie te ondernemen in je carrière.

Meer dan ooit spelen financiële zorgen een rol bij het besluit om een ​​hogere opleiding te volgen. We bieden een concurrerend geprijsd online MBA-programma in een versneld tempo dat je de cursussen geeft die je nodig hebt om de bewegingen te maken die je in je carrière wilt.

Als student van het programma kun je een studieprogramma maken waarin de aspecten van het bedrijfsmanagement worden bekeken die je het meest interesseren. De online MBA van Lynn University biedt 9 specialisaties, waarmee je gerichte vaardigheden kunt ontwikkelen die je kunnen helpen de volgende stap in je carrière te maken.

Met de hulp van een gediplomeerde, industriedeskundige faculteit, ongeëvenaarde technologische en studentondersteuning, kleine klassengroottes, loopbaanbegeleiding en een actief, volwaardig alumni-netwerk, zult u zich thuis voelen in onze bloeiende wereldwijde online MBA-community.

MBA-specialisaties

Door het aanbieden van een breed scala aan specialisaties, zowel high-demand als niche, ontwikkelt de Lynn MBA online gerichte bedrijfsexpertise, terwijl u uw diploma kunt afstemmen op uw passie.

Luchtvaart management

Leer de ins en outs van luchthavenoperaties en luchtvaartorganisaties en management. Je training bereidt je voor op managementposities op het midden- en hogere niveau bij luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, vaste-basisoperators, overheidsinstanties en adviesbureaus.

Ondernemend management

Leer nieuwe ondernemende ondernemingen te herkennen en te leiden die gedurfde ideeën op de markt brengen. Deze specialisatie richt zich zowel op de creatieve en praktische elementen van ondernemerschap, het onderzoeken van innovatie en het originele denken naast financiën, het voorspellen en beheren van werkkapitaal. Cursussen bestuderen ook de financieringsbronnen die beschikbaar zijn voor ondernemers en hoe een nieuw concept voor investeerders te pitchen.

Financiële waardering en beleggingsbeheer

Krijg een dieper inzicht in financiële analyse en leer ontwikkelingsstrategieën voor verhoogde output en betere resultaten. Onderzoek manieren om de waarde van een bedrijf of een activum te berekenen aan de hand van contante-waardemodellen en aandelenwaarderingsmodellen. Leer hoe u het risico van een portefeuille, binnenlandse en internationale portfoliobeheerpraktijken en methoden voor portfolio-optimalisatie kunt meten. Onderzoek bedrijfsontwikkeling voor verhoogde waardering. Afgestudeerden van deze specialisatie kunnen senior financiële analistenposities verwerven in alle sectoren van de wereldeconomie.

Hospitality Management

Grijp de gastvrijheidswereld als een leider met leidinggevende en interpersoonlijke kennis. Begrijpen hoe u resortresources efficiënt kunt leiden, diensten en aanbiedingen kunt verbeteren en de administratie van de voedseldiensten kunt beheren. Afgestudeerden van deze specialisatie gaan werken in evenementenplanning, catering en accommodatie management over de hele wereld.

Personeelszaken

Krijg de vaardigheden die van de HR-leiders van vandaag worden verwacht in deze gerichte cursus. Een overzicht maken van de managementtechnieken die human resource managers begeleiden, terwijl specifiek aandacht wordt besteed aan essentiële aspecten van het veld, zoals arbeidswetgeving, voordelen, compliance en compensatie.

Internationale zaken

Begrijp de wereld om je heen en word er een betere zakenman voor. Ontdek de trends en groeigebieden in internationale handel en investeringen; een sterke basis opbouwen voor internationale financiering en een diepgaande verkenning doen van speciale onderwerpen in de internationale zaken die van invloed zijn op het personeel van vandaag. Afgestudeerden van deze specialisatie kunnen management en senior analistenposities verwerven in HR, financiën, natuurwetenschappen / energie, IT, gezondheidszorg en projectmanagement.

afzet

Wees de marketingmanager voor wie je zou willen werken. Studenten verwerven een praktisch begrip van zakelijke functies, leiderschapstechnieken, strategische implementatie en de uitdagingen om gelijke tred te houden met een dynamische, mondiale economie. Afgestudeerden van deze specialisatie gaan verder naar leidinggevende posities in communicatie, verkoop, marketing, reclame, zakelijke communicatie, consulting en public relations.

Mediabeheer

Word een communicator, strateeg en mediaconsistent op het hoogste niveau. Neem het op tegen de nieuwste technologieën en trends op het gebied van communicatieplanning, terwijl u de nodige vaardigheden aanscherpt om zelfverzekerd juridische kwesties en regelgeving in massacommunicatie en de wereldwijde mediawereld te beheren. Begrijpen hoe media en cultuur met elkaar verweven zijn en hoe u uw bericht kunt laten tellen. Afgestudeerden van deze specialisatie gaan verder naar leidinggevende posities in communicatie, public relations verkoop, marketing, reclame, zakelijke communicatie, consulting en public relations.

Sportmanagement

Beheer op intercollegiaal en professioneel niveau met verbeterde vaardigheden in atletisch bestuur. Leer hoe u een optimale omgeving creëert voor interpersoonlijke en zakelijke groei, terwijl u inzicht krijgt in de problemen die van invloed zijn op de toekomst van de sector. Afgestudeerden van deze specialisatie gaan door met leidinggevende posities in professionele sportteams, sport- en fitnessmarketing, private en public health clubs en sportstadions en arena's.

MBA Foundation Courses

 • Graduate Orientation Seminar
 • Leiderschap en management van organisaties
 • Marketing Management in een globale economie
 • Management accounting
 • Financieel management
 • Operations Management
 • Strategisch Management Seminar

Admissions

Studenten moeten voldoen aan de volgende voorwaarden voor toelating tot het programma:

 • Een bachelordiploma van een geaccrediteerde instelling.
 • Undergraduate GPA 2.5 of hoger.
 • Officiële undergraduate transcripten.
 • Een CV en een persoonlijke verklaring (wat een schrijfvoorbeeld is van de capaciteit om op graduaatsniveau te presteren).
 • Eén aanbevelingsbrief van een academische of professionele bron.

Voor internationale studenten die niet zijn afgestudeerd aan een geaccrediteerde niet-gegradueerde instelling in de Verenigde Staten, een bevredigende TOEFL-score (550 op papier gebaseerd, 213 op computer gebaseerd of 80 op internet) of IELTS-score (6,5 of hoger) samen met een internationaal transcript Evaluatie en een cursus-equivalentierapport moeten worden verstrekt.

Vereisten voor mensen zonder een undergraduate bedrijfsdiploma

 • Undergraduate transcripties van MBA-aanvragers worden beoordeeld om te bepalen of de aanvrager heeft voltooid vereiste cursussen in financiële administratie, macro-economie en statistieken.
 • Vaardigheid in het gebruik van computertoepassingen zoals Word, Access, Excel en PowerPoint is essentieel.

Hoewel niet vereist voor toelating, kunnen studenten die geen cursus boekhouden, macro-economie, statistiek en / of gebrek aan vaardigheid in de MS Office-suite (Word, PowerPoint, Excel) hebben gevolgd, eerst undergraduate vereiste vakken volgen voordat ze de cursus kunnen volgen. basiscursussen in het MBA-programma.

Laatst bijgewerkt op April 2018

Over de school

Lynn University’s small size and fearless people let us do things the big schools only wish they could. Experience boundless classrooms with iPad-powered learning. Connect with potential employers as ... Lees meer

Lynn University’s small size and fearless people let us do things the big schools only wish they could. Experience boundless classrooms with iPad-powered learning. Connect with potential employers as early as your first semester. Gain a global mindset with peers from around the world. Graduate at warp speed with accelerated degree programs. Lees Minder