Online MSc Human Resource Management and Development - Universiteit van Salford (VK)

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Deze cursus is ideaal als je je wilt specialiseren in human resource management.

Je ontwikkelt je begrip van HRM-praktijken in verschillende organisatorische omgevingen, met de nadruk op strategische, internationale en vergelijkende analyse.

3 goede redenen om Human Resource Management and Development te studeren:

  • Behaal een kwalificatie in personeelsbeheer, algemeen erkend als een steeds belangrijker onderdeel van de strategische doelstellingen van alle bedrijven.
  • Begrijpen hoe u zich kunt aanpassen aan de veranderende uitdagingen op het gebied van human resources als gevolg van factoren zoals een tekort aan vaardigheden, flexibele werkregelingen en wereldwijde organisaties.
  • Vergroot uw inzetbaarheid door de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om werknemers te motiveren, managen en belonen.

Looptijd

Minimaal 12 maanden, maximaal 3 jaar.

Levering methode

100% online via OnlineCampus (een interactieve online leeromgeving) met intensieve klassendiscussie en samenwerking.

plaatsen

Het aantal plaatsen per termijn is strikt beperkt tot 90.

Voorwaarden

Vier termijnen per jaar (winter, lente, zomer en herfst).

Accreditatie en erkenning

Deze graad wordt uitgereikt door de Universiteit van Salford, die in 1967 een Royal Charter ontving van Hare Majesteit de Koningin. De universiteit wordt volledig erkend door de Britse regering; In het transcript van de University of Salford wordt Robert Kennedy College als uw onderwijsinstelling.

Haal meer informatie over het programma hier !

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Lees meer

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Lees Minder
Zürich , Zwitserland Online , York , Salford , UK Online , Stad Carlisle + 5 Meer Minder