Online MSc Information Systems Management - University of Salford (VK)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Deze cursus geeft je de mogelijkheid om een gedetailleerd begrip te ontwikkelen van de rol van informatiesystemen en technologie (IS / T) in bedrijven over de hele wereld, samen met een kritisch bewustzijn van huidige en opkomende problemen in deze zich voortdurend ontwikkelende sector.

U leert van ons deskundig team en externe gastsprekers, bekend om hun specialistische kennis. Je zult ook genieten van de nadruk die het programma legt op debat, kritiek en interactie met andere studenten en medewerkers.

Na voltooiing van uw cursus beschikt u over de nodige vaardigheden om een effectieve IS / T-manager te worden met strategisch waardevolle capaciteiten in IS / T.

3 goede redenen om Information Systems Management te studeren:

  • Kritisch denken en inzetbaarheidsvaardigheden ontwikkelen waar veel vraag naar is bij een reeks werkgevers.
  • Breng de theorie van informatiesystemen in de praktijk met een opwindend Business Innovation Project.
  • Profiteer van een cursus die wordt ondersteund door baanbrekend onderzoek in informatiesystemen aan de Salford Business School.

Looptijd

Minimaal 12 maanden, maximaal 3 jaar.

Levering methode

100% online via OnlineCampus (een interactieve online leeromgeving) met intensieve klassendiscussie en samenwerking.

plaatsen

Het aantal plaatsen per termijn is strikt beperkt tot 90.

Voorwaarden

Vier termijnen per jaar (winter, lente, zomer en herfst).

Accreditatie en erkenning

Deze graad wordt uitgereikt door de Universiteit van Salford, die in 1967 een Royal Charter ontving van Hare Majesteit de Koningin. De universiteit wordt volledig erkend door de Britse regering; In het transcript van de University of Salford wordt Robert Kennedy College als uw onderwijsinstelling.

Haal meer informatie over het programma hier !

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Lees meer

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Lees Minder
Zürich , Zwitserland Online , York , Salford , UK Online , Stad Carlisle + 5 Meer Minder