Online MSc International Business with Law - University of Salford (VK)

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Deze cursus is ideaal als u uw kennis van zaken en recht in een internationale context wilt ontwikkelen. Uw kennis zal u in staat stellen om effectief te presteren bij de ontwikkeling en implementatie van een internationale bedrijfsstrategie, wat op zijn beurt uw inzetbaarheid aanzienlijk zal vergroten. Je zult ook bekwaam worden om alleen en met teams te werken om systematisch en creatief theorie en praktische oplossingen toe te passen die internationale zakelijke problemen oplossen.

3 goede redenen om International Business with Law te studeren:

  • Een praktische cursus met een internationale focus die de mogelijkheid biedt om een breed overzicht te krijgen van internationaal zakendoen, inclusief de rol van het recht op het gebied van internationaal zakendoen, voordat u zich specialiseert in het door u gekozen gebied.
  • Ontwikkel expertise in zowel zaken als recht.
  • Leer in een internationaal georiënteerde omgeving met toegang tot een wereldwijd netwerk van gelijkgestemde professionals.

Looptijd

Minimaal 12 maanden, maximaal 3 jaar.

Levering methode

100% online via OnlineCampus (een interactieve online leeromgeving) met intensieve klassendiscussie en samenwerking.

plaatsen

Het aantal plaatsen per termijn is strikt beperkt tot 90.

Voorwaarden

Vier termijnen per jaar (winter, lente, zomer en herfst).

Accreditatie en erkenning

Deze graad wordt uitgereikt door de Universiteit van Salford, die in 1967 een Royal Charter ontving van Hare Majesteit de Koningin. De universiteit wordt volledig erkend door de Britse regering; In het transcript van de University of Salford wordt Robert Kennedy College als uw onderwijsinstelling.

Haal meer informatie over het programma hier !

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Lees meer

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Lees Minder
Zürich , Zwitserland Online , York , Salford , UK Online , Stad Carlisle + 5 Meer Minder