Online MSc in bedrijfsanalyse

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De EQUIS-geaccrediteerde School of Management van de University of Bath levert deze online MSc met units die worden uitgevoerd in samenwerking met IBM en SAS.

Maak gebruik van gegevens en bevorder uw carrière

De Business Analytics online MSc overbrugt de kloof tussen data science en bedrijfsbeheer en biedt u de nodige technische vaardigheden en expertise om uw carrière naar een hoger niveau te tillen. Je krijgt de strategische, probleemoplossende en besluitvormende vaardigheden die van vitaal belang zijn in de hedendaagse zakenwereld, waardoor je carrière wordt geopend voor een groot aantal opwindende management- en consultancyfuncties voor bedrijfsanalisten.

Ideaal voor werkende professionals, deze 100% online cursus biedt een mogelijkheid om zich te concentreren op zowel gegevens- als beslissingsanalyse. Dit is essentieel om u een concurrentievoordeel te bieden in een wereld waar gegevens van cruciaal belang zijn voor het oplossen van problemen in bijna elke branche en op elke werkplek.

Meer te weten komen

Zet data om in inzicht

Het is één ding om inzichten uit eindeloze datastromen te identificeren en te extraheren, maar het is iets heel anders om big data te benutten als een praktisch hulpmiddel om echte verandering te stimuleren. Met een sterke nadruk op het produceren en toepassen van data-inzichten, onderzoekt de Online MSc van Business Analytics een reeks eenheden zoals datamining, machine learning en business intelligence.

In plaats van stil te staan bij speculatieve besluitvorming, concentreert de school zich op op wiskunde gebaseerde prescriptieve analyses, waardoor uw werk in de echte wereld wordt onderbouwd. U krijgt waardevolle kennis om uw bedrijfservaring aan te vullen en helpt u dagelijkse uitdagingen aan te gaan in een veelheid van industrieën.

De School of Management staat ook op de 5e plaats van alle Britse cursussen voor Business Analytics door de QS Business Masters Rankings 2020. Dit geeft je het vertrouwen dat de tijd die je met de Universiteit van Bath doorbrengt, goed besteed is.

Kom meer te weten

Interactief online leren

Je leert via meeslepend videomateriaal en real-life case studies, en profiteert van directe en regelmatige communicatie met andere studenten en docenten.

De online MSc Business Analytics geeft je niet alleen een dieper inzicht in data science, het voorziet je van zakelijk inzicht om data-inzichten in de praktijk te brengen en je carrière naar een hoger niveau te tillen.

128874_128831_MSc_Brochure_2019-197sizeddown.jpg

Toelatingseisen

  • Meestal moet je een eerste of tweede klas bachelor in een kwantitatief onderwerp hebben. Bovendien heeft u een algemene programmeertaal nodig.
  • Internationale studenten: Aanvragers moeten een IELTS-score van 7,0 hebben met niet minder dan 6,5 in elke band.

Upgrade uw carrièrepotentieel met de Universiteit van Bath

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and in ... Lees meer

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and influence. Lees Minder