Online MSc in ondernemerschap Management en innovatie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Combineer je eigen drive en ambitie met de academische excellentie en inzichten van de online MSc van Entrepreneurship Management and Innovation van de University of Bath. Deze online postdoctorale cursus, aangeboden door de EQUIS-geaccrediteerde Bath School of Management, biedt opwindende nieuwe perspectieven op traditionele bedrijfsdisciplines en zet een reis van levenslang ondernemen in gang. Of u nu het familiebedrijf uitbreidt, een nieuwe onderneming opbouwt of een positieve impact wilt hebben binnen uw bedrijf, onze toonaangevende school helpt u daarheen te brengen.


Ontgrendel een geheel nieuwe manier van denken

Het is door zowel je pioniersgeest als je praktische zakelijke gevoel te koesteren dat deze cursus je in staat zal stellen de status quo te verstoren en de ondernemende leider te worden die je wilt zijn. Met de ruimte om te experimenteren en samen te werken met studenten van over de hele wereld, zal onze Entrepreneurship Management and Innovation online MSc je vaardigheden voeden, je helpen bij het uitbreiden van een familiebedrijf, het starten van een nieuwe onderneming of het stimuleren van verandering vanuit je huidige bedrijf.

De managementschool wordt geleid door een gepassioneerd team van academici die vooroplopen in de nieuwste zakelijke trends en expertise bieden die is ontwikkeld door jarenlange praktische ervaring; het is door hun begeleiding dat je je innovaties aanscherpt en leert hoe je zelfs de meest buitengewone ideeën tot leven kunt brengen.

Naast de # 6 undergraduate-ranglijst van de University of Bath door The Guardian University Guide 2020, is de School of Management ook EQUIS geaccrediteerd en gerangschikt als 2e van de Britse cursussen voor MSc Management in The Economist Welke MBA? Masters in Management 2019. Dit geeft je het vertrouwen dat de tijd doorgebracht met de Universiteit van Bath goed besteed is.

De online cursus biedt alles wat u nodig hebt om uw ideeën en speerpunt bedrijfsinitiatieven toe te passen, of zelfs uw eigen onderneming te starten. U leert de belangrijkste principes en ideeën die in het bedrijfsleven werken en hoe u deze efficiënt in de echte wereld kunt toepassen.

Meer te weten komen

Dromers veranderen in doeners

De virtuele klaslokaaltechnologie maakt de cursus net zo meeslepend als de cursus op locatie en biedt het extra voordeel dat je je graad kunt aanpassen aan je werk- en privéleven. Dus waar je ook kiest om te studeren, je bent altijd betrokken.

Werken met studenten uit verschillende culturen en zakelijke achtergronden zal je denken uitdagen en je helpen je innovaties aan te scherpen. Begin de cursus met een eindeloze nieuwsgierigheid en een passie voor verandering, en je zult vertrekken met de vaardigheden en het vertrouwen om je innovatieve ideeën te realiseren.

Kom meer te weten

Breng je innovatie tot leven met de universiteit van Bath

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and in ... Lees meer

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and influence. Lees Minder