Online Masters of Public Administration

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Online Masters of Public Administration

Ontworpen om professionals in de publieke sector uit te rusten met de hulpmiddelen die nodig zijn om een positief verschil te maken en om veranderingen in hun domein te helpen beheren, zal de 100% Online Masters of Public Administration van de Universiteit van Birmingham u helpen uw impact te evalueren binnen lokaal bestuur en strategisch openbaar management .

Geleverd via het prestigieuze instituut voor lokale overheidsstudies (INLOGOV) - het leidende centrum van het Verenigd Koninkrijk voor de studie van lokaal beheer van openbare diensten, beleid en bestuur - dit programma is perfect gepositioneerd om progressieve ideeën en innovatief denken aan te moedigen zonder te voet op de campus te hoeven zetten .

"Dit programma was zonder twijfel het meest geschikte academische pad voor mij. Ik had naar veel andere concurrerende scholen kunnen gaan om mijn meesters te behalen, maar de universiteit van Birmingham bood een wereldberoemde reputatie voor uitmuntendheid, de meeste flexibiliteit, betaalbaarheid, attent academisch personeel en vooral; het handige part-time tijdsbestek. "(Vanna Curi, Online Masters of Public Administration).

Vanaf het begin heb je toegang tot werkgelegenheidsadvies en persoonlijke coaching om je doelen te bevestigen, zodat je de toekomst van publieke diensten vorm kunt geven. Verkrijg de nodige vaardigheden en vooruitstrevende inzichten om impact te hebben op uw gebied.

Meer te weten komen

Leiden in de publieke sector

De online masters van openbaar bestuur zijn specifiek ontworpen voor diegenen die hun carrière verder willen brengen in overheidsdiensten - of het nu gaat om een hogere rol, een verandering in carrière, een nieuwe afdeling of zelfs een verschuiving naar advieswerk.

Het duurt ongeveer 2,5 jaar om de online masters van openbaar bestuur te studeren. Het is een programma met 180 studiepunten (inclusief een proefschrift van 60 studiepunten).

Core-modules van het eerste jaar - credits

 • Openbaar bestuur en bestuur in een veranderende wereld - 10
 • Leiderschap in openbare diensten - 10
 • Strategisch management - 10
 • Beheer van publiek geld - 10
 • Diensten en resultaten leveren - 10
 • Onderzoeksmethoden openbaar beleid - 10

Core-modules van het eerste jaar - credits

 • Programmabeheer - 10
 • Prestatiemanagement - 10
 • Partnerschap en samenwerking - 10
 • Democratie, bestuur en participatie - 10
 • Managing in a Political Environment - 10
 • Het informatietijdperk beheren - 10

Dissertatie - credits

 • Dissertatie - 60

"Dit programma helpt me om hiaten te identificeren en problemen sneller en effectiever op te lossen. Het helpt me de lokale overheid te bekijken met bredere lenzen en een toekomst richting e-overheid, grotere publieke betrokkenheid en coproductie van diensten en levering. "Ana Soochit, Online Masters of Public Administration.

De Online Masters of Public Administration van de University of Birmingham is specifiek ontworpen om professionals in de publieke sector uit te rusten met de tools die nodig zijn om een positief verschil te maken, om veranderingen te helpen beheren en de impact binnen lokaal bestuur en strategisch openbaar management te evalueren. Het online format voldoet aan de behoeften van drukke professionals die hun voltijdbanen en persoonlijke verplichtingen in balans houden naast hun studie.

Meer te weten komen

Er zijn drie innames per jaar. Studenten kunnen deelnemen aan het programma in maart, juni of oktober.

Om toegelaten te worden tot de Online Masters of Public Administration, moeten aanvragers beschikken over:

 • Tenminste een hogere tweede klas diploma of postdoctoraal diploma van een Britse universiteit of gelijkwaardig
 • 3.5 GPA
 • Twee referenties
 • Een verklaring van doel

Voor internationale studenten zijn standaard Engelse taalvereisten van toepassing. Je moet een IELTS 6.5 hebben met niet minder dan 6.0 in elke band.

Voor gedetailleerde prijsinformatie en om meer te weten te komen over de beschikbare betaalmethoden, kunt u informatie aanvragen en zal een lid van het toelatingscentrum contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Meer te weten komen

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of t ... Lees meer

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of the Russell Group, the University Birmingham also surrounds students with the top scholarly research and professional links in both the business and private sectors... Lees Minder

Accreditaties