Online msc inkoop, logistiek en supply chain management - universiteit van Salford (uk)

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

3 goede redenen om Inkoop, Logistiek en Supply Chain Management studeren aan Salford

  • Bestudeer een programma geaccrediteerd door het Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS)
  • Verbeter uw inzetbaarheid en voor te bereiden op een leidinggevende, consulting of operationele rol
  • Zet logistiek theorie in de echte praktijk met een spannende Business Innovation Project

DUUR

Minimaal 12 maanden, maximaal drie jaar

Opzet van de cursus

Deze cursus is geïnformeerd door de meest recente wetenschappelijk onderzoek en biedt u een diepgaande kennis van de inkoop, opslag, winkels management, transport en scheepvaart, inventaris planning en contract management.

U zal herzien deze onderwerpen in een supply chain context en profiteer van een programma volledig geaccrediteerd door het Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS). Volledig lidmaatschap voor u beschikbaar is op het afstuderen.

levering Wijze

Blended learning meestal online via OnlineCampus (een interactieve online leeromgeving) met intensieve klasse discussie en samenwerking, plus een week verplicht ingezetenschap. De residentie zal worden gehouden in Salford of Zürich, Zwitserland.

Wereldwijde erkenning

Al de Universiteit van Salford M.Sc. graden programma online aangeboden Erkende Worldwide. De universiteit van Salford kreeg een Royal Charter in 1967 door Hare Majesteit de Koningin. De universiteit van Salford is volledig erkend door de Britse regering.

Toelatingsvoorwaarden

Normaal gezien wordt een minimum 2: 2 graad of gelijkwaardig.

Een breed scala aan beroepskwalificaties worden ook geaccepteerd, hetzij in een gedeeltelijke of volledige nakoming van de toelatingseisen.

Wij zijn blij met de aanvragen van studenten die niet formeel / traditionele toelatingscriteria, maar die beschikken over relevante ervaring of de mogelijkheid om de cursus met succes na te streven kan hebben.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Lees meer

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Lees Minder
Zürich , Zwitserland Online , York , Salford , UK Online , Stad Carlisle + 5 Meer Minder