Online arts van de internationale politieke economie

Het internationale politieke economie-programma biedt een opleiding gericht op het helpen van individuen om te slagen in de dynamische wereldwijde beroepsbevolking. Deze vaardigheden omvatten kritisch denken, kennis van meerdere culturen en culturele contexten, rigoureuze onderzoeksvaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren in een scala van omgevingen. Studenten zullen worden voorbereid op analytische en administratieve functies in de publieke, non-profit en private sector gerelateerd aan internationale aangelegenheden. Er zijn in totaal 9 cursussen en 36 modules die moeten worden voltooid. Dit programma wordt afgesloten met een onafhankelijk onderzoeksproject. Studenten krijgen ook de mogelijkheid om tijdschriftartikelen te publiceren onder begeleiding van onze ervaren faculteiten.

De definitieve kwalificatie wordt toegekend door de Financiële Universiteit onder de regering van de Russische Federatie

  • Collegegeld: $ 11000
  • Duur: 15-20 maanden

accreditatie

De studiemethode van WEEI is goedgekeurd door het European Independent Centre of Certification in E-learning en door de ISO-9001-2015 internationale standaardbenchmark. De Financiële Universiteit van Rusland heeft een vergunning van het Federale Russische Ministerie van Onderwijs.

Partner Universiteiten

Financiële universiteit onder de regering van de Russische Federatie

Financiële universiteit onder de regering van de Russische Federatie is een van de oudste Russische financiële en economische opleidingsinstituten voor hoger onderwijs. Opgericht in 1919, omvat het nu alle regio's van Rusland door zijn filiaalstelsel en biedt het verschillende programma's op alle onderwijsniveaus: Bachelor, Master, Ph.D., Post-Doctoraat, korte cursussen en professionele training. Het wordt door Forbes Rusland gerangschikt als de 3e meest gerenommeerde universiteit in Rusland en wordt ook beschouwd als een van de 500 beste universiteiten ter wereld.

cursussen

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van World Executive Education Institute »

Laatst bijgewerkt op November 8, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
sep 2020
Duration
15 - 20 maanden
Deeltijd
Prijs
11,000 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020