Online cursus Bartending

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beheers de belangrijkste bartendingvaardigheden in je eigen tijd, in je eigen tempo. Nu met levenslange toegang voor slechts € 24.

Wat krijg je met onze online cursus ...

 • 3,5 uur on-demand video's
 • 35 bartending lessen
 • 48 cocktailrecepten
 • Toegang tot onze exclusieve werkmap
 • Een certificaat van 's werelds toonaangevende bartenderschool na het behalen van het examen
 • De vrijheid om te leren op je laptop, telefoon of tv

Krijg dit alles voor het leven, voor slechts £ 22.

* De instructeur spreekt in het Engels, maar ondertitels zijn beschikbaar in het Spaans, Frans, Duits en Italiaans.

Een voorproefje van de cursusinhoud

Waarom deze cursus volgen?

Wil je in de branche stappen? Verbeter je vaardigheden? Of wil je gewoon leren hoe je heerlijke drankjes maakt? Wat je ook zoekt, je vindt het in onze online cursus.

In de afgelopen 20 jaar hebben we 's werelds toonaangevende bartendercursussen ontworpen. En voor dit online programma hebben we onze uitgebreide expertise in 3,5 uur gekanaliseerd, waarmee we de meest uitgebreide online bartending-cursus in de branche hebben gecreëerd.

Word barman, waar je ook bent

Leer van de beste barmannen in de branche

Meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Meer dan 50.000 tevreden studenten. Meer dan 25 scholen over de hele wereld. Als het op bartending aankomt, kennen we onze spullen. Dus wanneer u onze online cursus volgt, weet u zeker dat u van de beste leert.

Ontwikkel kernbartendingvaardigheden

In iets meer dan drie uur leer je niet alleen cocktailrecepten. We leren je de essentiële technieken en vaardigheden die nodig zijn om een goede barman te worden. Ontdek de geschiedenis van de mixologie. Leer giettechnieken. Ontdek smaakcombinaties. En beheers indrukwekkende serveervaardigheden. Onze deskundige instructeur Gavin Wrigley zal je dit alles en meer leren.

Kies uw eigen schema

Heb je de passie maar niet de tijd? Deze online cursus is een superhandige (en uitgebreide) toegang tot de wereld van bartending. Vanuit het comfort van je eigen huis kun je kijken en leren of meelezen. En met levenslange toegang kunt u stoppen en starten wanneer u maar wilt.

cocktail, drinks, liqueur

Ontmoet je instructeur

Gavin Wrigley
Hoofd onderwijs bij European Bartender School

 • 20 jaar in de bartending-industrie
 • 6 jaar als bartending leraar
 • 10 jaar als manager van toonaangevende bars, nachtclubs en cocktailcateringbedrijven
 • Rechter in bartending competities wereldwijd

133182_133159_Affiliates_Keystone_Home_0002_Layer11.jpgEuropean Bartender School","author_url":"","source":"European Bartender School"}" />

Overzicht van cursusinhoud

In 3,5 uur leer je ...

De perfecte service
Bij het maken van cocktails is het verkrijgen van de juiste smaken slechts het topje van de ijsberg. Het perfect serveren van spijkers omvat alles, van glaswerk en ijs tot garnering en mixer. Gavin zal je vertellen hoe je de ultieme gin-tonic, Aperol spritz en roestige spijker kunt samenstellen.

De geschiedenis van cocktails
Bartending heeft een rijk en geruit verleden dat de industrie van vandaag sterk heeft beïnvloed. Volg de intrigerende reis van de cocktail, beginnend in de 19e eeuw, tot aan het verbod op Amerika en het tiki-tijdperk - tot aan de moderne mixologie.

Essentiële methoden en technieken
Deze cursus biedt je kernvaardigheden die je achter elke bar in de praktijk kunt brengen. Gavin leert je de basistechnieken van schudden, gieten, modder, roeren en rollen. Hij behandelt ook meer geavanceerde methoden, zoals het schenken van dubbele flessen en achtervolgen.

Uitrusting
Maak kennis met de belangrijkste apparatuur die u achter een echte bar of uw eigen thuisbar zult gebruiken. Je werkt met roerglazen, shakers, zeven, lepels, citruspersen, muddlers, jiggers en meer.

Cocktail recepten
De wondere wereld van cocktails wacht op je. Je begint met de nietjes en gaat dan snel verder met complexere creaties. Ontdek de daiquiri, mojito, white Russian, pisco sour en nog veel meer.

Smaken
Je weet wat er in een cocktail gaat. Nu is het tijd om te leren waarom. Gavin behandelt de vijf belangrijkste smaken: zoet, zuur, bitter, zout en umami. Hij zal dan uitleggen hoe je de juiste balans vindt en je eigen creaties bedenkt.

Nog vragen?

Is er een examen?
Ja, aan het einde van de cursus is er een kort meerkeuzetoets, zodat je alles wat je hebt geleerd op de proef kunt stellen.

Ontvang ik een certificaat van voltooiing?
Ja, je krijgt een online cursuscertificaat van EBS, compleet met je testscore en een samenvatting van alles wat je hebt geleerd.

Hoe lang duurt de cursus?
De cursus bestaat uit iets meer dan drie uur video-inhoud, onderverdeeld in verschillende lessen, waaronder recepten, geschiedenis en tips voor bartending. Je kunt de afleveringen opnieuw bekijken wanneer je maar wilt.

Wat zit er in de cursus?
Naast de online lessen heb je ook toegang tot een gedetailleerd werkboek met recepten, theorie en uitleg die je na de les kunt bestuderen.

Moet ik de cursus binnen een bepaald tijdsbestek voltooien?
Nee, u kunt de cursus in uw eigen tijd en in uw eigen tempo voltooien. Zodra je de cursus hebt gekocht, heb je levenslang onbeperkt toegang.

Wat gebeurt er nadat ik de cursus heb afgerond?
Je kunt op elk moment teruggaan en het cursusmateriaal bekijken. En als we je hebben geïnspireerd om meer te leren over de bartendingwereld, kun je enkele van de andere cursussen bekijken die we aanbieden.

Waarom is deze cursus voor jou?

Door deze cursus te volgen, zult u ...

 • Leer een praktische vaardigheid waarop je kunt bouwen
 • Ontwikkel essentiële bartendingvaardigheden en inzicht in de branche
 • Krijg essentiële productkennis
 • Voeg vaardigheden toe aan je cv en verbeter je carrièremogelijkheden
 • Ontdek hoe u een scala aan cocktails maakt om indruk te maken op vrienden en familie
 • Laat u inspireren om uw eigen thuisbar te creëren
 • Geniet van een flexibele benadering van leren en studeren in je eigen tempo
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

European Bartender School is the world’s leading bartending school. We pride ourselves on training aspiring bartenders to a globally recognised standard. We already trained +70,000 graduated for 20 ye ... Lees meer

European Bartender School is the world’s leading bartending school. We pride ourselves on training aspiring bartenders to a globally recognised standard. We already trained +70,000 graduated for 20 years. Lees Minder
Barcelona , Londen , Phuket , Parijs , New York , Amsterdam , Kaapstad , Stockholm , Rome , Kos , Sydney + 10 Meer Minder