Online flexibele MBA

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

⚡️ Coronavirus (COVID-19) update

We hebben onze programma's voor virtuele instructie tijdelijk overgenomen, zodat onze nieuwe studenten de mogelijkheid hebben om hun programma virtueel in de zomer of herfst 2020 te starten en vervolgens over te gaan naar leren op de campus, zodra Tsjechië zijn grenzen weer heeft geopend.


In samenwerking met National American University biedt de Universiteit van New York in Praag een flexibel MBA-programma dat levenslang leren online en on-campus combineert. National American University is volledig geaccrediteerd bij de Higher Learning Commission en lid van de North Central Association. National American University is geregistreerd bij de ministeries van Onderwijs in meerdere landen, en de bedrijfsafdeling van National American University heeft volledige accreditatie gekregen van IACBE voor haar MBA-programma.

Online flexibele MBA-concentratiegebieden

 • Personeelszaken
 • Informatie Technologie
 • Beheer

10 redenen om u in te schrijven voor het UNYP MBA-programma

 1. Verbeter uw wereldwijde kansen op werk
 2. Verhoog uw winstpotentieel
 3. Verbeter je leiderschapsvaardigheden
 4. Leer in een lokale en internationale omgeving
 5. Verbeter uw beslissingsmogelijkheden
 6. Neem deel aan leerbenaderingen, waaronder virtuele bedrijfssimulaties, gastsprekers, workshops, case studies en peer learning
 7. Begrijp nieuwe problemen in het bedrijfsleven en management om beter te slagen in een competitieve internationale omgeving
 8. Oefen je vaardigheden door blootstelling aan toegepaste probleemoplossende, rollenspel- en ervaringssituaties
 9. Pas je nieuwe vaardigheden de volgende dag op het werk toe
 10. Deelnemen aan het enige Tsjechische MBA-programma met drievoudige accreditatie van de Tsjechische Republiek (ČAMBAS), het VK, (BAC) en de VS (IACBE)

Toelatingseisen

Studenten moeten het volgende indienen via een online aanvraag.

 1. UNYP aanvraagformulier
 2. Notariële kopie van universitair diploma - minimum bachelordiploma
 3. Officiële academische transcripties rechtstreeks van de universiteit, of een notariële kopie
 4. Engelstalig certificaat
  • TOEFL: 79
  • IELTS: 6.5
  • CAE: A, B, C
  • CPE: A, B, C
  • Engels-medium universitaire bachelor of hogere graad
 5. Persoonlijk essay - een kort essay over hoe dit programma kan helpen bij professionele en persoonlijke doelen
 6. Twee aanbevelingsbrieven - van professoren of supervisors die de bekwaamheid en motivatie van de kandidaat voor deelname aan dit programma kunnen bespreken. Het formulier wordt na de aanvraag aan u bezorgd.
 7. Curriculum Vitae - CV
 8. Relevante werkervaring
 9. Kopie van ID of paspoort
 10. Aanvraagkosten van 2.000 CZK (niet restitueerbaar) ≅ 80 EUR of 115 USD
 11. Motiveringsgesprek - na het indienen van de vereiste documenten worden studenten uitgenodigd voor een interview met de MBA-directeur (persoonlijk of via video-oproep)

Houd er rekening mee dat:

Alle documenten moeten in het Engels worden ingediend. Documenten die oorspronkelijk in een andere taal zijn opgesteld, moeten vergezeld gaan van een gecertificeerde vertaling in het Engels.

Online flexibel MBA-collegegeld en tarieven 2020 - 2021

 • Programma collegegeld: 300.000 CZK
 • Aanvraagkosten (eenmalige kosten): 2.000 CZK (* niet-restitueerbaar)

Betaling van collegegeld en verplichte kosten

 1. Het collegegeld kan op de volgende manier worden betaald:
  • a) De student betaalt UNYP het totale collegegeld en alle kosten één week voor het begin van de studies volgens de goedgekeurde academische kalender van het MBA-programma. Als de student op die datum het totale collegegeld en alle kosten heeft betaald, krijgt hij of zij een korting van 5% op het collegegeld.
  • b) De student betaalt de eerste termijn van het collegegeld en de bijbehorende kosten die overeenkomen met 50% van het totale bedrag van het collegegeld en kosten een week voor het begin van de studies volgens de goedgekeurde academische kalender van het MBA-programma aan de laatste. De student is verplicht om de resterende 50% van het collegegeld uiterlijk acht (8) maanden na de start van het programma te betalen .
 2. De student kan een betalingsschema aanvragen voor de betaling van het collegegeld. Na het storten van een aanbetaling van ten minste 25% van het collegegeld en de kosten , staat de afbetaling toe dat de student het openstaande bedrag vermeerderd met een afbetalingstoeslag van 3% verdeelt over meerdere gelijke termijnen (maximale duur is 12 maanden).

Heb je een vraag? Ben je klaar om te solliciteren?

Ons toelatingsteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden of u te helpen met uw aanvraag! Ons team kan ook een campusbezoek regelen om onze studenten en professoren te ontmoeten of een les bij te wonen. Als je de UNYP ervaring wilt proberen, kun je zelfs een dag UNYP student zijn.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, Internat ... Lees meer

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, International Economic Relations, English Language & Literature, and Psychology. UNYP is the largest and leading English language higher education institution in the Czech Republic. Lees Minder