Online technologische afstuderen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Technologiecursussen op hogere afstand zijn niet-gegradueerde cursussen gericht op professionals die van plan zijn te profiteren van nieuwe managementtools en -technieken en die een snelle toepassing op de arbeidsmarkt zoeken. Ze onderzoeken ook de ontwikkeling van vaardigheden met betrekking tot managementpraktijken, met een focus op: resultaat, besluitvorming, kwaliteitsprincipes en klantenservice.

doel

De cursussen onderzoeken de ontwikkeling van vaardigheden met betrekking tot managementpraktijken, met een focus op:

 • Resultaat;
 • Besluitvorming;
 • Kwaliteitsprincipes;
 • Klantenservice.

Doelgroep

De cursussen zijn bedoeld voor professionals die werken of willen gaan werken in managementfuncties in publieke of private organisaties, evenals voor ondernemers die hun eigen bedrijf willen leiden. Ze zijn bedoeld voor:

 • Geïnteresseerd om naar het hoger onderwijs te gaan, maar vond geen levensvatbaarheid;
 • Professionals die al op de arbeidsmarkt zijn ingeslagen en die willen doorgroeien in hun loopbaan;
 • Organisaties die hun leidinggevenden willen kwalificeren in verschillende posities of functies

Ticket

Om deel te nemen aan de FGV Online Technological Graduation, moet de kandidaat de middelbare school of gelijkwaardig hebben voltooid.

De kandidaat kan zich inschrijven voor ons selectieproces en de Vestibular Online (Schrijven) afleggen, waarmee u het examen kunt afleggen waar de kandidaat zich ook bevindt.

Een andere mogelijkheid om deel te nemen aan het selectieproces is om gebruik te maken van het resultaat van het door de kandidaat afgenomen Nationaal High School Exam (ENEM).

Een derde mogelijkheid tot deelname is het gebruik van goedkeuring in eerdere selectieprocessen.

Cursussen

De Online Technologische Afstuderen FGV biedt cursussen aan voor professionals die nieuwe managementtools en technieken willen leren kennen en die op zoek zijn naar een snelle toepassing van leren op de arbeidsmarkt.

- Commercieel beheer

De online technologische afstuderen in commercieel management richt zich op de ontwikkeling van vaardigheden met betrekking tot bedrijfsbeheer, door middel van managementtools en -technieken en aandacht voor kwaliteitsprincipes in klantenservice, om het leiderschap en de motivatie van teams mogelijk te maken, evenals het formuleren van bedrijfsstrategieën en -beleid voor organisaties.

- Financieel management

De technologische online afstuderen in financieel management richt zich op de ontwikkeling van vaardigheden met betrekking tot financieel beheer, door middel van tools en technieken die gericht zijn op het uitvoeren van de financierings- en investeringsactiviteiten van organisaties, om de economische en financiële resultaten die voortvloeien uit hun activiteiten te maximaliseren. operationele activiteiten.

- Openbaar bestuur

De online technologische afstuderen in openbaar management richt zich op de ontwikkeling van managementgerelateerde vaardigheden, door middel van tools en technieken die zijn gericht op het beheerproces van overheidsbeleid, programma's en projecten, om nieuwe coördinatie- en adviespraktijken in het openbaar bestuur tot stand te brengen. , evenals nutsbedrijven en organisaties uit de derde sector.

- Marketing:

De online technologische afstuderen in marketing richt zich op de ontwikkeling van vaardigheden die verband houden met het op een efficiënte en verantwoorde manier voldoen aan de eisen van de klant, door middel van tools en technieken gericht op bedrijfs-, product- en merkplanning, distributiestrategieën en acties, communicatie en promoties, om het concurrentievermogen van organisaties te vergroten.

- Beheerprocessen:

De online technologische afstuderen in managementprocessen richt zich op de ontwikkeling van managementgerelateerde vaardigheden, door middel van tools en technieken gericht op het uitvoeren van de activiteiten van organisaties, om nieuwe praktijken in het productieproces vast te stellen, met betrekking tot individuen en de samenleving waar ze horen.

differentiëlen

Internationale cursussen

Als aanvulling op de academische opleiding begrijpt FGV dat verplichte internationale disciplines in alle cursussen een verschil zijn dat de kennis verrijkt vanuit een globaal perspectief en de carrière van de student.

Docenten

Meesterleraren of doktoren

Het lichaam van leraar-tutoren bestaat uit een master of arts, opgeleid om te werken in afstandsonderwijs, met uitgebreide ervaring op de gebieden van de disciplines waarmee ze werken. Dergelijke expertise helpt onze studenten voor te bereiden om in verschillende segmenten te werken en hen voor te bereiden om de meest complexe projecten in verschillende academische en zakelijke gebieden te leiden en uit te voeren.

Live les

Actief bijlesproces met live lessen, uitgezonden via videoconferentie en gegeven door docenten-docenten van FGV. De klassen bevoorrecht de deelname en uitwisseling van ervaringen en het debat tussen docenten en studenten intens.

Interdisciplinaire workshop:

Aan het eind van elk kwartaal worden interdisciplinaire Workshops (WI) gehouden met als doel actuele en relevante onderwerpen voor training te brengen en het netwerk onder studenten te stimuleren.

100% online

De online technologische afstuderen wordt 100% online aangeboden. De cursus biedt een interdisciplinaire workshop in de online modaliteit. De aanwezigheid op de paal om deze activiteit uit te voeren is optioneel.

Voorwaarden voor beurzen

Het behoud van de beurs is gekoppeld aan de volgende voorwaarden, die op het einde van elk academie kwartaal opnieuw worden beoordeeld:

 • Beurzen zijn niet cumulatief;
 • Behoud van de opgebouwde prestatieverhouding in de cursus gelijk aan of hoger dan 6,0 (zes);
 • Beurzen worden elk kwartaal verlengd;
 • De student kan geen documenten in behandeling hebben bij het Academic Records Office om in aanmerking te komen voor de beurs.

Voor meer informatie klik hier .

Selectieproces Schema

- Toegangsprijzen

 • Inschrijving van 16/09 tot 21/12/2020
 • Gratis inschrijven tot 09 // 11/2020
 • Online schrijftest: 10/01/2021
 • Begin van de lessen: 2 februari 2021

- ENEM, goedgekeurd in eerder toelatingsexamen en houders van een diploma

- 1e oproep:

 • Registratie van 19/09 tot 09/11/2020 (gratis registratie)

- 2e oproep:

* Registratie van 10/11 tot 21/12/20

> Begin van de lessen: 2 februari 2021

Maandelijkse investering

 • 24 termijnen van R $ 834,00 of 30 termijnen van R $ 686,50

* Betaling vindt plaats op de 10e van elke maand. De eerste termijn is verschuldigd op de volgende dag op de ingangsdatum.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 t ... Lees meer

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 through a partnership between the United Nations (UN) and the FGV, in order to respond to demands for qualified professionals in this field. Lees Minder
Rio de Janeiro , Bailrigg , Montreal , Yokohama , Bengaluru + 4 Meer Minder