PG Dip Project Management (olie en gas)

Het effectief beheren van projecten is een essentiële vaardigheid binnen de snel veranderende wereld van olie en gas. Deze concurrerende industrie vereist efficiënt gebruik van alle middelen en hulpmiddelen om kosteneffectieve en hoogwaardige energiediensten te leveren, en een diepgaand inzicht in de uitdagingen voor de toekomst van de energievoorziening is van cruciaal belang voor het succes van de lange termijn.

Deze korte postdoctorale cursus * introduceert belangrijke projectmanagementconcepten voor degenen die momenteel werkzaam zijn in de olie- en gassector en ontwikkelt tegelijkertijd uw professionele vaardigheden op het gebied van communicatie, tijdsbeheer, leiderschap en teamwork.

Naast je onderzoek naar essentiële vaardigheden voor projectmanagement, verdiep je je ook in onderwerpen als:

 • de sociale, politieke en ecologische uitdagingen die zich voordoen op verschillende geografische markten voor olie en gas,
 • de sociaal-economische gevolgen van rampen en crises,
 • de belangrijke strategische uitdaging om het aanbod af te stemmen op de vraag naar energie,
 • hoe economische markten geanalyseerd kunnen worden door het gebruik van analytische hulpmiddelen,
 • de energie-industrie van morgen, inclusief hernieuwbare energiebronnen en controversiële onderwerpen zoals fracking.

Zodra je je opleiding hebt voltooid, heb je de mogelijkheid om door te gaan naar een volledig MSc Project Management (olie en gas). Of als u op zoek bent naar een meer algemene bedrijfscursus met een focus op de olie- en gasindustrie, bekijk dan eens onze PG Dip Business and Management (olie en gas).

* De startdatum en details van deze cursus zijn nog steeds onder voorbehoud van goedkeuring door de universiteit. In het geval dat de goedkeuring niet wordt verleend op de startdatum van uw cursus, wordt een alternatieve datum aangeboden of wordt een volledige terugbetaling gegeven. Als we wijzigingen in dit programma moeten aanbrengen als onderdeel van het validatieproces van de University of Essex, zullen we dit zo snel mogelijk aan u communiceren.

Waarom we geweldig zijn

 • Speciaal ontworpen voor professionals in de olie- en gasindustrie die hun managementvaardigheden willen verbeteren.
 • Wereldwijde erkenning en validatie door de Universiteit van Essex werd 29ste in The Times en The Sunday Times Good University Guide 2019.
 • Je hoeft geen pauze te nemen - voltooi deze cursus 100% online en in deeltijd rond je bestaande werk.

Cursus structuur

De PG Dip Project Management (olie en gas) graad bestaat uit de volgende modules en is bij voltooiing gelijk aan in totaal 120 credits op niveau 7.

Niveau 7 modules:

 • Management: Principe en werkwijzen (20 studiepunten)
 • Beheer van projecten (20 studiepunten)
 • Financiële besluitvorming (20 studiepunten)
 • Project Management Technieken (20 studiepunten)
 • Olie
 • Twee optionele modules:
 • Risico
 • Management of Energy (10 credits)
 • Energie Economie en Technologie (10 studiepunten)
 • De toekomst van olie

* Deze modules zijn essentieel en moeten worden goedgekeurd om de prijs te behalen.

Leren en beoordelingen

Leer methodes

Online studeren geeft je de vrijheid om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt - thuis, tijdens je lunchpauze of waar dan ook, je hebt toegang tot internet.

Onze cursussen worden geleverd via een virtuele leeromgeving (VLO) in plaats van een traditionele campus. Dit betekent dat je 24/7 toegang hebt tot je studiemateriaal, inclusief:

 • multimedia-lecturecasts bestaande uit geschreven inhoud, korte video's, animatie, audio-opnamen, infographics, korte tests en mini-opdrachten,
 • discussieforums om te chatten over de inhoud van de cursus met medestudenten,
 • live Q
 • een uitgebreid eLibrary van studieboeken en academische tijdschriften,
 • ondersteuning door academisch personeel en uw persoonlijke studentenadviseur.

Om ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je van je mentor nodig hebt, hebben we onze klasgroottes voor 20 studenten.

Evaluatiemethoden

In plaats van zich zorgen te maken over examens, wordt u uitsluitend beoordeeld door middel van opdrachten. Dit kan door deel te nemen aan discussieforums in uw modules, reflectieve journaalboekingen in te vullen of langere schriftelijke stukken in te dienen.

We streven naar frequente en transparante feedback op de volgende manieren:

 • Onze beoordelingscriteria zijn ontworpen om eenvoudig en transparant te zijn.
 • U bent altijd op de hoogte van uw huidige voorlopige rang, meteen vanaf het begin van het programma.
 • U kunt uw cijfers duidelijk zien in uw cijferboek wanneer u zich aanmeldt op het leerplatform.
 • Er is een 7-daagse omslag voor het markeren en terugkoppelen van beoordeeld werk.
 • U zult regelmatig contact hebben met uw studentenadviseur, met wie u eventuele zorgen kunt bespreken zodra deze zich voordoen.

Studieduur

Onze PG Dip Project Management (olie en gas) cursus heeft een indicatieve studieduur van 16 maanden, wat een leidraad is voor hoe lang je cursus zal duren. De werkelijke duur kan langer of korter zijn, afhankelijk van je studietijd, gekozen studiekeuze en beschikbaarheid van de module.

Het is mogelijk om je studies sneller af te ronden dan de indicatieve cursusduur door op bepaalde momenten modules te verdubbelen; er zijn echter minimale studieduurduren van toepassing.

Ons academisch jaar is georganiseerd in modules, meestal met een pauze van één of twee weken tussen modules en een gestructureerde onderbreking van drie weken voor de kerstperiode. Studenten ontvangen een cursusrooster tijdens het sollicitatieproces.

Al onze cursussen hebben het hele jaar door vaste startdata.

Na succesvolle afronding van je studie wordt je uitgenodigd voor een afstudeerceremonie aan de University of Essex, Colchester Campus.

Jouw toekomst

Deze specialistische Masters-graad stelt je in staat om je carrière binnen de olie- en gasindustrie te versnellen, waarbij je de stap maakt van mid-managementrollen naar senior management en zelfs C-suite-rollen. Projectmanagementvaardigheden zijn ook direct overdraagbaar aan een breed scala van industrieën en sollicitanten die blijk geven van hun begrip van projectmanagementtechnieken en -praktijken worden vaak gezocht naar functies op hoog niveau binnen managementadvies, financiën, marketing en verkoop.

Toelatingseisen

We weten dat veel mensen van niet-traditionele achtergronden zouden slagen in onze cursussen! Daarom bieden we twee verschillende toegangsroutes aan, rekening houdend met uw eerdere werkervaring en relevante kwalificaties. U moet ook voldoen aan onze Engelse taalvereisten.

Bovendien moet je je eerste toewijzingsset binnen de eerste drie weken van de cursus behalen om je studie voort te zetten.

Academische toegangsweg

Om te voldoen aan de vereisten voor de Academische toegangswegen voor ons PG Dip Project Management (olie en gas), moet u minimaal over de volgende kwalificaties beschikken:

 • een undergraduate-diploma van een goedgekeurde instelling, gelijk aan een UK Honours-diploma, of een relevante beroepskwalificatie

Ingangsroute werkervaring

Om te voldoen aan de vereisten voor de inlooptrajectervaring voor ons PG Dip Project Management (olie en gas), moet u aan de volgende criteria voldoen:

 • minstens vijf jaar werkervaring op managementniveau

Engelse Taalvereisten

Omdat onze cursussen in het Engels worden gegeven, is een hoge beheersing van het Engels vereist. Als Engels niet je eerste taal is, zou je Engelse vaardigheid equivalent moeten zijn aan een IELTS (Academische) score van 6.5. Maakt u zich geen zorgen als u geen IELTS of gelijkwaardige kwalificatie bezit - wij bieden een gratis online Engelse test om uw bekwaamheid te beoordelen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 37 andere vakken van University of Essex Online »

Laatst bijgewerkt op July 8, 2019
Deze cursus is Online
Begindatum
sep 2019
Duration
16 maanden
Deeltijd
Prijs
7,271 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Einddatum
dec 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
dec 2020