PRINCE2® 6e editie: Foundation-certificering met officiële handleiding en examencursus

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Verdien een PRINCE2®-certificering bij de toonaangevende leverancier van projectmanagementtrainingen in het VK om uw carrière vooruit te helpen.

Verbeter uw carrièremogelijkheden met een PRINCE2® projectmanagementcertificering

Behaal een PRINCE2® Foundation-certificering in slechts zes weken, waardoor u de vaardigheden en het vertrouwen krijgt om complexe projecten succesvol te beheren, evenals wereldwijde erkenning door werkgevers van uw projectmanagementvaardigheden.

Een PRINCE2®-certificering biedt u de kennis en kaders om complexe projecten succesvol te beheren, evenals wereldwijde erkenning door werkgevers van uw projectmanagementvaardigheden.

Geef uw projectmanagementcarrière een boost met een PRINCE2®-certificering

Bekend als een internationale kwalificatie van wereldklasse, PRINCE2® is de internationale standaardmethode voor projectmanagement. De methode is gebaseerd op de best practices voor projectmanagement en kan op elk project worden toegepast, ongeacht de grootte, branche, geografische locatie of cultuur.

Dit microcredential biedt een diepgaande verkenning van de PRINCE2®-methode en de mogelijkheid om je PRINCE2® Foundation-examen af te leggen en te halen om het eerste niveau van PRINCE2®-certificering te behalen.

Tijdens de cursus behandelt u de vier geïntegreerde componenten binnen de certificering - principes, thema's, processen en projectomgeving - en ontdekt u de verschillende managementrollen die vereist zijn in een PRINCE2®-project.

Je ontdekt de zeven kernprincipes van PRINCE2®, ontworpen om ervoor te zorgen dat elk project een succes kan worden. Deze principes zijn: voortgezette zakelijke rechtvaardiging, leren van ervaring, rollen en verantwoordelijkheden definiëren, managen per stadia, managen per uitzondering, focus op producten, aanpassen aan de omgeving.

U leert het PRINCE2®-framework door middel van een reeks oefeningen, waaronder case study-toepassingen en oefenexamenvragen.

Ontgrendel uw verdienpotentieel met een PRINCE2®-kwalificatie

Ontworpen door QA en geaccrediteerd door AXELOS, zal dit microcredential u een grondige kennis laten ontwikkelen van de PRINCE2®-methodologie en hoe u deze kunt aanpassen om succesvolle projecten te beheren.

In 2017 ontdekte The Association of Project Management dat professioneel gecertificeerde projectmanagers gemiddeld 20% meer kunnen verdienen dan niet-gecertificeerde tegenhangers.

Bereid je voor op je PRINCE2® foundation-examen

Meer dan 90% van degenen die een PRINCE2®-certificering hebben gevolgd, vonden het waardevol voor hun carrière en deze referentie geeft u het vertrouwen en de vaardigheden om te slagen voor uw PRINCE2® Foundation-examen.

U ontvangt ook een handleiding voor het beheren van succesvolle projecten met PRINCE2®, die is inbegrepen in de kosten van het microcredential.

Is het PRINCE2®-examen bij de cursus inbegrepen?

De kosten van het microcredential zijn inclusief toegang tot het officiële PRINCE2® Foundation-examen. Voltooiing van dit examen bereidt u voor op het volgende niveau van PRINCE2®-certificering: de Practitioner-cursus.

Hoeveel uur duurt het om een PRINCE2® Foundation-certificering te behalen?

Het microcredential duurt zes weken en de aanbevolen studietijd is 24 uur.

Hoe kan ik PRINCE2®-gecertificeerd worden?

Door dit microcredential te volgen, wordt u gecertificeerd op Foundation-niveau, klaar om het volgende niveau van certificering te ontvangen - Practitioner.

AXELOS Global Best Practice Intellectueel Eigendom. ITIL® & PRINCE2® zijn geregistreerde handelsmerken van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden. De ITIL® & PRINCE2®, Accredited Training Organization logo's zijn handelsmerken van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden. Het Swirl-logo ™ is een handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Welke vaardigheden leer je?

 • PRINCE2-methode
 • Project planning
 • Project management
 • Tijdsbeheer
 • scheduling
 • Onderhandelen
 • Kritisch denken

Wanneer wil je beginnen?

We streven ernaar om onze microcredentials om de paar maanden uit te voeren. Schrijf je in op de datum die jou uitkomt of registreer je om van een inschrijvingsadviseur te horen over toekomstige runs en updates.

 • 10 november 2020

Wat ga je bereiken?

Aan het einde van het microcredential kun je:

 • Toon begrip en herinnering aan de verschillende componenten van de PRINCE2-methode.
 • Leg de PRINCE2-principes uit.
 • Leg het doel van de zeven PRINCE2-thema's uit.
 • Beschrijf elke stap van het PRINCE2-traject en vermeld de activiteiten die nodig zijn om een project gedurende zijn levenscyclus te begeleiden.
 • Identificeer de aanbevolen PRINCE2-beheerproducten die baselines, records en rapporten bevatten.

Wat je zult ontvangen

Een PRINCE2®-certificaat van QA, geaccrediteerd door PeopleCert

Nadat u het microcredential heeft voltooid, ontvangt u een officiële examenvoucher met instructies voor het plannen van uw examen via het PeopleCert online live-rooster. Je hebt niet meer dan 12 maanden om te boeken en het examen bij te wonen.

Kom je in aanmerking voor dit microcredential?

Een PRINCE2®-certificering toont de projectmanagementvaardigheden van iedereen die een carrière in projectmanagement wil beginnen en van professionals die vooruit willen komen in hun huidige projectmanagementrol.

Leerders kunnen baat hebben bij enige ervaring met het werken in projecten, maar er zijn geen voorwaarden om dit microcredential te volgen.

Is dit microcredential geschikt voor jou?

De microcredentialing en PRINCE2®-certificering zijn bedoeld voor huidige en aspirant-projectmanagementprofessionals die projecten ondersteunen of beheren.

PRINCE2® komt de carrière en inzetbaarheid ten goede van:

 • Projectmanagers die professionele erkenning willen krijgen voor hun vaardigheden.
 • Projectanalisten en junior projectmanagers die hun vaardigheden willen ontwikkelen.
 • Managers die projecten uitvoeren als onderdeel van hun rol.
 • Degenen die overgaan naar een carrière in projectmanagement.

Het is ook handig voor managers, ontwikkelaars, ontwerpers en IT-professionals die hun kennis willen vergroten.

Carrièregericht leren door

QA

QA is de toonaangevende organisatie voor technische vaardigheden en projectmanagement in het VK. Wij zijn echte specialisten in technologie en bieden een uitgebreid pakket van zowel leer- als talentdiensten, waarmee we individuen en bedrijven helpen winnaars te worden in de digitale revolutie.

AXELOS

Geaccrediteerde PRINCE2 Foundation- en certificeringstraining wordt verzorgd door QA, geaccrediteerd door PeopleCert namens Axelos. QA is een door Axelos geaccrediteerde trainingsorganisatie (ATO)

Wat is een microcredential?

Microcredentials zijn ontworpen om u bij te scholen voor werk in snelgroeiende industrieën, zonder de tijd en kosten van een volledige opleiding. Je microcredential kan op zichzelf staan als een onafhankelijke referentie, en sommige bieden ook academisch krediet om te gebruiken voor een diploma.

Leer online met deskundige instructeurs

Voltooi online cursussen onder leiding van experts gedurende 12-16 weken met een toegewijde groep professionals.

+

Voltooi projectgebaseerde beoordelingen

Test uw begrip met online beoordelingen en oefeningen met een tutor.

+

Verdien een professionele referentie

Rond uw opleiding af en slaag voor uw beoordelingen om een geaccrediteerde referentie te behalen.

=

Ga verder in je carrière

Gebruik uw microcredential als bewijs van uw gespecialiseerde vaardigheden en maak vorderingen in uw branche.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Lees Minder
Londen , Aberdeen , Auckland , Baltimore , Barcelona , Bad , Bathurst , Bergen , Biel / Bienne , Birmingham , Bracknell , Brisbane City , Cambridge , Kaapstad , Clayton , Crawley , Charlottesville , Delhi , Dublin , Dundee , Durham , Edinburgh , Enschede , Exeter , Fiesole , Genève , Royal Borough of Greenwich , Grenoble , Groningen , hagedoorn , Hsinchu , Jeruzalem , Canterbury , Hong Kong , Lancaster , Leeds , Leicester , Leuven , Madrid , Makati , Manchester , Melbourne , Ann Arbor , Milton Keynes , Montreux , Murdoch , Norman Gardens , Norwich , Oxford , Padua , Parijs , Darling Heights , Lezing , Rehovot , Seoul , Sheffield , moeras , Southampton , Glasgow , Guildford , Sydney , Taipei , Tokyo , Trondheim , Uppsala , Warwick , West Lafayette , York , Chicago + 68 Meer Minder